Comming dobro nam došla! Baš lijepe vijesti! Znaš li već kada ti je sljedeći pregled pa da te odmah ubacim na našu listicu?
Ja isto radim i dalje, kako radim od doma, sjedeći posao, nije mi problem. Dobro se osjećam i ako se nastavi ovako, nadam se da ću izgurati do 3mj kada bi ispucala sav GO od 2022., i spojila s otvaranjem porodiljnog.
Lovely ja sam skužila da mi ujutro ne odgovaraju pahuljice ili musli s mlijekom, jogurtom... Već samo tost, i kad sam počela jesti ujutro tost smanjilo mi se povraćanje.. I dalje svaka 2 sata po malo to bi mi nekad pomoglo. Aa meni je povraćanje često pomogla zaustaviti cola.. A inače mi ne odgovara niti ju pijem. Nekad mi ništa ne pomaže.. Možda da probaš s đumbirom kako su neke žene ovdje pisale?
Comming Dobrodošla i sretno!!!Mislis bebica je napravljena 16.10.2021?
Ne ne napravljena je 23 ili 24.10.2021, ali mi je ginekologija rekla ako znam točno kada bi beba mogla biti napravljena da računam sama 266 dana od odnosa i da bi to otprilike bio najtočniji datum poroda. Da je ovo od prvog dana menge malo manje točno. U razgovoru sa kolegicama sa posla jer imamo istu ginićku privatno od posla (ginekolog nam je uključen u sistematski pregled) da im je taj izračun u dan dva bio točan. 😊🙈🤗
Comming dobro nam došla! Baš lijepe vijesti! Znaš li već kada ti je sljedeći pregled pa da te odmah ubacim na našu listicu?
Ja isto radim i dalje, kako radim od doma, sjedeći posao, nije mi problem. Dobro se osjećam i ako se nastavi ovako, nadam se da ću izgurati do 3mj kada bi ispucala sav GO od 2022., i spojila s otvaranjem porodiljnog.
Nažalost ne, jer imam problema sa svojom ginekologicom preko HZZO-a pa sam jutros promijenila ginekologa. Moram se sljedeći petak javiti pa ću znati točan termin pregleda 😊🥰
Comming A mislis termin poroda,sorry ja sam krivo skuila kao bebica napravljena 16.07 a ono 5 tjedan trudnoće pa gledam zbunjeno Meni je termin po mengi 01.06.2022 a po doktoru 29.05 ali kako je to sve tu negdje računam si kraj 5 mj..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Znači cure, isla ja danas na misu jer je sv. Katarina.. I srušila se u sred mise 🤦♀️ ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo 🙆
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Znači cure, isla ja danas na misu jer je sv. Katarina.. I srušila se u sred mise 🤦♀️ ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo 🙆
Ajme, jesi dobro? Vjerojatno je tlak pao?
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ne ne napravljena je 23 ili 24.10.2021, ali mi je ginekologija rekla ako znam točno kada bi beba mogla biti napravljena da računam sama 266 dana od odnosa i da bi to otprilike bio najtočniji datum poroda. Da je ovo od prvog dana menge malo manje točno. U razgovoru sa kolegicama sa posla jer imamo istu ginićku privatno od posla (ginekolog nam je uključen u sistematski pregled) da im je taj izračun u dan dva bio točan. 😊🙈🤗
I ja znam točan dan kada smo napravili bebicu, ali meni nisu spominjali taj izračun 🤭 Rekli su nema veze što znate, računa se po zadnjoj menstruaciji. Ali meni je menga školska. Ciklusi su bili 28 dana i ovulacija točno 14. dan ciklusa. Tako da vjerujem da onda ni nema nekog odstupanja od izračuna prema zadnjoj mengi, ali baš ću si ići izračinati da vidim 🤭
To je ginekologicom koja radi u bolnici, ali je ujedno i kuma od moje kolegice ne znam ima li to šta veze 😂😂. I ta kolegica i još jedna su tom proračunu u dan dva razlike rodile iako je po ginekolozima bilo da su ranije rodile 😊
I ja znam točan dan kada smo napravili bebicu, ali meni nisu spominjali taj izračun 🤭 Rekli su nema veze što znate, računa se po zadnjoj menstruaciji. Ali meni je menga školska. Ciklusi su bili 28 dana i ovulacija točno 14. dan ciklusa. Tako da vjerujem da onda ni nema nekog odstupanja od izračuna prema zadnjoj mengi, ali baš ću si ići izračinati da vidim 🤭
To je ginekologicom koja radi u bolnici, ali je ujedno i kuma od moje kolegice ne znam ima li to šta veze 😂😂. I ta kolegica i još jedna su tom proračunu u dan dva razlike rodile iako je po ginekolozima bilo da su ranije rodile 😊
Oni vode po zadnjoj mengi datum poroda, ali je rekla da ja sebi sama ako želim znati vodim tih 266 dana 😊 da je to prije točno jer npr ja sam prošli mjesec imala smrtni slučaj i ovulacija mi je bila kasnije taj mjesec vjerojatno od stresa zato smo i vjerojatno uspjeli napraviti bebača 🤗
Evo ja sam računala sada iz znatiželje i meni se poklapa datum poroda prema ovom izračunu i prema zadnjoj menatruaciji. Ali to vjerojatno zato jer su mi po školski ciklusi i ovulacije. I na pregledima je uvijek bebica velika točno onoliko koliko treba bit. Uvijek mi kaže beba je po školski. 😊
Ali tko zna, bebica uvijek može i uraniti i zakasniti od predviđenog termina.
Samo neka su nam svima bebice žive i zdrave, sve ostalo ćemo lako ❤️
Istina da, slažem se. Samo da je sve u redu 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji