Barbi, cestitam na twinsicima i super pregledu!
Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti... jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno...
Dobrodosle nove cure 🤗🤗🤗
Barbi_2309 super vijesti! Neka se tako nastavi u pozitivnom sve do kraja 🤞
Netko je spomenuo vjetrove.. znaci dodje mi da muza otjeram iz sobe da se ……. ko covjek 😅 I ne znam vise sta da pojedem a da me ne napuse. Sta vi imace doruckujete? Evo ja se nakon 100 godina uhvatila krafni od mermelade, 2 svako jutro pojedem. Strah me vage kad dodjem na iduci pregled 😒
Ja sam isto nakon što godina jela krafne sa marmeladom, par dana za redom 😅 a doručkujem većinom kuhane zobene sa svježim voćem, npr malinama i bananama, ili sa smrznutim sumskim vocem. To mi je super, za probavu također! 😁
Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti… jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno…
Ja sam se isto par noći budila od topline, znojna skroz. A inače sa full zimogrozna, sobu ne grijemo uopće, biti će od hormona 😅 Valjda je u trudnoći sve normalno, hormoni luduju kao i u menopauzi.
Evo mene s pregleda😊 sve je super, dijete se cak vec i mice, vide se i prstici😍😍😍🥰
Divnooo!! 😍😍
Lulu.lu, cestitam! Juhuu i prsticiii. Da, vjerojatno mi hormoni luduju. Ma ta vrucina po noci je jos i cesta, ali ta grozna hladnoca preko dana nije toliko pa me zabrinula. Valjda organizam luduje...
Evo mene s pregleda😊 sve je super, dijete se cak vec i mice, vide se i prstici😍😍😍🥰
Ajme kak dobro 😍
Netko je pitao za vjertove, ja sam ih bas imala jako jedan period od cca 2 tjedna, to mi je bio drugi simptom trudnoce, nakon grceva. Stalno se mijenjaju ti simptomi. Sada imam mucnine cijeli dan, a jedva ista mogu pojesti… jos cu smrsaviti u trudnoci :) I strasno sam umorna, legnem spavati vec oko 9 navecer. Imam jos jedan cudan simptom, kao valunge, hladno za poludit po danu, a znojim se po noci. Je li koja od vas imala nesto slicno? Ne znam je li to normalno…
Ja sam se isto par noći budila od topline, znojna skroz. A inače sa full zimogrozna, sobu ne grijemo uopće, biti će od hormona 😅 Valjda je u trudnoći sve normalno, hormoni luduju kao i u menopauzi.
I ja se noću strašno znojim! Što mi je zapravo sad i pomoglo... Taman me počela neka prehlada loviti i tijekom noći se preznojila i to je to! Spas!
Luckyy 42 u kojem si tjednu? 🤩🤩 Ja nikako dočekati idući pregled i samo se nadam da je sve u redu!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Koje vi dodatke prehrani pijete tj. multivitamine?
ja sam krenula s folnom od Solgara, rekla mi ginekologica da nek si uzmem multivitamin, ali da mogu i samo s folnom nastavit.. paaa sad ne znam što mi je činiti.
Ajme ne spominjite vrucinu 😅 Znaci sva zimogrozna udjem u krevet, a onda umirem od vrucine. A pokrivam se samo ukrasnim pokrivacem i flanel plahtom. A u sobi bude oko 19C. Evo sad zovu zahladjenje, moram deku stavit, muz se smrzava 🤣 Pa ja pijem samo folnu od solgara, vitamine necu uopce uzimat jer mi samo mucninu stvaraju. U prvpj trudnoci sam pila onaj elevit, tako nesto, i satrao me. Skuzila sam da mi je od njih mucnina tek kad sam ih na put zaboravila ponijet. Radije cu pojest koju vockicu vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji