Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    18. Siječanj 2021. 12:25

ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono male  prije bi rekla neki 34
    Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala , onda sam ošla da hm i vidjela  da su ustvari sve takve.
    Miska jesu ti tajice iz HM? kod mene u hm je jako mali izbor trudničke odjeće ništa ne mogu opipat ni probati, a u Lidlu nikako da dočekam trudnički tjedan.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    18. Siječanj 2021. 12:32

E cure iskusnjare, sto se tice dječje robice... imate kakve preporuke za trgovine, po mogucnosti online? Zasad sam vidla da hm ima solidan izbor. Voljela bi da je sto neutralnije sve 😅 velicine za pocetak je najbolje uzeti 56 i 62? Znam da su cure pisale, al se pogubilo. Radim si neki popis i plan da izbjegnem kupovinu u jednom mahu 😅

2021. M 💗

18. Siječanj 2021. 12:42

mara5

ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono maleprije bi rekla neki 34
    Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala, onda sam ošla da hm i vidjela da su ustvari sve takve.
    Miska jesu ti tajice iz HM? kod mene u hm je jako mali izbor trudničke odjeće ništa ne mogu opipat ni probati, a u Lidlu nikako da dočekam trudnički tjedan.

Ja sam iz h&m uzela tajice, jednu trenirku i 3 tunike. Sve M sto je i inace moja veličina i sve pase (jos 😆) 

Orhideja1
    18. Siječanj 2021. 12:46

I ja znam da je u lidlu super roba za bebe i trudnice, ali sve nestane u trenu, valjda treba čekat pred vratima kad roba stigne🤷‍♀️. Danas se svakako zaletim do h&m vidjet što ima i ovisno o vremenu škicnem još koju trgovinicu. Inače nisam webshop tip  po putanju kupovine više ja to volim vidjet u živo, pipnut, rastegnut🙈🙈

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    18. Siječanj 2021. 12:47

Nemam ni jednu trenirku ni hlače iz hm i nisam znala po čem da se vodim.. ali bit će već..
    ana0310 meni se sviđa i next https://www.nextdirect.com/hr/en/style/st443500/858408#858408
    Moje prijateljice su baš zadovoljne njihovim piđamicama i bodijima.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    18. Siječanj 2021. 12:49

Orhideja1

I ja znam da je u lidlu super roba za bebe i trudnice, ali sve nestane u trenu, valjda treba čekat pred vratima kad roba stigne🤷‍♀️. Danas se svakako zaletim do h&m vidjet što ima i ovisno o vremenu škicnem još koju trgovinicu. Inače nisam webshop tip po putanju kupovine više ja to volim vidjet u živo, pipnut, rastegnut🙈🙈

da Lidl je katastrofa što se tiče toga, evo jutros je moja prijateljica išla za malog kupiti bodije, ostali su samo na tanke bretele :/

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Gelica
    18. Siječanj 2021. 12:53

Paula, i ja imam slične mutacije i na injekcijama sam od transfera zametka ( potpomognute oplodnja) .
    Nemoj paničariti, očito je do sada sve bilo u redu i ako sada uvečer sigurno nije kasno za injekcije. Vidi sa svojom doktoricom šta će ti reći, jer nisu svi doktori za davanje injekcija. A bebica je dobri inače bi se već nešto vidjelo, samo polako bez panike. :) Znam da je lako reći, i ja sam velika paničarka pa te razumijem. 

• Gelica
    18. Siječanj 2021. 12:56

Teja1408 a za mučninu ne znam više šta bi ti pomoglo..Meni sad već prolaze barem se nadam, i đumbir me spasio. Možda će ti tvoja doktorica nešto preporučiti u vezi toga. :)

🌸TiKiDi🌸
    18. Siječanj 2021. 12:58

Paula mutacije jesu za clexan. Vjerujem da doktori znaju sto rade i da ce sve to biti dobro. 😉
    Kad smo kod termina, moj je 20.08., mislim da sam negdje napisala prije, ali nema veze. Ponavljam 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

miska
    18. Siječanj 2021. 12:59

mara5

ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono maleprije bi rekla neki 34
    Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala, onda sam ošla da hm i vidjela da su ustvari sve takve.

Tajice su iz lidla, traperice iz h&m. Zaboravila sam napisati, imam i donji dio trenirke trudnicke iz h&m. Gledala sam po njihovim mjerama, pa sam narucila broj veci jer sam bila bas nesto izmedju, a i po gradji sam dosta sira. 
    Lidl je u DE super jer mozemo i online naruciti. Znam da je u Hrvatskoj uzas jer moras bas pratiti, posebno kad je za trudnice i bebe. Znam da sam cekala pred vratima prije otvaranja za baby robu za necake kad su bili mali. Dodjes pola sata prije a ovo red pred vratima 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.