Isto na boku pa noge i onda rukama podizem gornji dio…ko bakica :) A zasto tu zmijicu jednostavno ne gurnes na pod i onda ju podignes natrag…cemu preskakivanje? :D
JOJ imam i na ovo odgovor, zato sto se onda na podu ohladi dok ja piskim i onda mi nije vise fina topla za zagrliti kad se vratim u krevet pa se sva razubudim ali da, izgleda da ce kako se povecavam to morati postati to, zmijica na pod, ja na toalet, a spavanje u komadu je i tak precijenjeno...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja se još ustajem "normalno" iz trbušnih mišića. Ništa me ne boli, ali otežano jest 😅 ali zato dok ustajem probudim i muža i baš mi treba vremena da se podignem 😅
Evo opet budna u 3, a taman sam mislila gotova ova faza buđenja u 3 😄
I kihnula sam i osjetim kako sad mali lupa. Probudila sam ga 😂
Miska šalji i ti slikicu svog trbuscica 😁😊
Jel vas boli ispod lijevog rebra? Mene svako malo boli kao da mi je nešto istegnuto. Nije svaki dan da bol prisutna, ali to neko zatezanje osjetim svakih par dana. 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro jutro! 🙂 Ja isto spavam sa tim trudnickim jastukom, pa ga samo sutnem ili prebacim na drugu stranu da mogu ustati. Do neki dan sam mislila da ni nemam trbusne, a sad me sve to boli 🤣🤣🤣
Uslikat cu se pa vam poslati, iako kad se uslikam to izgleda trbuscic a ustvari sto kaze moja mama - nosim i na ledjima i na guzi, sve mi se rasirilo. 🤣😅 Glavni problem mi je sto moram kupiti nove hlace, capri tajice i pidzame da imam i za bolnicu jer mi je sve malo. Tako da zavidim onima sto dobiju samo trbuscic.
Ja sam odustala od trudnickog, imam mali jastucic jedan koji stavim pod trbuh i bok 😅 volim se okretati u krevetu i sad kad jos spavamo s jorganom+deka mi je trudnicki jastuk neprijatelj i ogranicava me i moram se probuditi da se namjestim 😅😂
2021. M 💗
Za poludit sa tim jastukom, koliko mi pomogne za spavanje toliko mi odmogne za namještanje. Izludim svaki put kad se želim okrenuti na drugu stranu pa moram dizati poplun pa vratiti njega pa noge pa sebe, da ne govorim o odlasku na wc 😅 jastuk najčešće završi na podu, ja na leđima, i tako se borimo svaku noć hihihi
It's a boy! 💙
Ja se provučem ispod jastuka kad se budim noću i gurnem ga na drugu stranu pa se po povratku prebacim na desni bok. A s kreveta ustajem bočno, koprcam se, što će bit do 6.mj ne znam 🤣🤣🤣🤣
Haha ja sam se s mužem mijenjala strane kreveta jer bi u protivnom moja lijeva strana bila na rubu kreveta i bojala sam se da ne zviznem na pod skup s mojim jastukom. A ovak mi je sada jastuk na sredini izmeđe nas i tu je stalno, to me tjera da spavam na lijevom boku 😄 Al opet ćemo mijenjati strane kad dođe kinderbet da budem bliže 😆
A izvuć se na wc 🙈 nekad sam mogla žmirečki 🙈
Apetit ste isto komentirale, ja se bojim da se skroz vratio, tj sva ona želja za slatkim koja je nestala u prvom tromjesečju se vratila i evo ovaj tjedan sam prekrdašila svaki dan. Moram počet pazit i dovest se u red 🙂 Ali prvo palačinke za doručak. Od sutra ☝️
Srolam se s kreveta, dosta mi je visok krevet pa je zgodno. A s kauča, pogotovo ako me leđa bole onda aktivnost ustajanja potraje.
Ana.b. veličinom sam kao i ti, nisam ništa manja, samo ovisi kako uslikam ili što sam obukla. Moj trbuh je sada veći nego je u 1T bio na 30+. Zato više vjerujem opsegu nego fotografiji (jer ovisi o kutu slikanja). Moj trbuh mjereno prošli tjedan je 115cm dakle nije malekan i neuočljiv!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji