Da nije ni nasa klasicna za bebe.. ova evo https://ibb.co/23Yr30v
.
Smijesan mi taj naziv za proizvod - krama! Bas uljeva povjerenje hahah
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Gledam malo po Ikei za neku narudžbu, pa se ne mogu sjetit, je li netko pisao da su ima rucnici za bebe super, da su mekani? Ili se to hvalilo neku drugu stranicu? S cime se kupa bebu, necim njeznim, neke tetrice mekane ili mini rucnicici? Recite, mame s iskustvom 😊
Kod nas je kupanje oduvijek bilo voda i ruka, bez ručnika za kupanje, krpica, tetrica.
To mi je sve bilo komplikovanije nego rukom oprati 🤷🏼♀️
Ja sam sutra u 9 na pregledu. Taman da vidim nalaze ogtt-a 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Krevet, kauč, stol ce nam bit za presvlacenje, imam mjesta za baby komodu al mi se čine kao višak i neprwktične za kasnije. A imam iz Jyska za robu jednu pa planiram nabavit jednu veću.
url=https://lilypie.com]
Tweetyca, hvala! Ajme zagrljaj, divno! ❤
Dominique, lijepi mi je Brimnes, i maleni je! Opcenito volim Ikeu i jednistavne bijele linije.
Mi smo sav namjestaj pricvrstili za zid, Ikea ili bilo sto drugo, treba tako zbog sigurnosti.
Btw ja sam imala takav Brimnes ali onu duzu a nizu varijantu. Zamijenih tu komodu s Malm komodom jer mi se cini da ima stabilniji konstrukciju. Brimnes kad sam jednom otvorila gornju ladicu je cila komoda pocela padat prema meni, koma. A sa Malm komodom su isto imali problema jer mislim da je dijete negdje umrlo kad je otvorilo jednu od ladica i komoda pala na njega. Zato im sad u uputama pise da se sve komode trebaju prikvacit za zid…
Znam da za svedske nazive ali mi je smijesno kad prevedes na nas sleng..ne znam jel se to i drugdje koristi al krama bi bila neka kao nepotrebna krpa, stara roba ili sta već ugl lose i nepozeljno.
.
Da opasno je sa takvim ormarima, nemaju stabilnost, al to je opcenito slucaj, ne samo s ikeom. Kad smo bili mali na moju sestru je u gostima cijeli regal/polica pala koja nije bila nigdje pricvrscena jer smo ju u igri povukli..cudo da joj nis nije bilo. Lako se napravi disbalans kad nije to pravo, cvrsto drvo nego iveral..kao zao ti je busit rupe u zidu al pametno je pricvrstit, mi jos nismo doduse.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Mi kupili komodicu za previjanje 😊
Kiflica, ja sam kupila te ručnike, jučer baš stigli, divni mekani. Čak ne znam dal bi ih za pranje koristila, mislila sam ovako kod bljuckanja, brisanja... I ja sam ko Bojana, rukom mi se čini jednostavnije 😄
Btw ja sam imala takav Brimnes ali onu duzu a nizu varijantu. Zamijenih tu komodu s Malm komodom jer mi se cini da ima stabilniji konstrukciju. Brimnes kad sam jednom otvorila gornju ladicu je cila komoda pocela padat prema meni, koma. A sa Malm komodom su isto imali problema jer mislim da je dijete negdje umrlo kad je otvorilo jednu od ladica i komoda pala na njega. Zato im sad u uputama pise da se sve komode trebaju prikvacit za zid…
E bas sam ovo krenula pisati. Mi imamo Malm onaj s 4 ladice vec godinama i prvotno sam mislila na njega sloziti, ali tata mi je rekao da bebe postanu jako migoljave jako brzo (mislim da je to bila nesuptilna referenca na mene kao bebu 😊) i da bi on radije da kupim nesto sto je kao bas za to namijenjeno. A Ikea mi
Ima dvije predivne linije, Myllra (ovakve kad nisu ikeine kostaju stotine funti vise) i sundvik (malo osnovnije ove linije, mozda blize tome sto Kiflica kaze da voli) koje kasnije postanu djecji ormar. Mi cemo uzeti vjerojatno nesto od toga jer u tom jadnom Malmu nema mjesta ni za pribadacu a kamoli za djecje stvari, a buduci da sam muzu vec u ured ubacila krevetic i playmat, malo mi ga zao izbaciti i iz ormara. 😐 mjesta imamo, a meni su lijepi i za kasnije za malo vecu djecu.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Znam da za svedske nazive ali mi je smijesno kad prevedes na nas sleng..ne znam jel se to i drugdje koristi al krama bi bila neka kao nepotrebna krpa, stara roba ili sta već ugl lose i nepozeljno.
.
Da opasno je sa takvim ormarima, nemaju stabilnost, al to je opcenito slucaj, ne samo s ikeom. Kad smo bili mali na moju sestru je u gostima cijeli regal/polica pala koja nije bila nigdje pricvrscena jer smo ju u igri povukli..cudo da joj nis nije bilo. Lako se napravi disbalans kad nije to pravo, cvrsto drvo nego iveral..kao zao ti je busit rupe u zidu al pametno je pricvrstit, mi jos nismo doduse.
Da, baš taj malm se i na mene uspio prevrnut kad sam istovremeno otvorila sve 3 ladice jer sam nešt tražila. A sad sve boramo na zid. I bio je prije par godina smrtni slučaj kad je dijete nastradalo iz istog razloga.
Mi smo si kupili ovo komodu za presvlacenje. Jako je praktična, jer kad više ne bude potreban ovaj dio za presvlačenja jednostavno se makne (razmontira) I onda imaš običnu komodu 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji