ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono male prije bi rekla neki 34
Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala , onda sam ošla da hm i vidjela da su ustvari sve takve.
Miska jesu ti tajice iz HM? kod mene u hm je jako mali izbor trudničke odjeće ništa ne mogu opipat ni probati, a u Lidlu nikako da dočekam trudnički tjedan.
🙅♀️30, 🙋♂️29
E cure iskusnjare, sto se tice dječje robice... imate kakve preporuke za trgovine, po mogucnosti online? Zasad sam vidla da hm ima solidan izbor. Voljela bi da je sto neutralnije sve 😅 velicine za pocetak je najbolje uzeti 56 i 62? Znam da su cure pisale, al se pogubilo. Radim si neki popis i plan da izbjegnem kupovinu u jednom mahu 😅
2021. M 💗
ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono maleprije bi rekla neki 34
Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala, onda sam ošla da hm i vidjela da su ustvari sve takve.
Miska jesu ti tajice iz HM? kod mene u hm je jako mali izbor trudničke odjeće ništa ne mogu opipat ni probati, a u Lidlu nikako da dočekam trudnički tjedan.
Ja sam iz h&m uzela tajice, jednu trenirku i 3 tunike. Sve M sto je i inace moja veličina i sve pase (jos 😆)
I ja znam da je u lidlu super roba za bebe i trudnice, ali sve nestane u trenu, valjda treba čekat pred vratima kad roba stigne🤷♀️. Danas se svakako zaletim do h&m vidjet što ima i ovisno o vremenu škicnem još koju trgovinicu. Inače nisam webshop tip po putanju kupovine više ja to volim vidjet u živo, pipnut, rastegnut🙈🙈
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Nemam ni jednu trenirku ni hlače iz hm i nisam znala po čem da se vodim.. ali bit će već..
ana0310 meni se sviđa i next https://www.nextdirect.com/hr/en/style/st443500/858408#858408
Moje prijateljice su baš zadovoljne njihovim piđamicama i bodijima.
🙅♀️30, 🙋♂️29
I ja znam da je u lidlu super roba za bebe i trudnice, ali sve nestane u trenu, valjda treba čekat pred vratima kad roba stigne🤷♀️. Danas se svakako zaletim do h&m vidjet što ima i ovisno o vremenu škicnem još koju trgovinicu. Inače nisam webshop tip po putanju kupovine više ja to volim vidjet u živo, pipnut, rastegnut🙈🙈
da Lidl je katastrofa što se tiče toga, evo jutros je moja prijateljica išla za malog kupiti bodije, ostali su samo na tanke bretele :/
🙅♀️30, 🙋♂️29
Paula, i ja imam slične mutacije i na injekcijama sam od transfera zametka ( potpomognute oplodnja) .
Nemoj paničariti, očito je do sada sve bilo u redu i ako sada uvečer sigurno nije kasno za injekcije. Vidi sa svojom doktoricom šta će ti reći, jer nisu svi doktori za davanje injekcija. A bebica je dobri inače bi se već nešto vidjelo, samo polako bez panike. :) Znam da je lako reći, i ja sam velika paničarka pa te razumijem.
Teja1408 a za mučninu ne znam više šta bi ti pomoglo..Meni sad već prolaze barem se nadam, i đumbir me spasio. Možda će ti tvoja doktorica nešto preporučiti u vezi toga. :)
Paula mutacije jesu za clexan. Vjerujem da doktori znaju sto rade i da ce sve to biti dobro. 😉
Kad smo kod termina, moj je 20.08., mislim da sam negdje napisala prije, ali nema veze. Ponavljam 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
ja sam naručila S hlače u hm trudničke, nosim klasični 36.. kad ono maleprije bi rekla neki 34
Tj naručila sam rifle, i to je baš onako tanko rastezljivo, nisam to tak zamišljala, onda sam ošla da hm i vidjela da su ustvari sve takve.
Tajice su iz lidla, traperice iz h&m. Zaboravila sam napisati, imam i donji dio trenirke trudnicke iz h&m. Gledala sam po njihovim mjerama, pa sam narucila broj veci jer sam bila bas nesto izmedju, a i po gradji sam dosta sira.
Lidl je u DE super jer mozemo i online naruciti. Znam da je u Hrvatskoj uzas jer moras bas pratiti, posebno kad je za trudnice i bebe. Znam da sam cekala pred vratima prije otvaranja za baby robu za necake kad su bili mali. Dodjes pola sata prije a ovo red pred vratima 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji