Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucijaa117
    18. Studeni 2020. 21:31

Inace, koju folnu pijete? Ja sam na svoju ruku uzela premama duo, buduci da mi je pregled slj tj i ne osjecam nikakve mucnine jos, osim umora,piskenja i grceva nemam nikakvih drugi simptoma 😁 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

MaryClear
    18. Studeni 2020. 22:05

cocolina

Kavu pijem ujutro salicu ali nista se ne dogada probat cu ovo s limunom pa cemo vidjet hahaha

Jesi probala i suhe šljive?

lucijaa117 ja pijem trenutno folnu od solgara, a sad mi gin dao preko recepta Folacin da ne plaćam bezveze kad imamo pravo na besplatno. . Jos me skoro i napsovao sta sam kupovala kad imam pravo na besplatno, trosim pare nepotrebno, haha, jbga nisam znala, a nije mi ni on na pocetku rekao 🤣

• Raven7
    18. Studeni 2020. 22:47

Vale123 po mom nekom izracunu sutra tocno 7tj, ali u ponedjeljak idem pa cemo vidjeti tocno koliko :))

Ja se nadam da te mucnine prolaze do 10 tj, jer ako ovako nastavi selim se u pekaru😂😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    18. Studeni 2020. 23:39

Mary Clear bravo za termine ❤️ a i za pregled! Neka nam svima nastavi trudnoća prolazit uredno.
    Što se tiče vitamina već neko vrijeme ne pijem ništa jer mi je prevelika muka, al se natjeram pojest neko voće svaki dan. 
    A netko je pitao za kolica 3u1 iz mog iskustva nepotrebno, pogotovo za ljetne bebe. Na kraju to kupimo iz svog gušta a skužimo brzo da nam trebaju, lakša, manja, praktičnija kolica. Često su 3u1 kolica dosta teška. U tome je ovisno što želite konkretno, gdje živite (stan, kuća, s liftom ili bez, mogu li kolica stat u gepeku npr. Jeli dovoljno velik gepek itd.) Tako da ja osobno ovaj put tražim što lakša kolica, koja je lako sklopit, koja mi mogu poslužiti na dulje vrijeme. Za sada su to babyzen yoyo+ iako mi kod njih ne paše što su niska, ali imala sam problema s leđima nakon prvog poroda pa očekujem opet stoga mi je glavno da su kolica lagana.... Ova su 8kg ako se ne varam a prva koja sam imala težio je okvir 15kg...dakle užas. U svakom slučaju to baš valja dobro istražiti, odnosno propitati sebe što mi baš treba.
    Dobro došle nove cure, neka nas je što više ❤️
    Ja sam sutra na pregledu i jedva čekam i da jedva čekam drugo tromjesečje jer ubi me mučnina i bezvoljnost. 

url=https://lilypie.com]

MaryClear
    19. Studeni 2020. 00:06

Mallla

Mary Clear bravo za termine ❤️ a i za pregled! Neka nam svima nastavi trudnoća prolazit uredno.
    Što se tiče vitamina već neko vrijeme ne pijem ništa jer mi je prevelika muka, al se natjeram pojest neko voće svaki dan.
    A netko je pitao za kolica 3u1 iz mog iskustva nepotrebno, pogotovo za ljetne bebe. Na kraju to kupimo iz svog gušta a skužimo brzo da nam trebaju, lakša, manja, praktičnija kolica. Često su 3u1 kolica dosta teška. U tome je ovisno što želite konkretno, gdje živite (stan, kuća, s liftom ili bez, mogu li kolica stat u gepeku npr. Jeli dovoljno velik gepek itd.) Tako da ja osobno ovaj put tražim što lakša kolica, koja je lako sklopit, koja mi mogu poslužiti na dulje vrijeme. Za sada su to babyzen yoyo+ iako mi kod njih ne paše što su niska, ali imala sam problema s leđima nakon prvog poroda pa očekujem opet stoga mi je glavno da su kolica lagana…. Ova su 8kg ako se ne varam a prva koja sam imala težio je okvir 15kg…dakle užas. U svakom slučaju to baš valja dobro istražiti, odnosno propitati sebe što mi baš treba.
    Dobro došle nove cure, neka nas je što više ❤️
    Ja sam sutra na pregledu i jedva čekam i da jedva čekam drugo tromjesečje jer ubi me mučnina i bezvoljnost.

Budem se potrudila svaki tjedan ažurirati tablicu 🥰

NanaJ
    19. Studeni 2020. 06:24

Moj termin bi trebao biti 19.7 🙏🏼 ali to je po mojim proracunima vidjet cu sta ce u pon reci ginekolog. A sto se tice kolica i ja sam istrazivala sto laksa i kompaktnija jer imamo kucu na moru i cesto putujemo dolje tako da mi je jako bitno da ja kolica mogu kompletno sklopoti i da mi stanu u prtljaznik i odlucila sam se bar za sada na Nuna Triv jer se daju sklopiti zajedno sa sportskim sjedalom. I u planu mi je uzeti Donna kolica+autosjedalica jer mi se cine dosta prakticna a i mislim da cu njih prvih mjeseci dosta i koristit jer ne planiram kupovati 2 autosjedalice ili tu jednu autosjedalicu konstantno premjestati iz jednog auta u drugo 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Monika1011
    19. Studeni 2020. 08:33

Jutro curke.. vidim da nas je sve više u grupi i to su sjajne vijesti..❤

Nego,nocas sam imala takve mučnine da cijelu noć nisam spavala.. dali imate kakav savjet? Luda sam više,ovo je grozno🙄

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

NanaJ
    19. Studeni 2020. 08:43

Monika1011

Nego,nocas sam imala takve mučnine da cijelu noć nisam spavala.. dali imate kakav savjet? Luda sam više,ovo je grozno🙄

Probaj caj od đumbira, mozda pomogne 😉

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MaryClear
    19. Studeni 2020. 08:52

Luckyy42

Sori MaryClearmislila sam da sam citirala, moj termin😊

Sam pišite termine. Budem jos danas navecer ažurirala popis pa sve vas stavim 🥰

MaryClear
    19. Studeni 2020. 08:53

Monika1011

Jutro, nadam se da si preživjela noć 😔😔
    Mene mucnine jos nisu uhvatile pa ti ne znam sto bi pomoglo... 
    Drzi se! 😘🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.