Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    30. Studeni 2021. 12:54

Dunja03 i ja imam Leona od 5,5g koji jedva ceka bracu/deku. On bi bracu da ima s kim nogomet igrat.😊 A mama se potajno nada curici. 💖

Kod mene probava oke, obavezno svaki dan poslije kave. 
    Martina  cestitam na malom frajeru.💙 I BlaBla na curki 💖
    Ja imam sutra pregled. Jako sam nestrpljiva. Javim se odma. 😊

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

BlaBla
    30. Studeni 2021. 12:54

Nekeybah

Drage žene, evo čitam vas već neko vrijeme, sad se napokon i registrirala 😁
    Trudna sam danas točno 8 tjedana, ovo mi je prva trudnoća. Uspjeli smo začeti od prve, iako nismo baš mislili da će to bit moguće 🙈
    Prvi pregled bio je 16.11., i uspjeli smo čuti ❤️🥰. Sljedeći je 20.12.
    Lagana odbojnost prema određenoj hrani krenula je sa 5 tjedana, ali od prošlog tjedna mi baš bude jako mučno i jedva uspijem naći neku hranu koja mi odgovara. Zanimljivo kako to najčešće bude nešto jako nezdravo, tipa McDonald's 🙄
    Nadam se da ću izdržat još ovih par tjedana mučnine i da će se onda lagano smirivati 🙂
    Lijepi pozdrav svima 😊

Dobrodošla, školsku trudnoću ti želim! ❤️

Demetria
    30. Studeni 2021. 13:11

Vidim da će uskoro doći i ovi dani pa evo meni je ovo puno pomoglo u kupovini robice. Doduše mi smo kupovali univerzalno pa sam poslije jos dokupljivala 😍🥰🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    30. Studeni 2021. 13:35

Cure probajte si za stolicu uvesti magnezij tablete ili vrećice kao dodatak,meni se psilium pokazao dobar sa jogurtom ujutroo...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    30. Studeni 2021. 13:36

Lovely_

Ina85

Cure kako je vama sa stolicom? Mene muci zatvor po 3 dana pa onda jedvice nesto uspijem pa sa grcevima. Uf uzas. I mislim da moj sticker ne pokazuje tocne dane trudnoce. Ja sam vec u 8 tjednu ,pokusala sam to ispravit al nesto nece 🤷‍♀️

Ja se strašno borim sa zatvorom. Idem na wc svakih 5 do 10 dana.
    Inače sam sklona zatvoru, pa se na to nakalemila štitnjača i sada još trudnoća tako da je opći kaos kod mene po tom pitanju.

Uf to nije dobro. Ja sam prije isla na wc po 2 3 puta na dan. Sad idem jednom na dan, jedan dan nisam isla pa sam od drugog dana opet počela piti kavu. Nisam ju pila uopće u prva 3 mjeseca, ali šalica kave nije bas zlo u trudnoći. I od nje uvijek ,  a za kritične slučajeve za koje se nadam da neće biti, imam doma kapsule za čišćenje crijeva i čaj od aloe vere. To je top za zatvor :) 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Hrabrica
    30. Studeni 2021. 14:17

Čestitke na dobrim pregledima 🎉🎉 Ja i dalje u vodoravnom položaju, čekam da mi jave termin kontrole (nadam se da će bit već ovaj tjedan). Izgledam ko morž i osjećam se ko morž a tek je drugi dan. Od dinamičnog radnog mjesta do strogog mirovanja...ne znam šta bi sa sobom 🤦‍♀️ Najteže mi pada što se ne mogu toliko posvetiti toddlerici, možemo se mazit i to je sve, doslovno su sve obaveze preuzeli muž i mama dok je muž na poslu.. 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

anchika
    30. Studeni 2021. 15:04

Curke ne želim pametovati, ali vi koje ne idete preko tjedan dana na wc, vjerujem da ne jedete vlaknastu hranu baš. Voće, povrće, grahorice, zobene pahuljice i mora da ide :D

LalaPo
    30. Studeni 2021. 15:27

Pozdrav cure! I ja sam nova tu, i trenutno u 7 tt. Prvi pregled mi je sad u petak i jako mu se veselim, ali istovremeno i strepim i razmišljam hoće li će sve biti ok. U 7.mj ove godine sam imala biokemijsku trudnoću pa me to dosta poplašilo. Ono što sam htjela pitati je, pati li i vas jaka nadutost? Meni je stomak već sada vidljiv i ne mogu nositi ništa uže u tom predjelu.. jer me steže i stvara mučninu. Koliko čitam tu, nekima se stomak ne vidi sve do 12 tjedna pa mi je ovo moje stanje malo čudno, ili ne? Hvala vam na odgovoru, i sretne i lake trudnoće vam želim. 

MMMartinaaa
    30. Studeni 2021. 15:29

Ja  imam isto tu nesretnu kombinaciju usporena štitnjača + sad trudnoća i jednostavno sam se pomirila s tim da idem na wc svaka 3 dana u prosjeku. 🤷‍♀️ 
    Meni je probava i prije, radi hipotireoze, bila usporena pa sam navikla na ovakav "ritam" (ili nedostatak istog bolje reći). Iskreno, ja se radi toga ne osjećam loše, odnosno ne pravi mi neke prevelike probleme, barem ne za sada. 

missR
    30. Studeni 2021. 15:41

Potpisujem Lovely. Cak sam primjetila da mi je od grahorica jos gore, vise sam napuhana i tek onda ne idem nikako.. 
    Mislim da svaka od nas zna sto pomaze probavi ali ocito nekima od nas u trudnoci nema pomoci sto se toga tice. 🤷🏻‍♀️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.