Dobro jutro cure 🤗
Mislim da danas ima dosta pregleda, sretno svima i čekamo izvještaje💜
Ima li koja problema sa nesanicom? Mene ubija, ja sam svako jutro u 3-4 budna kao sova, i onda se vrtim bezveze u krevet i na kraju se dignem i idem gledati tv u dnevnom. Baš se ne mogu pošteno naspavati, već mi to ide na živce 😤
Eh, da nije vas cura koje pišete o ovome, zabrinila bi se da je samo meni tako i da nešto nije uredu. Do sada me sve pratilo po tjednima. Svaki tjedan nesto novo. Nesanica me 2 tjedna mučila i evo počela sam odjednom ponovno dobro spavati.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Jutro cure
Baš mi je žao onih koje muče još mučnine, mene hvala bogu prestalo iako to je dvosjekli mač jer onako sam znala nekako da je to dobar znak da je s bebicom sve ok, sad nemam nista i taj pregled za tjedan dana mi se čini miljama daleko :( Meni su počeli problemi sa zubima, tako sam imala i u prvoj trudnoći više sam provela kod zubara nego kod ginekologa, evo i sad već krenulo tako da danas idem na hitnu jedva su me uzeli ali pošto sam trudnica su morali jer ne mogu nista popit..
Sretno svim curama danas
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure
Baš mi je žao onih koje muče još mučnine, mene hvala bogu prestalo iako to je dvosjekli mač jer onako sam znala nekako da je to dobar znak da je s bebicom sve ok, sad nemam nista i taj pregled za tjedan dana mi se čini miljama daleko :( Meni su počeli problemi sa zubima, tako sam imala i u prvoj trudnoći više sam provela kod zubara nego kod ginekologa, evo i sad već krenulo tako da danas idem na hitnu jedva su me uzeli ali pošto sam trudnica su morali jer ne mogu nista popit..
Sretno svim curama danas
Ajoj, od toga isto strahujem. Jesi li imala i prije trudnoće problema sa zubima? Ja nisam nikad imala, i nikad nisam popravljala zub 😅 nadam se da će me barem to zaobici u sirokom luku.
Sretno, nadam se da ces brzo i bezbolno to rjesiti.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Didi super da ti se apetit vraća, sad polako ulaziš u drugo tromjesečje pa bi polako sve tegobe trebale nestati, tako bar kažu ☺️
Mary kod mene je nesanica bila na početku trudnoće, onda je bilo ok sve do prošlog tjedna kad je opet krenula me zezati 🤷🏼♀️
Atina žao mi je za zubobolju ali dobro da si odmah otišla, da se ne bi još više ogoršalo. Šta su ti dali za bolove?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Atina mene jedan zub boli na slatko vec pola godine i idem zubaru prije mj dana i ona kaže da imam zdrave zube i da bez snimke na koju ne smijem, ona ne može nista znati. Tako da se iskreno nadam da neću imati problema s tim🤦♀️
Ja i danas imam glavobolju od ustajanja🙆.
Sretno na pregledima cure🙏❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Mary Imam predispoziciju za paradentozu ,tata ima u obitelji tako da se već godinama brinem jako o zubima posebne četkice, lacalut pasta, interdentalne, vodica za ispiranje ali vidiš kad na nesto imas problem nista ne pomogne :( U prvoj trudnoći mi je bilo isto nisam isla na snimanje, al su mi vadili živac dva puta na živo znači izlazila sma uplakana zato sam danas zvala da odem hitno i bas se bojim evo.
Monstera Idem popodne tako da ćemo vidjet sta ce reć..
Marta96 Ako je stalo nadam se da se neće javit,drzim fige, kako god meni je ginekolog na prvom pregledu dao papir već da se javim zubarici,i sve kao budem budem i evo sad tek u 13om tjednu idem
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro svima! Sretno curama koje su danas na pregledima, čekamo dobre vijesti.. Ja evo hvala Bogu nisam nikada imala problema sa zubima niti ih imam za sada jer se jaaako jako bojim zubara.. Samo sam dva put u životu primila anesteziju kad sam vadila umnjake i to mi nije djelovala baš, a nijel mi doktor smio dati više.. Tako da bolje i mučnine nego zubobolja. 😁 Imam jedno pitanje za vas.. U početku trudnoće kad sam imala jake mučnine i povraćala sam išla sam vaditi krv. Doktorica mi je rekla gdje god da dođem da zakačim trudničku knjižicu jer imam prednost, pogotovo ako mi je loše.. I tako ja zakačim sa spajalicom i dam sestri na šalteru, zamolim ju ako bi mogla doći prije na red ili samo da izađem malo na zrak jer povraćam, nisam ujutro ništa jela i baš mi je bilo loše da bi ona meni samo odbrusila"ne treba ti trudnička, doći ćeš na red kao svi".. Da li ste imale takvih iskustava?
Jutro svima! Sretno curama koje su danas na pregledima, čekamo dobre vijesti.. Ja evo hvala Bogu nisam nikada imala problema sa zubima niti ih imam za sada jer se jaaako jako bojim zubara.. Samo sam dva put u životu primila anesteziju kad sam vadila umnjake i to mi nije djelovala baš, a nijel mi doktor smio dati više.. Tako da bolje i mučnine nego zubobolja. 😁 Imam jedno pitanje za vas.. U početku trudnoće kad sam imala jake mučnine i povraćala sam išla sam vaditi krv. Doktorica mi je rekla gdje god da dođem da zakačim trudničku knjižicu jer imam prednost, pogotovo ako mi je loše.. I tako ja zakačim sa spajalicom i dam sestri na šalteru, zamolim ju ako bi mogla doći prije na red ili samo da izađem malo na zrak jer povraćam, nisam ujutro ništa jela i baš mi je bilo loše da bi ona meni samo odbrusila"ne treba ti trudnička, doći ćeš na red kao svi".. Da li ste imale takvih iskustava?
E kad pročitam ovakve priče skoči mi tlak odmah. Isfrustrirana šalteruša. Ispovraćala bi joj se na šalter. Eto tako. Sramota. Kao da si tražila tko zna kakvo pravo ili novce iz njenog džepa. Nadam se da se takvima karma vrati. Ja bi propustila bilo koga kome vidim da je loše ili tko lijepo zamoli. Strašno.
Cure evo samo da se javim, stigla beta progesteron I estradiol, sve u redu. Trebala sam na prvi uzv 9.12.ali moj dr je na bolovanju i zapitao me tek 16. 12. , joj tko će to dočekati.
Nego imam pitanje- jel vas koji put probode dolje? Mene jučer bas jako u 2 navrata, stavila sam odmah utrogestan. Prepala sam se bas, ali nemam nikakvih drugih tegoba. To je sad prošlo. Sve me nekako zateze i bolucka na momente. Sad sam 5+3 i ba sme strah svega. Kad sam zvala za narudžbu na uzv rekli su mi da je to normalno. Sad više nis ne znam. Kako bi znala da nešto nije u redu Pliz? Pliz utješite me. I tako, valjda sam jedina koja na prvi uzv ide sa 8 tjedana...moj dr bas ne voli niti puno pregledavati..strpljen spasen...
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
E kad pročitam ovakve priče skoči mi tlak odmah. Isfrustrirana šalteruša. Ispovraćala bi joj se na šalter. Eto tako. Sramota. Kao da si tražila tko zna kakvo pravo ili novce iz njenog džepa. Nadam se da se takvima karma vrati. Ja bi propustila bilo koga kome vidim da je loše ili tko lijepo zamoli. Strašno.
Martina još sam došla što ranije, tipa vade krv od pola 8 ja sam bila u 7 tamo i već je bilo ljudi ispred mene, nije da sam došla u 9.. Ne bi ja ništa rekla da sam bila ok, pa čekat ću, još pustim ispred sebe neku gospođu kao ona mora samo nešta pitati, reko slobodno, i na kraju se progura ispred mene i ode prije mene.. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji