Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poison_Ivy32
    18. Svibanj 2022. 14:17

Helou moje dame, evo i nas nakon cekanja da dodjemo na red 😮‍💨

Mama je dobila samo 1,3kg (80,9kg za sad imam) u 3 tjedna sta je vrh vrhova 😁😁 ali bebac je na 2600g 😮😮, zatvorena sam, sve je okej vaginalno, urin sve u redu, tlak 110/70. Sutra moram vaditi krvnu grupu jer sam mijenjala prezime, i sluzbeno sam na porodiljnom 🤭🥳 ja u TA najvjerojatnije necu niti ici nego pred termin 🤷🏻‍♀️ slijedeci pregled nam je 1.6. i tad nam uzima bris ☺️☺️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ina85
    18. Svibanj 2022. 14:20

Ej sve u svemu dobro sam. Super stroga dijeta. Pridrzavam se zbog tog secera. U ponedeljak imam pregled i vade mi krv za  guk profil i HbA1c sto neznam tocno ni staje 😅. Evo nas 2 debele u 32 tt . Beba ima 2 kg cca, sto kad citam mi se cine normalne mjere. Iako doktorica kaze da je debela. A mah.  Oticu mi bas dosta noge , a i desni i zubi me malo poceli zezat. Al sve je to u paketu valjda normalno. Imam dozvolu za setnje ujutro i navecer, moram se kretati zbog tih +12 kg. Koje bi trebala imati na kraju poroda a imam hi vec sad 🤷‍♀️.  A osjecam se bas teska i troma .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Teab
    18. Svibanj 2022. 14:20

Eto i nas cure,mi  i dalje zatvoreni,mom malcu se nikamo ne zuri,radil mi bris na bhsb (mislim da se tak zove),slj tj narucena 24. na UZV,25.  u trudnicku,to bi bilo to od nas 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Bambina1
    18. Svibanj 2022. 14:24

Cure koje ste mijenjale prezime, vidim da pisete da trebate vaditi opet krvnu grupu. To su vam rekli il? Totalno mi je to nelogicno.. Nisam umrla i ponovno se rodila nakon promjene 🤣 Isti mi je oib, mbo, datum i mjesto rođenja.. Ne kuzim 🤔 Nije problem jer svako malo idem vaditi za 0- krvnu grupu, al...

Visibaba07
    18. Svibanj 2022. 14:27

Marta ja znam za KBC RI da testiraju i dalje...ali to ti vjerovatno ne pomaže puno 😁
    Ina HbA1c ti je tromjesečni šećer,prosjek šećera u zadnja tri mjeseca,ja sam ti vadila i to mi je bilo ok,a OGTT srednji povišen za 0.1...držim fige da ti je dobar 👍

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    18. Svibanj 2022. 14:33

Bambina1

Cure koje ste mijenjale prezime, vidim da pisete da trebate vaditi opet krvnu grupu. To su vam rekli il? Totalno mi je to nelogicno.. Nisam umrla i ponovno se rodila nakon promjene 🤣 Isti mi je oib, mbo, datum i mjesto rođenja.. Ne kuzim 🤔 Nije problem jer svako malo idem vaditi za 0- krvnu grupu, al…

Nisam mjenjala prezime ali znam da rade problem oko toga i da moraš imat nalaz na krvnu grupu na ono prezime koje imaš kad ideš u rodilište...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Poison_Ivy32
    18. Svibanj 2022. 14:37

Za rodiliste moras imati nalaz na prezime koje ti je trenutno, nema neke logike jer ti je MBO isto, ali tako zahtijevaju. Inace to rade u rodilistu, ali mozes ici spremna sa papirima tako tamo.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Nara-Nara
    18. Svibanj 2022. 14:58

Marta nadam se da će ti prehlada/alergija proći do poroda pa sa nemaš zezanja s testiranjima ili skrivenim pogledima svaki put kad kihnes 😅 
    Evo mene s pregleda. Ista situacija kao i kod Teab. Zatvorena, ctg uredan, mala se neda van. I dalje preporuka za aktivnosti i čekamo 🙈🤷‍♀️
    Idući pregled 26.5. Valjda ću se počet otvarati do tada.
    Aha, i rekla doktorica neka promatram djetetove pokrete. Ako bi bili slabiji neka dođem na ctg. Kako ću to pratiti? Nije da cijeli dan sjedim i razmišljam o pokretima 😆🙄

Teab
    18. Svibanj 2022. 15:02

Pepi19

Martanadam se da će ti prehlada/alergija proći do poroda pa sa nemaš zezanja s testiranjima ili skrivenim pogledima svaki put kad kihnes 😅
    Evo mene s pregleda. Ista situacija kao i kod Teab. Zatvorena, ctg uredan, mala se neda van. I dalje preporuka za aktivnosti i čekamo 🙈🤷‍♀️
    Idući pregled 26.5.Valjda ću se počet otvarati do tada.
    Aha, i rekla doktorica neka promatram djetetove pokrete. Ako bi bili slabiji neka dođem na ctg. Kako ću to pratiti? Nije da cijeli dan sjedim i razmišljam o pokretima 😆🙄

🤣🤣 u istom smo problemu,na nalazu mi pise pratit pokrete,kak da ja njih pratim ak ja stslno nes delam a on je miran 🙄 i ja se nadam otvaranju,hodam nis,sex nis,skacem po prokletoj lopti nis,neznam vise kaj da delam 🙉

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• sunchica555
    18. Svibanj 2022. 15:07

Bambina1

Cure koje ste mijenjale prezime, vidim da pisete da trebate vaditi opet krvnu grupu. To su vam rekli il? Totalno mi je to nelogicno.. Nisam umrla i ponovno se rodila nakon promjene 🤣 Isti mi je oib, mbo, datum i mjesto rođenja.. Ne kuzim 🤔 Nije problem jer svako malo idem vaditi za 0- krvnu grupu, al…

Da, meni je rekla ginekologica, al ja sam svakako morala opet vaditi krv zbog IAT-a koji je primarni pregled trudnicama izmedju 32. I 34 tjedna trudnoće s RH pozitivnom krvnom grupom, mislim da je kod negativne nešto drugačije, tj  prije se kontrolira, pa mi svejedno bilo, iz iste epruvetice mi je opet napravljena krvna grupa i taj IAT, pa ako nisi do sad to obavila onda čekaj taj redovni pregled na koji svakako trebaš otići po trudničkoj proceduri, pa opet izvadi krvnu grupu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.