Evo i mene s pregleda, dns uspjela sve zavrsiti u roku od sat vremena 🥳, nalaz isti kao zadnji put, otvorena 1,5 cm, tlak ok, pola kile dobila. Ctg ovaj put iz prve dobar.
Imam samo ctg opet u petak 01.07 a 04.07 redovni pregled, ako ne rodim do tada.
Evo i mene s pregleda, dns uspjela sve zavrsiti u roku od sat vremena 🥳, nalaz isti kao zadnji put, otvorena 1,5 cm, tlak ok, pola kile dobila. Ctg ovaj put iz prve dobar.
Imam samo ctg opet u petak 01.07 a 04.07 redovni pregled, ako ne rodim do tada.
Super, jesi zadovoljna ti sa nalazom, sta kazu oni? Onda se mozda vidimo u petak u cekaoni 😅 Kad si na CTG-u?
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Imam samo ctg opet u petak 01.07 a 04.07 redovni pregled, ako ne rodim do tada.Super, jesi zadovoljna ti sa nalazom, sta kazu oni? Onda se mozda vidimo u petak u cekaoni 😅 Kad si na CTG-u?
Jos mi je zadnji put Zlopaša rekao da je to super za prvorotkinju i kao da nema potrebe za više do trudova, pa čak i nisam očekivala neku veću promjenu u tjedan dana. A sada je bila specijalizantica, ona je to vise manje rutinski sve obavila i sve je bilo ok.😊
Ctg imam izmedju 7:30 do 9h, ali planiram odmah ujutro doći i riješiti to i sad sam dosla prije 9h pa sam puno brze dosla na red, jer te vode kak dodjes. Tebi su stavili cijelu kontrolu u petak?
Ne znam jel idem direkt na ctg ili se svejedno moram upisati tamo s obzirom da ove druge preglede nemam.🤷
Nadam se da ovaj pregled u ponedjeljak neću dočekati 🤣.
Imam samo ctg opet u petak 01.07 a 04.07 redovni pregled, ako ne rodim do tada.Super, jesi zadovoljna ti sa nalazom, sta kazu oni? Onda se mozda vidimo u petak u cekaoni 😅 Kad si na CTG-u?
Jos mi je zadnji put Zlopaša rekao da je to super za prvorotkinju i kao da nema potrebe za više do trudova, pa čak i nisam očekivala neku veću promjenu u tjedan dana. A sada je bila specijalizantica, ona je to vise manje rutinski sve obavila i sve je bilo ok.😊
Ctg imam izmedju 7:30 do 9h, ali planiram odmah ujutro doći i riješiti to i sad sam dosla prije 9h pa sam puno brze dosla na red, jer te vode kak dodjes. Tebi su stavili cijelu kontrolu u petak?
Ne znam jel idem direkt na ctg ili se svejedno moram upisati tamo s obzirom da ove druge preglede nemam.🤷
Nadam se da ovaj pregled u ponedjeljak neću dočekati 🤣.
Da, meni su rekli pregled+CTG, u 9h. Ja cu vjerojatno tako negdje i doc jer moram prije malog u vrtic iskrcat.
Pitaj najbolje onu tetu na salteru, meni je dosad svaki put bila bas ljubazna i pomogla. Vjerojatno ce te zapisat, pa poslat na CTG, i na kraju ti doktor ili netko treba samo potpisat taj nalaz, pa te zovu opet na salter ako je sve ok da preuzmes papire i mozes doma. Ili ako vide nesto sumnjivo te na pregled zovu.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Nadam se da ovaj pregled u ponedjeljak neću dočekati 🤣.Da, meni su rekli pregled+CTG, u 9h. Ja cu vjerojatno tako negdje i doc jer moram prije malog u vrtic iskrcat.
Pitaj najbolje onu tetu na salteru, meni je dosad svaki put bila bas ljubazna i pomogla. Vjerojatno ce te zapisat, pa poslat na CTG, i na kraju ti doktor ili netko treba samo potpisat taj nalaz, pa te zovu opet na salter ako je sve ok da preuzmes papire i mozes doma. Ili ako vide nesto sumnjivo te na pregled zovu.
Eto valjda zbog dana razlike u terminu, meni se i za ctg dvoumila hoće li petak ili pon, al kao radije nek bude u petak zbog šećera na tašte u prvom mjesecu trudnoće, pa da poprate malo više, iako je ogtt bio super oni su ipak oprezniji. Do sad se za ctg brzo dolazilo na red pa se nadam da neću dugo čekati😄. Najduzi je taj dio kod doktora.
Pozdrav, evo da se konačno i ja javim. Rodila sam jučer na termin, ali je bio inducirani porod radi nedostatka plodne vode. Stigao nam dečko 2900 i 48 dug. Porod je malo potrajao za moj pojam, pošto je treći po redu i malo se zakompliciralo na kraju, ali srećom na kraju je sve dobro završilo. Inducirani je bio gelom, prva doza me nije otvorila ni milimetra, al je nakon druge doze napokon krenulo otvaranje pa se nakon skoro 10 sati trudova skoro na ful rodio mali frajer. Čestitke i svima koje su rodile i sretno onima koje tek moraju.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Cestitam na bebici. I ja cu na inducirani za tjedan dana. Ako ova mala ne odluci krenut prije van. 😆 sto se ja duboko nadam.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cao zenske. Mi smo danas bili na pregledu. Procjena je 3 300 kg. Nalazi uredni. Inducirani porod ce bit sa navrsenih 39 tt. Ako ne krene sama ranije. Teska sam si ko slon , +16 kg. Jedva cekam rodit. Toliko od nas.Zasto tebi induciraju porodZbog gestacijskog diabetesa i heparinaAha sa koliko tjedana su ti otkrili gestacijski dijabeteaPa dosta rano. Sa prvim vadenjem secera. Lagala bi kad bi rekla da sam bila 20 tt a mozda cak i ranije. Jer do 5 mj trudnoce sam vec bila natukla +10 kg. U biti prva 4 mj skoro nis kila i onda naglo 10 kg zbog tog secera. Sad sam na +16kg. Je da sam dobila naglo i zadnje 4 kg puna sam vode. Al sam drzala diabetsku dijetu . Inace bi mozda imala i +25/30. Taj secer sve malo poremeti pa se naglo debljas a i bebica. U biti i heparin su mi rekli da dosta utjece na rast bebice ,tj da se deblja. Al procjena do sad mi je 3300 tako da je ok beba. Uz dijetu odrzavanu naravno. Nije ta dijeta toliko ni losa. Jedes cesto pomalo skoro pa sve. Samo izbaci secere, karbohidrate smanji na najmanje. Voca se nisam odrekla. I piti samo vodu.
Da bas nezgodno, težina tvoje bebice je super 😇 sve oni to nama procjenjuju onako otprilike mogli bi se mi iznenadit. Nadam se da ce ti prirodno krenit porod i sretno da sve prođe dobro 😘🙏🙏
Pozdrav, evo da se konačno i ja javim. Rodila sam jučer na termin, ali je bio inducirani porod radi nedostatka plodne vode. Stigao nam dečko 2900 i 48 dug. Porod je malo potrajao za moj pojam, pošto je treći po redu i malo se zakompliciralo na kraju, ali srećom na kraju je sve dobro završilo. Inducirani je bio gelom, prva doza me nije otvorila ni milimetra, al je nakon druge doze napokon krenulo otvaranje pa se nakon skoro 10 sati trudova skoro na ful rodio mali frajer. Čestitke i svima koje su rodile i sretno onima koje tek moraju.
Čestitke na bebi i brz oporavak 😘
Cestitam ☺️
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji