Cure došli su rezultati Panorame i sve je LOW RISK, and It's a GIRL
Čestitam na curki❤
I naravno dobrodošle nove curke i super za dobre preglede🙂
url=https://lilypie.com]
AnnieP moze ti pisat zbog hematoma a moze i zbog komplikacija, meni je proslu T tako pisala od kad sam rekla za komplikacije. Da nesto nije ok sigurno bi ti rekla 😊
Cestitke svima na dobrim pregledima ☺️
Ja ne da idem na komplikacije nego se u pon vracam na posao😂😂
Atina čestitam ti na curici i na urednom testu 💜 Sretno kod zubara, držim fige da ti rješi zubobolju 🤞
Sweety ma si ti možda u Njemačkoj kad ti nije htjela reći spol do 14.tjedna?
Pepsi da ja sam ta koja broji ovce od 3 ujutro ali uzalud mi brojanje 😂 Kao šta kažeš krenu svakakve misli i razmišljanja i onda mozak bye bye 😁
Marta nadam se da si sada bolje 🤗
Da, jesam, kao ovdje je takva praksa, 🙄🙄 ko ce docekati. Moj muz kaze nema veze za spol, neka su nalazi uredni, reko pa nema, al sam bas htjela znati, sad se moram jos strpiti
Pozdrav svima, nikako se javiti danas. Obavila sam pregled, ja mislim da je dobro prošao, neke stvari me malo brinu i zbunjuju.
Po zadnjoj mjesecnici mi je danas trebao biti 8. tjedan ali ginekologica je danas rekla da je 7+3 ( što odgovara onom kad ja mislim da mi je bila ovulacija.
Prije 2 tjedna na pregledu mi je hematom bio 11×5mm, tada sam dobila utrogestan i koristim ga, danas je hematom 14×9mm a ginekologica kaže da je u prolazu ali da nastavim koristiti utrogestan. Nije mi jasno?
Također mi na nalazu pod dijagnozom piše prijeteći pobačaj. To me jako brine
Komplikacije otvaram 1.12., da li je možda zbog toga?
U nalazu je napisala mirovanje, pitala sam je za odnose i rekla je da pričekam do idućeg pregleda, 17.12.
Ništa mi ne govori dok ne pitam, na što da pazim i što da izbjegavam. Prva mi je trudnoća i ne znam ništa.
Prijeteći pobačaj je dijagnoza koju pisu za svaki problem tako i hematom. Nemas zasto brinuti, meni je isto prosli puta rekao da imam hematom u prolazu oko 1 cm i isto koristim i dalje utrogestan makar je rekao da ne moram vise bas mirovati, ali da izbjegavam napore. Sutra ću vidjeti situaciju 🍀
Hvala ti. Sad mi je lakše 😊
🩷 7/2022
Imam jedno pitanje. Možda je glupo. Ja kad idem na komplikacije, da li mene poslodavac odjavljuje ili? Kako izgleda to sve sa strane poslodavca?
Što ako mi ugovor ističe tijekom porodiljnog/rodiljnog?
Moram imati ugovor za stalno odnosno neodređeno da bih bila sigurna do 1. godine djeteta?
🩷 7/2022
AnnieP Ja sam u prvoj trudnoći isto imala prijeteći pobačaj dijagnozu jer sam malo krvarila isto komplikacije,utrogestan i sve isto ko tebi al nije bio hematom. Šta se tiče posla, poslodavac te ne odjavljuje nego prema tebi nema obvezu plaćanja već ti isplati vrši HZZO a tebi radni staž ide i dalje kao da radiš.. ovo s ugovorom ne znam ne moras biti na neodređeno da bis dobivala primanja, koliko se sjećam ako ti istekne ugovor ti i dalje dobivaš naknadu po kojoj si ostala doma znači komplikacije Max 4250 ili ako ti je plaća manja od toga onda iznos tvoje plaće ili ako je porodiljni onda dobiješ onih 6 zadnjih platnih listi prosjek. Imas 6 mj platne liste prije nego si otvorila komplikacije? Ako da onda ne brini :) to ćeš dobivati sigurno do djetetovog 6 mj života ,za do godine dana nisam 100%sigurna al možda i onda (to pišem sve u slučaju da ti u međuvremenu istekne ugovor a poslodavac ne produzi) ako ne onda ti je isto sve sta sam napisala sigurno do 1 godine djetetovog života!:) Nadam se da nije zbunjujuće..
Pepsi Kako ti planiras s poslom? Gdje radis? Jesi rekla poslodavcu već? Skupi si malo godisnjeg i 3 platne i lijepo na komplikacije 😄
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Visibaba ja sam radila u srijedu znači ajmo reć 7 dana ili 5 radnih :) a pisalo je od 5 do 10..
11.11 miny anomaly ✅
Atina ja sam poslodavcu rekla prije 2 tjedna dok su brojke zaraženih skočile. Bilo me je strah zaraze, jer kod nas na faksu ako je student pozitivan, samo njih 4 ide u izolaciju. To mi je bilo riskantno, pa sam onda više prisilno morala reći prorektoru. Na kraju je on za trudnoću saznao prije moje obitelji kojima sam tek sad rekla nakon zadnjeg pregleda 😂😂
Sad sam na online nastavi do daljnjega. Ako bude drugo semestar bolje, vratit ću se na posao, ako ne, ići ću na komplikacije. Ionako u svibnju moram na porodiljni, pa da ne krenem bzvz s nastavom 😝😅
Ti si rekla da ćeš do kraja raditi? Od doma radiš jel?
Zubić je bolje?
Pepsi Kuzim,super ako možeš online 🤞 Hoće bebač u jaslice ili ga ima netko čuvati? Ja sam rekla do sredine prvoga mj onda uzimam cijeli stari godisnji koji mi je ostao 3 tj jer idemo na put na snijeg 7 dana i da malca pustim malo doma na go iz vrtića a inače u 1 uvijek uzmem godisnji jer mi je bas depra mjesec 🤣🤣 pa onda ne znam dal' ću se vraćati jos mj dana ili ću iskoristit cijeli go iz 2022 i uzet komplikacije jos mj dana to ću tada odlučit.. kod mene je malo teze organizirat rad od kuće jer mi i muž radi doma i nemam mjesta 🤦
Evo ležim na kauču i zavijam od bolova 🥴 kaze dr da je to bas Hormonalno i da se vidi da su mi se od krvi napunili dzepovi i stvorili upalu,dala mi lijek i čekam da se malo smiri
11.11 miny anomaly ✅
Pepsi Kuzim,super ako možeš online 🤞 Hoće bebač u jaslice ili ga ima netko čuvati? Ja sam rekla do sredine prvoga mj onda uzimam cijeli stari godisnji koji mi je ostao 3 tj jer idemo na put na snijeg 7 dana i da malca pustim malo doma na go iz vrtića a inače u 1 uvijek uzmem godisnji jer mi je bas depra mjesec 🤣🤣 pa onda ne znam dal' ću se vraćati jos mj dana ili ću iskoristit cijeli go iz 2022 i uzet komplikacije jos mj dana to ću tada odlučit.. kod mene je malo teze organizirat rad od kuće jer mi i muž radi doma i nemam mjesta 🤦
Evo ležim na kauču i zavijam od bolova 🥴 kaze dr da je to bas Hormonalno i da se vidi da su mi se od krvi napunili dzepovi i stvorili upalu,dala mi lijek i čekam da se malo smiri
😖😖😖😖 A joj jadna. Tek je kašalj prošao pa sad već slijedeće 😖 A zubobolja je najgora bol... Kad bi bar mogla rakiju popiti. 😅 Jesu ti dali što za bolove?
Super da možeš g.o. koristiti. Baš bih trebala pitati kako je kod nas. Mi obično imamo kolektivni 4 tjedana po ljeti i to je sve što imamo. Međutim, možda tih 4 tjedana mogu iskoristiti usred semestra, prije komplikacija 🤔 dala si mi ideju 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji