Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kristinka9
    30. Studeni 2021. 12:05

marta96

Teab

Marta da ne kuzim foru,mozda greska u preracunavanju? Ugl bio je 5.6. onda su mi rekli da bi moglo bit i 29.5. jer mi je mali veci za tj dana,tebi?

Moguće 🤷‍♀️
    Meni je 06.06😇

Ooo Marta, pratimo se onda, i meni je 6. 6. 😁

29 god., dulji ciklusi
    11. 10. - debeli➕
    21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
    19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
    26. 11. Nn ✔

Ina85
    30. Studeni 2021. 12:40

Cure kako je vama sa stolicom? Mene muci zatvor po 3 dana pa onda jedvice nesto uspijem pa sa grcevima. Uf uzas. I mislim da moj sticker ne pokazuje tocne dane trudnoce. Ja sam vec u 8 tjednu ,pokusala sam to ispravit al nesto nece 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MomM.94
    30. Studeni 2021. 12:54

Dunja03 i ja imam Leona od 5,5g koji jedva ceka bracu/deku. On bi bracu da ima s kim nogomet igrat.😊 A mama se potajno nada curici. 💖

Kod mene probava oke, obavezno svaki dan poslije kave. 
    Martina  cestitam na malom frajeru.💙 I BlaBla na curki 💖
    Ja imam sutra pregled. Jako sam nestrpljiva. Javim se odma. 😊

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

BlaBla
    30. Studeni 2021. 12:54

Nekeybah

Drage žene, evo čitam vas već neko vrijeme, sad se napokon i registrirala 😁
    Trudna sam danas točno 8 tjedana, ovo mi je prva trudnoća. Uspjeli smo začeti od prve, iako nismo baš mislili da će to bit moguće 🙈
    Prvi pregled bio je 16.11., i uspjeli smo čuti ❤️🥰. Sljedeći je 20.12.
    Lagana odbojnost prema određenoj hrani krenula je sa 5 tjedana, ali od prošlog tjedna mi baš bude jako mučno i jedva uspijem naći neku hranu koja mi odgovara. Zanimljivo kako to najčešće bude nešto jako nezdravo, tipa McDonald's 🙄
    Nadam se da ću izdržat još ovih par tjedana mučnine i da će se onda lagano smirivati 🙂
    Lijepi pozdrav svima 😊

Dobrodošla, školsku trudnoću ti želim! ❤️

Demetria
    30. Studeni 2021. 13:11

Vidim da će uskoro doći i ovi dani pa evo meni je ovo puno pomoglo u kupovini robice. Doduše mi smo kupovali univerzalno pa sam poslije jos dokupljivala 😍🥰🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    30. Studeni 2021. 13:35

Cure probajte si za stolicu uvesti magnezij tablete ili vrećice kao dodatak,meni se psilium pokazao dobar sa jogurtom ujutroo...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    30. Studeni 2021. 13:36

Lovely_

Ina85

Cure kako je vama sa stolicom? Mene muci zatvor po 3 dana pa onda jedvice nesto uspijem pa sa grcevima. Uf uzas. I mislim da moj sticker ne pokazuje tocne dane trudnoce. Ja sam vec u 8 tjednu ,pokusala sam to ispravit al nesto nece 🤷‍♀️

Ja se strašno borim sa zatvorom. Idem na wc svakih 5 do 10 dana.
    Inače sam sklona zatvoru, pa se na to nakalemila štitnjača i sada još trudnoća tako da je opći kaos kod mene po tom pitanju.

Uf to nije dobro. Ja sam prije isla na wc po 2 3 puta na dan. Sad idem jednom na dan, jedan dan nisam isla pa sam od drugog dana opet počela piti kavu. Nisam ju pila uopće u prva 3 mjeseca, ali šalica kave nije bas zlo u trudnoći. I od nje uvijek ,  a za kritične slučajeve za koje se nadam da neće biti, imam doma kapsule za čišćenje crijeva i čaj od aloe vere. To je top za zatvor :) 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Hrabrica
    30. Studeni 2021. 14:17

Čestitke na dobrim pregledima 🎉🎉 Ja i dalje u vodoravnom položaju, čekam da mi jave termin kontrole (nadam se da će bit već ovaj tjedan). Izgledam ko morž i osjećam se ko morž a tek je drugi dan. Od dinamičnog radnog mjesta do strogog mirovanja...ne znam šta bi sa sobom 🤦‍♀️ Najteže mi pada što se ne mogu toliko posvetiti toddlerici, možemo se mazit i to je sve, doslovno su sve obaveze preuzeli muž i mama dok je muž na poslu.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

anchika
    30. Studeni 2021. 15:04

Curke ne želim pametovati, ali vi koje ne idete preko tjedan dana na wc, vjerujem da ne jedete vlaknastu hranu baš. Voće, povrće, grahorice, zobene pahuljice i mora da ide :D

LalaPo
    30. Studeni 2021. 15:27

Pozdrav cure! I ja sam nova tu, i trenutno u 7 tt. Prvi pregled mi je sad u petak i jako mu se veselim, ali istovremeno i strepim i razmišljam hoće li će sve biti ok. U 7.mj ove godine sam imala biokemijsku trudnoću pa me to dosta poplašilo. Ono što sam htjela pitati je, pati li i vas jaka nadutost? Meni je stomak već sada vidljiv i ne mogu nositi ništa uže u tom predjelu.. jer me steže i stvara mučninu. Koliko čitam tu, nekima se stomak ne vidi sve do 12 tjedna pa mi je ovo moje stanje malo čudno, ili ne? Hvala vam na odgovoru, i sretne i lake trudnoće vam želim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani