Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    17. Studeni 2020. 16:11

cocolina

Dobro dosle nove cure svima puno srece i skolske trudnoce :).
    Ne javljam se cesto al stalno vas citam stalno neki poso oko vjencanja,adaotiranja i svega pomalo a ja nisam za nista nego samo za lezati.Ako neko ima nekakav provjerec recept protiv mucnina molim da podijeli jer je ovo vec strasno.i ako bi mi mogo neko objasniti kako da stavim nalijepnicu ispod hvala vamm

Cocolina suosjecam s tobom, mucnine od ranog jutra pa dok ne legnem u krevet...rekli su mi da probam bombone od djumbira iz dm-a ili bio bio...pa eto, to cu tek danas uzeti pa cemo vidjeti kako ce ici....uglavnom nista ne mogu jesti, samo mi se povraca, a vise nista ni za povratiti nemam, samo kiselinu 🤮🤮🥵

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

chocolina
    17. Studeni 2020. 16:22

Uh.. srecom meni samo mucnina, al ono.. izdrziva. S tim da mi se bljuje na pljeskavice, cevape i sl. Sve przeno ajme 🤮🤮🤮 Nemam sta drugo pametno za reci osim da ce proc. Jedva cekam drugo tromjesecje. Trudan si, vidi se, a imas snage za sve 😄 

• mateja95
    17. Studeni 2020. 17:13

Curke radila sam danas prvi put betu iznosti 299.10. Malo sam uplasena. Neznam jel to okej.

• mateja95
    17. Studeni 2020. 17:29

Meni je zadnja bila 15.10. Ciklusi su mi inace 28 dana. Al ova ovulacija je bila kasnije u to sam uvjerena😊 

• mateja95
    17. Studeni 2020. 17:35

Hvalaa ti puno🥰 sretnooo 😘

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 17:40

mateja95

Curke radila sam danas prvi put betu iznosti 299.10. Malo sam uplasena. Neznam jel to okej.

Super ti je beta, viša od prosjeka za to razdoblje.
    Sad mjeriš još za dva dana da vidiš da li se poduplala. Može biti sitno manja od duple, ili osjetno veća od duple, sve je to OK:
    I onda se javiš ginekologu i dogovaraš prvi UZV. 

💔💔💔

Samoja6
    17. Studeni 2020. 17:51

Susika

Koje vi dodatke prehrani pijete tj. multivitamine?

ja sam krenula s folnom od Solgara, rekla mi ginekologica da nek si uzmem multivitamin, ali da mogu i samo s folnom nastavit.. paaa sad ne znam što mi je činiti.

Ja uzimam dietpharm prenatal... Tu je 30+30 tableta... 30 vitaminskih (znači sve) i 30 omega 3... Meni ne smetaju nimalo! S tim da stvarno već vjv mjesec dana jedem mandarine, napravim limunadu od domaćih limuna, jedem limun! 😀 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Hedwig.Z
    17. Studeni 2020. 17:55

Susika

Koje vi dodatke prehrani pijete tj. multivitamine?

ja sam krenula s folnom od Solgara, rekla mi ginekologica da nek si uzmem multivitamin, ali da mogu i samo s folnom nastavit.. paaa sad ne znam što mi je činiti.

Ja od početka pijem Elevit Pronatal, i super mi je. Ne stvara mi nikakve mučnine ni ništa. 

Kiflica
    17. Studeni 2020. 19:54

Stigla s pregleda! Srceko kuca ko veliko! Vidi se plodic, sve je u redu.  Jako sam sretna! 
    Jedino sto mi nisu bas vrijednosti u nalazu krvi kako treba, nekih stvari mi je viska, nekih manjka, moram jos na neke preglede. Recimo, secer mi je 5.7, imam gestacijski dijabetes, pa moram kod endokrinologa. Zeljeza imam previse, pa cu prestati piti prenatal jer se zdravo hranim, samo folnu cu piti. Cocolina mozes kliknuti na neki potpis naljepnicu koji ti se svidja, recimo ako kliknes na moj, odves ce te na stranicu lilipie i tamo ces upisati podatke, odabrati izgled i kopirati linkic koji ce ti dati u potpis. 

Hedwig.Z
    17. Studeni 2020. 21:04

Kiflica

Stigla s pregleda! Srceko kuca ko veliko! Vidi se plodic, sve je u redu.Jako sam sretna!
    Jedino sto mi nisu bas vrijednosti u nalazu krvi kako treba, nekih stvari mi je viska, nekih manjka, moram jos na neke preglede. Recimo, secer mi je 5.7, imam gestacijski dijabetes, pa moram kod endokrinologa. Zeljeza imam previse, pa cu prestati piti prenatal jer se zdravo hranim, samo folnu cu piti. Cocolina mozes kliknuti na neki potpis naljepnicu koji ti se svidja, recimo ako kliknes na moj, odves ce te na stranicu lilipie i tamo ces upisati podatke, odabrati izgled i kopirati linkic koji ce ti dati u potpis.

Odlične vijesti! 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.