Cocolina, dobrodosla! Dobra ideja, da se upoznamo. :) Ja sam iz Rijeke, imam 34 g, s muzicem sam vec jako dugo, skoro 13 g.
NadimakMTB, mozda budemo skupa u rodilistu! Od kuda si ti? :)
Mateja95, ja sam imala takve bolove tjednima i sve je ok, pred neki dan su prestali i pocele mucnine.
Malena, mislim da je netko u ovoj grupi ili nekoj drugooj na forumu imao coronu, ne bi trebalo imati nikakav utjecaj na plod, ne brini. Naravno, javi se doktorici ako sumnjas. :)
Nove curke dobro dosle 🤗
Ja sam iz Zagorja imam 24 a muz 26, zajedno smo 8 godina, u 5 mj smo sa vjencali isto samo kod maticara jer eto mi se odlucili vjencat kad je sve bilo zatvoreno 😂. Sto se tica poroda idem u zg i to najvjerojatnije privatno jer sam veliki panicar a i sama sam iz zdrastvene branse pa sam se svega nagledala ali cujem da su vinogratska i merkur super pa se mozda i predomislim
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Vele123Hvala ti.. malo sam u strahu ipak mi je prvi put. A presjece me nesto i zapece malo. Al nije nista tako strasno da bi se trebala brinuti. Bas me boli kao da cu svaki tren dobit
I ja imam grceve i isto sam bila uplasena ali sam se sad navikla i malo primirila ☺️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cocolina, dobrodosla! Dobra ideja, da se upoznamo. :) Ja sam iz Rijeke, imam 34 g, s muzicem sam vec jako dugo, skoro 13 g.
NadimakMTB, mozda budemo skupa u rodilistu! Od kuda si ti? :)
Mateja95, ja sam imala takve bolove tjednima i sve je ok, pred neki dan su prestali i pocele mucnine.
Malena, mislim da je netko u ovoj grupi ili nekoj drugooj na forumu imao coronu, ne bi trebalo imati nikakav utjecaj na plod, ne brini. Naravno, javi se doktorici ako sumnjas. :)
Hvala :)
Evo ažurirani popis termina poroda 2021:
Amelia92 - 14.06.
chocolina - 15.06.
Tonka55 - 20.06.
Luckyy42 - 20.06.
Barbi_2309 - 23.06.
Mallla - 23.06.
cocolina - 23.06.
maki12 - 23.06.
matea1989 - 25.06.
Monika1011 - 28.06.
vale123 - 05.07. - cekamo potvrdu gin
Raven7 - 12.07. cekamo potvrdu gin poned.
Kiflica - 13.07.
NadimakMTB - 13.07.
lucijaa117 - 19.07
NanaJ - 19.07. - gin poned.
Malena - 22.07.
MaryClear (ja) - 22.07.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Nove curke dobro dosle 🤗
Ja sam iz Zagorja imam 24 a muz 26, zajedno smo 8 godina, u 5 mj smo sa vjencali isto samo kod maticara jer eto mi se odlucili vjencat kad je sve bilo zatvoreno 😂. Sto se tica poroda idem u zg i to najvjerojatnije privatno jer sam veliki panicar a i sama sam iz zdrastvene branse pa sam se svega nagledala ali cujem da su vinogratska i merkur super pa se mozda i predomislim
Kolika je cijena privatnog poroda? I ja bi to najbolje 🤣🤣 Iako sam cula za vinogradsku da su super. 🍀
Ja sam cula i za sveti duh da je super....a koliko znam za sad i jedini imaju dopustenu pratnju na porodu :) ne znam kako vama, al ja bi volila da to sve zavrsi pa da imamo pratnju 😅💪🏽😇
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ja sam cula i za sveti duh da je super….a koliko znam za sad i jedini imaju dopustenu pratnju na porodu :) ne znam kako vama, al ja bi volila da to sve zavrsi pa da imamo pratnju 😅💪🏽😇
Ja bi isto da imamo pratnju, ipak je netko uz tebe u koga vjerujes...
P. S. Mene uvijek strah da ce bebe zamijeniti u bolnici 😅😅😅😅 ne znam zasto imam taj strah 😅
Hahahha MaryClear i mene je isto toga strah...ali zato zelim pratnju da prati stavljanje onih narukvica hahahah i nema skidanja 🤣🤣
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Helou cure 😉 ja bila na pregledu. Danas smo 9+1 ❤️ kako sam pretpostavila trudnoća je 1 tjedan manja nego je po ZM zbog kasne ovulacije, to je kod mene standard. Termin je 23.6. Potvrđen tako da tada očekujemo smotuljak ❤️ Ja sam iz Ploča (okolice), imam 31 godinu (u utorak) a M 36. Imamo djevojčicu koja puni 4g u 12mj. Prvi put sam rodila u Dubrovniku, a sad ću razgovarat s gin. O tome jer u 6mj će bit sezona i nisam sigurna da želim u Dubrovnik. Mogu još birati Metković ili Split. Meni je druga trudnoća pa očekujem da bi mogla malo ranije osjetiti pokrete. Prvi put sam u 15om tjednu, a to je dosta rano. Očekuje se osjet oko 20og tjedna. Ali lako je zamjeniti pokrete za crijeva 😉 jedva čekam još tjedan dva da se ove mučnine počnu polako smirivati, baš mi teško pada... Al ako ništa s kilima sam još uvijek ista, zatrudnila s 83 i sad sam 83. Visoka sam 177cm.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji