Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    24. Studeni 2021. 08:36

Jutro cure, lijepo je vidjeti ovu listu 
    Ja sam s probavom isto koma, ne znam sta reć evo to mi je groznoi kupila sam donat Mg ne vidim da nesto pomaže bas :/ 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Sweety
    24. Studeni 2021. 08:43

Jutro cure,  sretno danas svima.
    Kod mene probava, da kucnem u drvo svaki dan nekad cak i 2 puta. Neka tak i ostane
    Ja sam u iscekivanju Harmony rezultata, rekli su za 10ak dana, ali ova cura sto je isto radila kaze da je dobila nakon tocno tjedan dana, pa bi to onda bio cetvrtak, nadam se da bude i kod mene tak

Monstera
    24. Studeni 2021. 08:55

Jutro cure 🤗

Kod mene je probava isto za sada redovna, nemam nekih problema i nadam se da će tako i ostati 😁
    Pepsi onda ću pričekati nakon tvog sljedećeg pregleda da ti čestitam na dečkića 💙
    Pepika sretno na pregledu danas 🤗
    MfrauM držimo fige za betu 🤞🤞🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

MMMartinaaa
    24. Studeni 2021. 09:10

Ja sam navikla da mi je probava usporena, radi štitnjače. Meni je skroz "normalno" ako odem na WC svaki 3. dan. Nekad se potrefi par dana uzastopce da sam redovna, a onda period od par dana kada ne idem. 🤷‍♀️
    Što se tiče sexa, i ja sam imala zabranu do nekog 11.tjedna pa mi je ginekologica rekla da mogu stati s utrićima i da možemo imati spolne odnose rijetko i oprezno (pa hajde ti budi pametan i znaj šta to znači 😅). Probali smo 2 puta, ali ja se ful ne mogu opustiti, i malo mi je neugodno, poslije me baš nekako "žulja" sve i boli. A i libido mi nije baš nešto...Dečka je isto strah, vidim po njemu da mu je sve ovo novo... Nadam se da će ići na bolje kako vrijeme bude prolazilo. 

Atina25
    24. Studeni 2021. 09:20

Joj sta se tiče seksa kod mene sve ok,nema zabrane nema ničega al ja sam koma po tom pitanju :( Libido na minusu, zao mi je muža jer on bas bi,ali ja ne mogu evo pa vidim da ni on ne forsira jadan,ali pokusamo se zabavljat na neke drugacije načine koji nisu nesto preseksi al eto  Bit ce bolje valjda, sjećam se u prvoj trudnoći smo češće iako sam krvarila ali kasnije sam bila opustenija dok sada uopće nisam 

11.11 miny anomaly ✅

MomM.94
    24. Studeni 2021. 10:40

Heii evo i mene, pratim vas redovito, al ne stignem bas cesto pisat. Danas mi je zadnji radni dan, jos iskoristim 4 dana godisnjeg i od 01.12 otvaram komplilacije, pa cu cesce i pisati. 😊
    Curke cestitam na super pregledima i deckicima. 💙
    Kod mene su simptomi naglo nestali, nemam vise ni mucnine, nit me bole sise. Cekam pregled 01.12  i nadam se da bude sve oke. 🤞

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MMMartinaaa
    24. Studeni 2021. 10:45

Nekako mi je malo lakše kad vidim da smo sve manje više u istom sosu 😅
    Nema druge nego izdržat. 💪

• IK_26
    24. Studeni 2021. 10:58

Uh... Evo mene sa pregleda u Petrovoj, ljuta sam baš baš. Došla sam u Zagreb bezveze.... Jer eto, prerano su me naručili pa nisu uspjeli izmjeriti ništa. Tak da moram u srijedu 1.12. ponovno za Zagreb. 🤷
    A što se tiče odnosa, mi smo tek neki dan imali prvi put odnos, bez obzira što smo imali zeleni svjetlo od dr od početka. I mogu vam reći, strah me bilo. Ali... Šta ćeš. Potreba 🤣

Atina25
    24. Studeni 2021. 12:00

IK_26 Baš mi je žao, pa kako nisu mogli izmjeriti? Koji si tjedan?

11.11 miny anomaly ✅

• Nara-Nara
    24. Studeni 2021. 13:06

Pepika & MfrauM čekamo vas da nam javite lijepe vijesti 🤗
    Marta mislim da se trbuh u prvoj trudnoći tek u 4.mjesecu počinje vidjeti. Nisam sigurna. Tak mi je ostala informacija u glavi. Cure ispravite me. 
    Ja sad već imam trbuh, ali od usporene probave i čiste činjenice da više jedem 🤭 Ako dugo ne jedem odmah mi bude mučno. Dakle to nije bebin trbuh nego moj 😏😅
    U tak ranoj fazi ja iskreno ne bih brinula ako trbuh malo splasne. (OK, vjerojatno bih brinula jer sam paničar, ali realno, mislim da nema razloga za brigu)
    Nadam se da sam te malo umirila 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.