Cure ja danas osjetim kao neke lagane valove u stomaku, svako malo. Usla sam u deveti, kao da mi se bebaa javlja😁 mozda sam se i malo preforsirala jutros..
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Bok cure! MaryClear, evo sada imam tocsn termin od svoje doktorice, 13.7. (a ne 12.7.kako mi je neka aplikacija izracunala). Ja sam si na mobitel instalirala neku fora aplikacijicu koja mi odbrojava i svaki dan imam neki novi clanak za procitati i pokaze mi slikicu i opis kako bi trebao izgledati plodic.
Lora moja, dobrodosla :* nazovi svoju gin, sve joj kazi, a ona ce odluciti kada da dodjes. Ja sam danas bila kod dijabetologa, moram se pikati svski dan 6 puta da si mjerim secer, vagati svaku namirnicu, kretati se, jesti po jelovniku koji ce mi sutra dati. Sutra idem na neki tecaj prehrane za trudnicki dijabetes. Inace se hranim bas tako, zdravo, samo sada ce mi biti muka uz mucnine to sve uspjeti jer mi se ne jede skoro nista. :)
Budem sutra napravila novi popis 🥰
Ja koristim taj Expecting na HR i korsitim Pregnancy+ aplikaciju. Dosta su zanimljive i poucne. 😊🍀
E, da za dodatke imam zanimljivost. Meni je doktorica rekla da pijem samo folnu, ali ja sam na svoju ruku uzela i Premama duo vitamine, pa bih jedan dan to pila, a drugi dan Folat od Solgara. I krvna slika mi je losija nego prije trudnoce, sad imam viska zeljeza. Tako da sam odmah prestala s vitaminima, jer se zdravo hranim i izgleda da nije potrebno da pretjerujem, mogu si i nastetiti. Tako da, provjerite krvnu sliku i dogovorite s doktorom sto piti. :)
E, da za dodatke imam zanimljivost. Meni je doktorica rekla da pijem samo folnu, ali ja sam na svoju ruku uzela i Premama duo vitamine, pa bih jedan dan to pila, a drugi dan Folat od Solgara. I krvna slika mi je losija nego prije trudnoce, sad imam viska zeljeza. Tako da sam odmah prestala s vitaminima, jer se zdravo hranim i izgleda da nije potrebno da pretjerujem, mogu si i nastetiti. Tako da, provjerite krvnu sliku i dogovorite s doktorom sto piti. :)
Meni je moj gin rekao da mi je dovoljno samo folnu piti i da imam raznoliku prehranu. Ja planiram samo dodatno omege piti i to je to. 11.12. Imam sistematski preko poslodavca pa cu vidjeti ako mi sta fali kada dobijem nalaze 😊
Bok cure! MaryClear, evo sada imam tocsn termin od svoje doktorice, 13.7. (a ne 12.7.kako mi je neka aplikacija izracunala). Ja sam si na mobitel instalirala neku fora aplikacijicu koja mi odbrojava i svaki dan imam neki novi clanak za procitati i pokaze mi slikicu i opis kako bi trebao izgledati plodic.
Lora moja, dobrodosla :* nazovi svoju gin, sve joj kazi, a ona ce odluciti kada da dodjes. Ja sam danas bila kod dijabetologa, moram se pikati svski dan 6 puta da si mjerim secer, vagati svaku namirnicu, kretati se, jesti po jelovniku koji ce mi sutra dati. Sutra idem na neki tecaj prehrane za trudnicki dijabetes. Inace se hranim bas tako, zdravo, samo sada ce mi biti muka uz mucnine to sve uspjeti jer mi se ne jede skoro nista. :)
Budem sutra napravila novi popis 🥰
Ja koristim taj Expecting na HR i korsitim Pregnancy+ aplikaciju. Dosta su zanimljive i poucne. 😊🍀
Isprobat cu i te aplikacije, ja sada koristim app Kalendar trudnoce. Jednostavna je i simpa, ima presmijesne pogresne prijevode s engl.na hrv.
Prevedu pregnancy glow ovako: osjetit cete da svijetlite u trudnoci.
I meni je termin 13.7.
💔💔💔
Vele123 Hvala ti.. malo sam u strahu ipak mi je prvi put. A presjece me nesto i zapece malo. Al nije nista tako strasno da bi se trebala brinuti. Bas me boli kao da cu svaki tren dobit
Prevedu pregnancy glow ovako: osjetit cete da svijetlite u trudnoci.
Svi cemo svjetliti 🥰🤭
Cocolina mi isto planiramo samo kod maticara. Mi smo iz Bj tako da tu planiram porod. Naravno ako sve bude ok. 🤞🍀
Pozdrav svima, jutros sam se probudila sa nekom glavoboljom, začepljen nos.. Odmah sam pomislila na corona virus 🙉
Da li corona može utjecati na razvoj ploda? Da li se tko susreo i pitao ginekologa? Hvala cure
Sortiraj odgovore
Najstariji