Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    07. Ožujak 2021. 16:13

Mallla

Al dobro taj opseg je ionako za praćenje jel raste, a raste na oči pa ono čista znatiželja.
    A kažu da se mjeri zapravo od ispod grudi do pubične kosti za usporedbu s tjednima iako to meni nikad nitko nije mjerio!

Tu mjere babice ovu fundalnu visinu na svakom pregledu pa ako naucim javim :) trebalo bi biti broj cm  sukladno broju tjedana, ako sam dobro shvatila.

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 17:26

Divni su vam trbuscici! Jako ste slatke sve!😍
    Haha nasmijala sam se oko ovih koprcanja s jastukom. I ja sam u pocetku, a sad sam si nasla sistem koji mi pase. Znaci kad lezimo, muz mi je s desna. Ja izlazim iz kreveta nalijevo. Smetao mi je jastuk za izlaz iz kreveta pa sam ga prebacila na sredinu, između muza i mene. Dugacak je, pa mi zspravo cuva leđa da se ne izvrnem s lijevog boka na leđa, a donji dio jastuka zajašim među nogama (spoon pozicija s jastukom🤣). Tako mi ne smeta za izlazak za piskenje, a i krevet mi je prosjecne visine. Ako se odlucim na spavanje na desnom boku, ne micem jastuk koji je i dalje na sredini, samo pebacim lijevu nogu preko jastuka. Mene jos ne smeta trbuh i ne stezu trbusni misici za ustanjanje, jos mi je sve lako, ali se namjerno trudim biti malo pazljivija za svaki slucaj i ne skakat bas... 

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 17:31

Zanimljivo ovo s mjerenjem trbuha, haha, to mi ne zvuci ko neka bitna mjera, meni to jos kod dr.nikad nisu mjerili... Pa moja frendica koja nije trudna ima siri opseg struka od mene trudne🤣 Nekako mi to nije mjerilo niceg, mozda samo kao kuriozitet da  same sebi negdje biljezimo za sjecanje, ali fotkice su bolje😍

Dominique_i_bebita
    07. Ožujak 2021. 19:45

Mi cemo na masini imat prematalicu, nemamo gdje stavit onaj bas stolic poseban...da imam gdje vjerojatno bih to kupila jer je zgodno za odlagat stvari ispod, u tom. A kupili smo u ikei brimnes malu komodu, 4 ladice za robicu..skromno ali cini mi se dovoljno ak se ne pretjeruje. 
    Planiram ponekad tu prematalicu prenjeti i na krevet bracni, ilii kupit samo zasebno kao podlogu nepromocivu koja sluzi za tu svrhu pa ju imati uz krevet za dnevno mjenjanje pelena, kad se beba samo popiski :) 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

matea1989
    07. Ožujak 2021. 19:54

Mi mislimo uzeti samo podlogu za prematanje i staviti na komodu koju već imamo, samo ćemo je isprazniti i staviti bebine stvari u nju... 

miska
    07. Ožujak 2021. 20:05

Ja nemam mjesta ni za komodu 😅 Za stvari cu iskoristiti postojece ormare i modularni ormar (stavila sam jednom sliku sa amazona, spoje se kao kocke). 
    Bebu cemo presvlaciti na kaucu, krevetu. Narucila sam nepropusnu podlogu za presvlacenje sto se moze sloziti i nositi i u torbi.

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 20:22

Mi se odlucili za tvrdu podlogu za presvlacenje na ves masini. To nam je najzgodnije, najtoplija prostorija, blizu voda za higijenu, prakticno. Mali stan, pa nije nigdje daleko. Komodu cemo nabavit radi bebi stvarcica, ali manju nego sto bi bila za presvlacenje, neku koja nam pase i inace iz normalnog ducana, ne baby. Te baby komode mi se bas ni ne sviđaju vizualno, a i ne stanu nam, puno su mi ljepse recimo Malm ili Hemnes iz Ikee ako se ima mjesta za njih...mi nemamo mjesta pa cemo neku jos manju. 

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 20:26

Ima u Ikei za presvlacenje neka nepropusna tkanina, bas je lijepa i moze se nosit sa sobom van ili ako bi netko presvlacio na krevetu/kaucu, mislim da je samo 50 kn, pa kanim i to imati kao drugu opciju.  A kupit cu i neku torbu sa svim pretincima za vanka setnje/kolica, u njima dođe isto presvlačilica...

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 20:31

Gledam malo po Ikei za neku narudžbu, pa se ne mogu sjetit, je li netko pisao da su ima rucnici za bebe super, da su mekani? Ili se to hvalilo neku drugu stranicu? S cime se kupa bebu, necim njeznim, neke tetrice mekane ili mini rucnicici? Recite, mame s iskustvom 😊

Kiflica
    07. Ožujak 2021. 20:59

tweetyca

Imas link na te rucnike?

Imam: https://www.ikea.com/hr/hr/p/krama-rucnik-za-lice-bijela-40054538/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.