Hej Klooo, čestitke i dobrodošla 😊 Ja sam imala blizance i srčane reakcije na oba ploda, al se nažalost jedan prestao razvijati i povukao se 😞 Pošto su bili dvojajčani, nije imao nikakvog utjecaja na ovo malo čudo koje me svaki dan sve više i jace svojim udarcima podsjeća da je tu 🥰
.
Iskreno se epiduralne ne bojim koliko dripa. I isto mislim da kad to sve krene, da će mi najbitnije bit da izvuku zdravu bebu iz mene van.
Cure hvala vam na toploj dobrodošlici.
Luckyy bolje da vam ne kažem do koje sam već stranice došla
Mirjam da tebe sam zapamtila čitajući. Po tvojim porukama ti si se dobro nosila s tim. Ja sam baš bila malo u komi, ali sam znala da moram se brzo skulirati. Meni su se sad isto povukli. I super je što su njih dvoje bili u toj drugoj vrećici. Vidi li se tebi još ta druga GV? Ajmeee preslatko osjetiš udarce
Kad ste cure prvi put osjetili udarac? Jedva čekam taj period.
Imam jedno pitanje. Do ove stranice do koje sam došla nisam vidjela da je netko od vas imamo problema s tim. Meni znaju doslovno ako dugo stojim ili sjedim na tvrdoj podlozi (nisam zapravo sigurna što je od toga ili možda je obadvoje) noge otkazati. Ne mogu stati na noge bez da me muž drži i noge vučem za sobom. Prođe nakon što uspijem zaspati i odspavati.
Cure, danas sam imala jaci iscjedak. Promijenila dnevni ulozak i poslije nije bilo. I sad osjecam kao da me pocinje peckati dolje. Nisam sigurna vise jel vaginalno ili urinarno nesto. Da cekam ponedjeljak ujutro za pregled ili da idem u bolnicu??
Hej Klooo, čestitke i dobrodošla 😊 Ja sam imala blizance i srčane reakcije na oba ploda, al se nažalost jedan prestao razvijati i povukao se 😞 Pošto su bili dvojajčani, nije imao nikakvog utjecaja na ovo malo čudo koje me svaki dan sve više i jace svojim udarcima podsjeća da je tu 🥰
.
Iskreno se epiduralne ne bojim koliko dripa. I isto mislim da kad to sve krene, da će mi najbitnije bit da izvuku zdravu bebu iz mene van.
Mirjam da tebe sam zapamtila čitajući. Po tvojim porukama ti si se dobro nosila s tim. Ja sam baš bila malo u komi, ali sam znala da moram se brzo skulirati. Meni su se sad isto povukli. I super je što su njih dvoje bili u toj drugoj vrećici. Vidi li se tebi još ta druga GV? Ajmeee preslatko osjetiš udarce
Imam jedno pitanje. Do ove stranice do koje sam došla nisam vidjela da je netko od vas imamo problema s tim. Meni znaju doslovno ako dugo stojim ili sjedim na tvrdoj podlozi (nisam zapravo sigurna što je od toga ili možda je obadvoje) noge otkazati. Ne mogu stati na noge bez da me muž drži i noge vučem za sobom. Prođe nakon što uspijem zaspati i odspavati.
Iskreno, kad mi je već na prvom pregledu rekla da je jedan manji, tu već nisam imala mira... I onda sam puno pitala, istraživača, čitala i koda sam imala predosjećaj da neće uspjeti. A kad mi je na UZV-u pokazala bebicu koja se razvila i kako je mahala rukicama i nogicama, sve je opet imalo smisla. Al često razmišljam o tome da su bila 2. Možda iduća trudnoća 😊
Da, na prošlom pregledu je bila još posteljica skroz mala za vidjeti, pa ćemo vidjeti za 10tak dana dal je nestalo skroz.
Kako je puno lakše kad se beba osjeti kako lupka, odmah su nekako brige skroz otišle. Daje neki osjećaj sigurnosti svaki put kad se javi 😊
Doslovno mi izmame osmjeh u trenu ❤️ A desi se da zaboravim da ih ima, pa me vrate u stvarnost❤️
Daaa 🥰 bas neka milina oko srca bude ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana evo beba osjetila da brines pa se oslucila javit mami😊
Upravo to...I danas kroz dana svako malo se javi. Predivno 😊
Sad je lakše čekati na pregled 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure, danas sam imala jaci iscjedak. Promijenila dnevni ulozak i poslije nije bilo. I sad osjecam kao da me pocinje peckati dolje. Nisam sigurna vise jel vaginalno ili urinarno nesto. Da cekam ponedjeljak ujutro za pregled ili da idem u bolnicu??
Jel te pece dok mokris i koliko cesto ides na wc? Moze biti neka urinarna infekcija, a mogu biti i gljivice. Trudnicama se jako brzo poremeti ph. Kupi sutra caj i sok od brusnice i pij uz dosta tekucine i u ljekarni uzmi neke probiotike, ja osobno pijem Lactogyn kapsule kad god osjetim tegobe. Na pregled mozes u ponedjeljak, ionako ce ti raditi ili briseve ili urinokulturu, a nalazi i jednog i drugog se cekaju par dana do tjedan dana. Mozes si do tada pomoci gore navedenim sama.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jel te pece dok mokris i koliko cesto ides na wc? Moze biti neka urinarna infekcija, a mogu biti i gljivice. Trudnicama se jako brzo poremeti ph. Kupi sutra caj i sok od brusnice i pij uz dosta tekucine i u ljekarni uzmi neke probiotike, ja osobno pijem Lactogyn kapsule kad god osjetim tegobe. Na pregled mozes u ponedjeljak, ionako ce ti raditi ili briseve ili urinokulturu, a nalazi i jednog i drugog se cekaju par dana do tjedan dana. Mozes si do tada pomoci gore navedenim sama.
Mislim da su gljivice, ali nisam sigurna naravno. Otici cu ujutro u ljekarnu po brusnicu i Canesten pa ako ne bude bolje za 3 dana odoh kod doktora. Potrazit cu i Lactogyn. Hvala na odg. 😊
Miska imas i Lactogyn vaginalete bas za gljivice pa si mozes uzeti uz oralne probiotike. Nadam se da ce brzo proci 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ana evo beba osjetila da brines pa se oslucila javit mami😊
Upravo to…I danas kroz dana svako malo se javi. Predivno 😊
Sad je lakše čekati na pregled 😄
Definitvno je, a i nekako mi se cini kao da vrijeme brze prolazi, ja se nemogu nadivit kolko je narasla i svaki dan osjecam sve jace udarce😍🥰
Stvarno? I ja uvijek kad osjetim samo zamislim te male nogice ili rukice kako lupkaju 🥰🥰 kod mene je još jako blagi 'udarci', bas blago tapkanje bi nazvala...sad čak postaje i realnije da u nama raste zivo biće, naše bebe 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Dobro jutro ljetnice 😊 ne pišem, jer mi se nakupilo previše nekih obaveza, al trudim se čitati vas koliko god stignem.
Vidjela sam da ste pričale o porodu, ja iskreno još ne znam šta bi, šta ne bi, al definitivno se planiram prvo raspitati što rodilište u kojem planiram roditi uopće nudi.
Al htjela sam vam reći da sam prije nekoliko dana naletila na video jedne doule na instagramu, žena se zove una.bridged i snimila je igtv o epiziotomiji. Mene je prilično šokiralo ako se epiziotomija zaista tako forsira, a da je prirodno pucanje puno manje s lakšim oporavkom. Pa eto ako koga zanima pogledajte 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji