Mateja kolica su pre 🤩🥰
Mirjam imoja kuma je prije par dana raskopavala robu od svoje male, samo da mi uslika neutralne stvari 🙈
Meni su cure rekle da ne kupujem manjr od 56, eventualno samo komplrtic za izlazak.. tako da ne znam, vidit cu..
I sebi za dusuhttps://ibb.co/ypWKxMj 😋
Joj i ja bih sad malo 🤤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malla, kod nas u rodilistu ti dodje babica koja te porodila, i onda ona sama upisuje sve potrebne podatke u taj svoj neki formular. Ne treba na dom zdravlja ici ni nikud. A ono, nije ni da sam ja u nekom gradu velikom, ne znam, mozda se i kod tebe to u medjuvremenu promijenilo.
Kiflice, ako narucujes od brandova koje bi i prije trudnoce recimo nosila, pa znas koja si velicina npr u H&M ili C&A ili di god - ides na Maternity i istu tu velicini koju inace nosis narucujes. Jer je trudnicka roba u biti ista velicina ko i sve, samo sa dodatkom tobolca kod hlaca, odnosno prosirenja na podrucju trbuha. Ja sam u Lidlu pazarila tajice jedne ( imam ih dovoljno od prije 2 godine, tako da su se stvarno isplatile) i jedne traperice, super su mi, ovo je prvo iz Lidla iz ranga hlaca da uzimam, i mogu reci da su mi udobne ko pidzama.
Sto se baby stvari tice, nepotrebno je po meni uzimati 50 broj, jer to je doslovno u rangu preemie-ja iliti preuranjeno rodjenih. Moja je rodjena mjesec dana prije termina, sa jedva 48 cm i 2700 grama, dakle mrva mrva. I 56 joj je bio malo velik, ali nista dramaticno, sve se to da podvrnuti ako je bas slampavo. I taj 56 je prerasla doslovno sa mjesec dana, samo sam jedan dan primijetila da je u odjelcu sva nategnuta nekako, kad ono, tijesno 🤦
Mateja predivna su kolica!
Netko je spomenuo Mickey Mausa. Ja sam kupila onaj kompletic i sebi trudnicku majicu iz H&M-a, a mama ce mi sasiti i posteljinu za krevetic. Bit ce pravi mamin misko 😅💙
I netko je spomenuo Next, pa jos jednom da napisem: Next je super, ali stvarno super. Pamuk im je presavrsen, bodyji su peri-deri, ja ga bas obozavam za tu baby odjecu ( njihove cipele ne volim, ali to je druga tema). Moji oboje u kombinaciji Next/Lidl/C&A.
A tetri, mislim da je dovoljno do 20 komada, osim ako ne mislite platnenopelenasiti- tetrati ( tetrama puniti pelene), onda oko 35 kom bi trebalo biti ok, mozda 40 idealno.
Ja ih imam brdo, ali bas brdo. Em sam za prvo kupila cca 20 komada, naslijedila jos toliko, pa nesto u boji kupila, pa par bambusica za ljeto... I jos uvijek sam slaba na njih i sad vec planiram da kupim bar par komada onih vecih, kao dekica ( te su bas onako za pokriti) sa Ethereala.
Hvala boobaboo! A koje tetrice si do sada imala i kojima si najzadovoljnija?
A tetri, mislim da je dovoljno do 20 komada, osim ako ne mislite platnenopelenasiti- tetrati ( tetrama puniti pelene), onda oko 35 kom bi trebalo biti ok, mozda 40 idealno.
Ja ih imam brdo, ali bas brdo. Em sam za prvo kupila cca 20 komada, naslijedila jos toliko, pa nesto u boji kupila, pa par bambusica za ljeto… I jos uvijek sam slaba na njih i sad vec planiram da kupim bar par komada onih vecih, kao dekica ( te su bas onako za pokriti) sa Ethereala.
A tetri i ja želim tonu uzeti haha jer ljeti beba u kolicama će vjv biti samo sa tom malo većom prekrivena...ja sam raznoraznih vidjela i samo spremam, pa ću se kao odlučiti....na kraju ću sve uzeti 😄😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mirjam, ove koje sam dobila, nemam pojma koje su, ja sam kupila u Dm-u, mislim Lola i u Bubamari ( e sad, mozda se sjetim i proizvodjaca). Te sam uzela jer sam curu jedno vrijeme drzala u platnenim pelenama. U boji, uzela sa Minigreeny stranice one neke Xkko, mislim da je to češka marka, ali su odlicne, deblje. Ako ti trebaju za pokriti bebu, obrati paznju na gramazu - sto veca gramaza , to gusce tkanje, dakle i deblja tetra. Bambus su isto Xkko, ali sa ovim pamucnim Xkko ko da nemaju veze, to je toliko mekano, a lijepo prozracno, ali opet ne onako tanko da bi rekla: ajme jada od materijala, ma nosila bi ih ko sal. Te su mi super za preko kolica. A sad cu dodati nekih bas sa uzorkom, sta ja znam, zivotinje/duge/oblaci/zvijezde, toga mi fali. Ana b, moja je ljetna beba, pa je doslovno stalno bila u tim tetrama, te pod glavom, te za bljuckanje ( a ta u zivotu bljucnula nije), u kolicima jedna preko cijele podloge i jedna presavinuta u predjelu glave ( opet zbog moguceg bljuckanja), naci ces im upotrebu, nece se baciti u svakom slucaju. Znam da su do prije 2 god. kod nas cijele bile 10 kn/komad za bijele, a sve ostale po kunu/dvije /deset vise, sve opet ovisi o uzorku, boji, materijalu. Uglavnom, za Ethereal od bliskih frendica imam samo rijeci hvale, tako da cu definitivno od njih uzeti. Mislim, imam i frendice sa Adan&Anais tetrama, ali brate mili, to mi je bas ono, too much. Ko voli,boze moj...
E i Mirjam, sin mi je imao 53 cm na rodjenju, isto sam ponijela 56 za izlazak, njemu je bolje stajalo nego kceri, ali isto je imao mrvicu lufta. Tako da, da sam mu ponijela br 50, morala bi traziti skare po rodilistu da odrezem stopala na odjelcu 😉 P.S. Ni ja ni muz nismo turbo visoki, prosjecni smo, ali eto, mali ispao dugonja . Jednostavno ne mozes znati duljinu bebe dok ne rodis.
Sortiraj odgovore
Najstariji