Marta stavi u glavu da nista ne mozes napraviti po tom pitanju,samo razmisljat pozitivno,legni se odmori,jel ti dao ono bolovanje? meni je tad bio otvorio bolovanje i mirovanje,jel imas jos smeđega?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Marta stavi u glavu da nista ne mozes napraviti po tom pitanju,samo razmisljat pozitivno,legni se odmori,jel ti dao ono bolovanje? meni je tad bio otvorio bolovanje i mirovanje,jel imas jos smeđega?
Evo ne znam jer nisam isla jos na wc, a on me nije gledao. Čekam da dođem doma. Bolovanje ne, kad radim u uredu pa je rekao da onda ne treba. Samo ako prokrvarim jače onda u bolnicu, može biti i dobro i loše, ali rekao je da ne pijem vise Duphastone jer sam ga jučer počela piti i po noći me jako grčilo, a danas ovo pa je rekao da mi izgleda ne odgovara i da nek ne pijem.
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
marta96 drzi se,sigurna sam da ce sve bit okej,kazu da dok je smede i bez bolova je dobro,a vec ako su naci grcevi i krene prema svjezoj krvi da je odmah za hitnu,a dok je u manjim kolicinama to je sve od implantacije. Drzi se i vibriram maloj mrvici da se neda 💪🏻💪🏻
teabobi koje antiepileptike uzimas? Jesi se vec narucila na pregled kod neurologa posto si T? Ja sam vec poslala uputnicu al mi se nisu javili s terminom i ne znam jel i za to treba ici na testiranje prije ili kako? Vidim da si jedna od epija tu pa ako znas info da podijelis ☺️🙈
Antares meni ti je danas 6+5 u uzv,sto ispada da je po tome bila O 3.9.,a sjecam se da su me 2.9. Uzasno boljeli jajnici prilikom odnosa jer je muz za par dana radio spermio pa smo ga 2.9. Iscjedili i bio je neki brzi koji se zaletio. Meni ne vrijedi gledati po M jer mi je taj ciklus poceo 25.7 i evo jos uvijek traje 😂😂😂
Marta stavi u glavu da nista ne mozes napraviti po tom pitanju,samo razmisljat pozitivno,legni se odmori,jel ti dao ono bolovanje? meni je tad bio otvorio bolovanje i mirovanje,jel imas jos smeđega?Evo ne znam jer nisam isla jos na wc, a on me nije gledao. Čekam da dođem doma. Bolovanje ne, kad radim u uredu pa je rekao da onda ne treba. Samo ako prokrvarim jače onda u bolnicu, može biti i dobro i loše, ali rekao je da ne pijem vise Duphastone jer sam ga jučer počela piti i po noći me jako grčilo, a danas ovo pa je rekao da mi izgleda ne odgovara i da nek ne pijem.
A utrice ti nije dao? Meni je odmah dao utrice umjesto duphastona jer mi je bio to dao posto je bilo ili je T ili cemo izazvat M pa je ispalo drugo i onda sam dobila utrice dalje. Nista ti nije dao za smedarenje? Mislim razumijem s jedne strane ako se nedaj Boze vec pokrenulo nije dobro uzimat terapiju,ali ako nije,onda je dobro da se uzima pa sad budi pametan. U svakom slucaju nadam se da se mrvica nece predati drugo nista ne znam sto da kazem osim ako se bolovi pogorsaju i bude veca kolicina makar smedega,pravac hitna. Drzi se ♥️
marta96 drzi se,sigurna sam da ce sve bit okej,kazu da dok je smede i bez bolova je dobro,a vec ako su naci grcevi i krene prema svjezoj krvi da je odmah za hitnu,a dok je u manjim kolicinama to je sve od implantacije. Drzi se i vibriram maloj mrvici da se neda 💪🏻💪🏻
teabobikoje antiepileptike uzimas? Jesi se vec narucila na pregled kod neurologa posto si T? Ja sam vec poslala uputnicu al mi se nisu javili s terminom i ne znam jel i za to treba ici na testiranje prije ili kako? Vidim da si jedna od epija tu pa ako znas info da podijelis ☺️🙈
Antaresmeni ti je danas 6+5 u uzv,sto ispada da je po tome bila O 3.9.,a sjecam se da su me 2.9. Uzasno boljeli jajnici prilikom odnosa jer je muz za par dana radio spermio pa smo ga 2.9. Iscjedili i bio je neki brzi koji se zaletio. Meni ne vrijedi gledati po M jer mi je taj ciklus poceo 25.7 i evo jos uvijek traje 😂😂😂
Imas epi? Pijem ti trileptal 600 i keppra 500,nisam se jos narucivala jer zadnji put kad sam ga zvala prije biokemijske mi je rwko da nema potrebe prije 7,8 tj pa da ce me onda slat na nekakve pretrage vjv stitnjaca i jetrene probe
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
teabobikoje antiepileptike uzimas? Jesi se vec narucila na pregled kod neurologa posto si T? Ja sam vec poslala uputnicu al mi se nisu javili s terminom i ne znam jel i za to treba ici na testiranje prije ili kako? Vidim da si jedna od epija tu pa ako znas info da podijelis ☺️🙈
Antaresmeni ti je danas 6+5 u uzv,sto ispada da je po tome bila O 3.9.,a sjecam se da su me 2.9. Uzasno boljeli jajnici prilikom odnosa jer je muz za par dana radio spermio pa smo ga 2.9. Iscjedili i bio je neki brzi koji se zaletio. Meni ne vrijedi gledati po M jer mi je taj ciklus poceo 25.7 i evo jos uvijek traje 😂😂😂Imas epi? Pijem ti trileptal 600 i keppra 500,nisam se jos narucivala jer zadnji put kad sam ga zvala prije biokemijske mi je rwko da nema potrebe prije 7,8 tj pa da ce me onda slat na nekakve pretrage vjv stitnjaca i jetrene probe
Imam imam epi vec dugih 14 godina 😂 pijem Lyvam trenutno 500mg kao zamjenu za levetiracetam posto ga je bilo nestalo s trzista prosle godine prije korone. Meni nista nije rekla moja neurologinja kada i kako pa sad cekam. Jesi u zg ili? Ako jesi u kojoj si bolnici? Ja nemam pojma,cak mi ni za kontrolu u vinogradskoj nisu odgovorili za novi termin jednom kad su mi odgodili jer doktorice nije bilo,a nedaju mi njen direktni broj u ordinaciji 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Antaresmeni ti je danas 6+5 u uzv,sto ispada da je po tome bila O 3.9.,a sjecam se da su me 2.9. Uzasno boljeli jajnici prilikom odnosa jer je muz za par dana radio spermio pa smo ga 2.9. Iscjedili i bio je neki brzi koji se zaletio. Meni ne vrijedi gledati po M jer mi je taj ciklus poceo 25.7 i evo jos uvijek traje 😂😂😂Imas epi? Pijem ti trileptal 600 i keppra 500,nisam se jos narucivala jer zadnji put kad sam ga zvala prije biokemijske mi je rwko da nema potrebe prije 7,8 tj pa da ce me onda slat na nekakve pretrage vjv stitnjaca i jetrene probeImam imam epi vec dugih 14 godina 😂 pijem Lyvam trenutno 500mg kao zamjenu za levetiracetam posto ga je bilo nestalo s trzista prosle godine prije korone. Meni nista nije rekla moja neurologinja kada i kako pa sad cekam. Jesi u zg ili? Ako jesi u kojoj si bolnici? Ja nemam pojma,cak mi ni za kontrolu u vinogradskoj nisu odgovorili za novi termin jednom kad su mi odgodili jer doktorice nije bilo,a nedaju mi njen direktni broj u ordinaciji 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Uh... znam kak ti je ja je imam od svog rodenja i iskreno mi je drago da nisam sama s tim...u Zgu sam, ljecim se na rebru i doktor mi je fantastican ja imam cak privatni broj svog doktora jos mi je reko ako ikad nesto treba da nazovem pa sam po tome i znala da imam fore jos bar 3 tj
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
Marta stavi u glavu da nista ne mozes napraviti po tom pitanju,samo razmisljat pozitivno,legni se odmori,jel ti dao ono bolovanje? meni je tad bio otvorio bolovanje i mirovanje,jel imas jos smeđega?Evo ne znam jer nisam isla jos na wc, a on me nije gledao. Čekam da dođem doma. Bolovanje ne, kad radim u uredu pa je rekao da onda ne treba. Samo ako prokrvarim jače onda u bolnicu, može biti i dobro i loše, ali rekao je da ne pijem vise Duphastone jer sam ga jučer počela piti i po noći me jako grčilo, a danas ovo pa je rekao da mi izgleda ne odgovara i da nek ne pijem.A utrice ti nije dao? Meni je odmah dao utrice umjesto duphastona jer mi je bio to dao posto je bilo ili je T ili cemo izazvat M pa je ispalo drugo i onda sam dobila utrice dalje. Nista ti nije dao za smedarenje? Mislim razumijem s jedne strane ako se nedaj Boze vec pokrenulo nije dobro uzimat terapiju,ali ako nije,onda je dobro da se uzima pa sad budi pametan. U svakom slucaju nadam se da se mrvica nece predati drugo nista ne znam sto da kazem osim ako se bolovi pogorsaju i bude veca kolicina makar smedega,pravac hitna. Drzi se ♥️
Nije mi nista dao, rekao je da šta god da je niti se može spriječiti niti očuvati i da se on nada da je to samo lagano šta se dešava u T, a sad ostaje čekati i vidjeti. Imam osjećaj kao da stalno nešto teče, a nisam jos dosla doma da odem u wc. Užas..
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
Marta stavi u glavu da nista ne mozes napraviti po tom pitanju,samo razmisljat pozitivno,legni se odmori,jel ti dao ono bolovanje? meni je tad bio otvorio bolovanje i mirovanje,jel imas jos smeđega?Evo ne znam jer nisam isla jos na wc, a on me nije gledao. Čekam da dođem doma. Bolovanje ne, kad radim u uredu pa je rekao da onda ne treba. Samo ako prokrvarim jače onda u bolnicu, može biti i dobro i loše, ali rekao je da ne pijem vise Duphastone jer sam ga jučer počela piti i po noći me jako grčilo, a danas ovo pa je rekao da mi izgleda ne odgovara i da nek ne pijem.A utrice ti nije dao? Meni je odmah dao utrice umjesto duphastona jer mi je bio to dao posto je bilo ili je T ili cemo izazvat M pa je ispalo drugo i onda sam dobila utrice dalje. Nista ti nije dao za smedarenje? Mislim razumijem s jedne strane ako se nedaj Boze vec pokrenulo nije dobro uzimat terapiju,ali ako nije,onda je dobro da se uzima pa sad budi pametan. U svakom slucaju nadam se da se mrvica nece predati drugo nista ne znam sto da kazem osim ako se bolovi pogorsaju i bude veca kolicina makar smedega,pravac hitna. Drzi se ♥️Nije mi nista dao, rekao je da šta god da je niti se može spriječiti niti očuvati i da se on nada da je to samo lagano šta se dešava u T, a sad ostaje čekati i vidjeti. Imam osjećaj kao da stalno nešto teče, a nisam jos dosla doma da odem u wc. Užas..
Samo nemoj odma prec na negativne misli,vjeruj da ce sve bit okej i bit ce,uz tebe smo
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
Marta kad imas iduci pregled? Kakvo je stanje trenutno? Nadam se da ce sve biti ok 😙
Trenutno je ok, nema nista za sad, a kako će biti ne znam.. Na iglama sam🤷♀️ idući pregled stoji i dalje 18.10,osim da u međuvremenu prokrvarim onda doći odmah..
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
Sortiraj odgovore
Najstariji