Limica dobrodosla i moje iskustvo ti je radila nifty i pisalo decko dr potvrdio decko tako da meni je pogodio
Teab hvalaa 💗💗 ja sam radila veritas i kazu curica a doktor sa 10 nedjelja rekao djecak, sad cekam ponovo pregled da mi potvrdi da je curica da pocnem farbati sve u pink 🤷🏻♀️😂💗
cao svima nova sam na formu i tek sam ga otkrila i bas mi je super sto postoji mjesto gdje se mogu razmijeniti iskustva. meni je termin 23.5.2022. nije ljeto ali nema veze 😂
trenutno sam 15+1 i zanima me da li je neko radio prenatalni i da je spol bio pogresno ocitan .. znam da je postotak pogresnog nalaza jako malen ali zanimaju me tuđa iskustva.
nije to ni bitno kad je beba hvala bogu zdrava ali eto iz znatizelje 💗💕
Da, ne meni osobno ali čula sam za takav slučaj.
To je jako rijetko
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro curke,
Dobro dosle nove :)
Samo da se javim idem danas privatno na ultrazvuk jer mi je predugo cekati 13.12. 🙈 bas sam nervozna i mogu reci da me strah. Prva trudnoca mi je i vise nemam nikakvih simptopa ko na pocetku. Nit mi je zlo niti me bolucka dole. I onda moja glava radi svoje 🥺
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
Teab 4.6. po zadnoj M, al je od pocetka po uzv manja beba za tj dana (samo na zadnjem bila manja za 4dana) pa nekako mislim da je i O bila kasnije nego se racuna s obzirom da mi se nisu ciklusi ustalili jos na 28 dana kao prije T
Mi smo obavili rani kombinirani probir. Sve je okej, čekamo jos nalaz.. vjerujem da će biti ok.. Nuhalni je 0,8. Vidi se nosna kost i sve. Beba je aktivna, velika/velik je6,5cm 🥰
Doktorica koja mi je radila uzv u Petrovoj je toliko divna, ma predivna. Sve mi je pokazala. Popravila mi je dan svojom ljubaznošću, a i što mi je lijepo pokazala moju bebicu 🥰
Micicaaa sretno, bit će sve dobro 💕.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
Lovely_ - danas ♥️🤰 (D)
Micicaaa - danas ♥️🤰
teja4444 - danas ♥️🤰 (C)
Monstera - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TonkicaPrrr - sutra ♥️🤰
Atina25 - sutra ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 3.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
mamaWannaBe - 3.12. ♥️🤰
LalaPo - 3.12. ♥️🤰
Demetria - 6.12. ♥️🤰(C)
Anushka - 6.12. ♥️🤰(D)
Teab - 7.12. ♥️🤰 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 7.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 13.12. ♥️🤰(D)
Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MfrauM - 16.12. ♥️🤰
AnnieP - 17.12. ♥️🤰
marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
Visibaba07 - 20.12. ♥️🤰(D)
ljubičica - 21.12. ♥️🤰
Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - uskoro ♥️🤰
Lisa_ - za cca 3 tj ♥️🤰
Mary10 - … ♥️🤰
Limica - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
dunja03 - … ♥️🤰(C)
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 5 dečka 💙 & 5 curice 🌸
Dobro jutro svima! Baš me raduje što nam se pridružuje još cura - svima želim ugodne i školske trudnoće sa što manje problema. 🥰
Kao što vidite, imamo listu koju ažuriramo s pregledima, nagađanjima koji je spol bebolina (C ili D), a kada je spol potvrđen, onda i to dopišemo 🤓 Tako da nam slobodno napišite kada imate sljedeće preglede, imate li predosjećaj je li curka ili dečko itd... I ostale cure koje su imale preglede, a nisu javile nove termine - natipkajte da ažuriram :)
Jao sto ste aktivne, trebalo mi je sat vremena da sve procitam.
Evo i ja sam napokon dodala trakicu u svoj potpis. Sve te sitnice me uzbuduju.
Sto se tice probave, pred menstruaciju zatvor od par dana, ali ovaj puta tjedan nakon ovulacije sam isla po 2 ili 3 puta na wc. To i lagana mucnina su mi bile prvi znakovi trudnoce. Sad idem jednom do 2 puta dnevno ali se trudim zdravo hranit. Mislim da je tako zbog dodataka koje uzimam, to su prenatalni vitamini Femibion 1, kalcij i magnezij te omega 3.
Trenutno se malo borim sa glavoboljom ali to je zbog svih ljekova koje uzimam - sjedim i trpim.
Sreca pa radim od doma danas, pa mi je malo lakse podnosit tu glavobolju. Spavala sam nocas od 19:30 pa sve do 5 ujutro - ludo!
Sto se blizi petak to sam vise uzbudena.
Trudnice sretno danas na pregledima , javite nam se s lijepim vijestima💕
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji