Barbi, cestitam na twinsicima i super pregledu!
Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti... jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno...

Dobrodosle nove cure 🤗🤗🤗
Barbi_2309 super vijesti! Neka se tako nastavi u pozitivnom sve do kraja 🤞
Netko je spomenuo vjetrove.. znaci dodje mi da muza otjeram iz sobe da se ……. ko covjek 😅 I ne znam vise sta da pojedem a da me ne napuse. Sta vi imace doruckujete? Evo ja se nakon 100 godina uhvatila krafni od mermelade, 2 svako jutro pojedem. Strah me vage kad dodjem na iduci pregled 😒
Ja sam isto nakon što godina jela krafne sa marmeladom, par dana za redom 😅 a doručkujem većinom kuhane zobene sa svježim voćem, npr malinama i bananama, ili sa smrznutim sumskim vocem. To mi je super, za probavu također! 😁

Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti… jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno…
Ja sam se isto par noći budila od topline, znojna skroz. A inače sa full zimogrozna, sobu ne grijemo uopće, biti će od hormona 😅 Valjda je u trudnoći sve normalno, hormoni luduju kao i u menopauzi.

Evo mene s pregleda😊 sve je super, dijete se cak vec i mice, vide se i prstici😍😍😍🥰
Divnooo!! 😍😍

Lulu.lu, cestitam! Juhuu i prsticiii. Da, vjerojatno mi hormoni luduju. Ma ta vrucina po noci je jos i cesta, ali ta grozna hladnoca preko dana nije toliko pa me zabrinula. Valjda organizam luduje...

Evo mene s pregleda😊 sve je super, dijete se cak vec i mice, vide se i prstici😍😍😍🥰
Ajme kak dobro 😍
Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti… jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno…
Ja sam se isto par noći budila od topline, znojna skroz. A inače sa full zimogrozna, sobu ne grijemo uopće, biti će od hormona 😅 Valjda je u trudnoći sve normalno, hormoni luduju kao i u menopauzi.
I ja se noću strašno znojim! Što mi je zapravo sad i pomoglo... Taman me počela neka prehlada loviti i tijekom noći se preznojila i to je to! Spas!
Luckyy 42 u kojem si tjednu? 🤩🤩 Ja nikako dočekati idući pregled i samo se nadam da je sve u redu!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Koje vi dodatke prehrani pijete tj. multivitamine?
ja sam krenula s folnom od Solgara, rekla mi ginekologica da nek si uzmem multivitamin, ali da mogu i samo s folnom nastavit.. paaa sad ne znam što mi je činiti.

Ajme ne spominjite vrucinu 😅 Znaci sva zimogrozna udjem u krevet, a onda umirem od vrucine. A pokrivam se samo ukrasnim pokrivacem i flanel plahtom. A u sobi bude oko 19C. Evo sad zovu zahladjenje, moram deku stavit, muz se smrzava 🤣 Pa ja pijem samo folnu od solgara, vitamine necu uopce uzimat jer mi samo mucninu stvaraju. U prvpj trudnoci sam pila onaj elevit, tako nesto, i satrao me. Skuzila sam da mi je od njih mucnina tek kad sam ih na put zaboravila ponijet. Radije cu pojest koju vockicu vise.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji