Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    19. Prosinac 2020. 13:17

Ja nemam nikakvih simptoma ni mučnine, ništa mi se ne gadi.. 🤔🤗

Orhideja1
    19. Prosinac 2020. 13:34

Cure kako stojite sa robom, ja sam jučer primjetila da me hlače stiskaju u struku.?Normalno ih zakopčam, ali kad sjedim baš mi smetaju. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Evana
    19. Prosinac 2020. 13:37

Orhideja1

Cure kako stojite sa robom, ja sam jučer primjetila da me hlače stiskaju u struku.?Normalno ih zakopčam, ali kad sjedim baš mi smetaju.

ista stvar sa mnom, iako sam zbog mucnina izgubila 3 kile  

Orhideja1
    19. Prosinac 2020. 13:44

Inače zimi više nosim najlonke i haljine i tunike preko, tako da imam zalihu, ali izgleda ću morati po neke hlače, ako ne do Božića, onda poslije Božića sigurno 🤭🙈🙊

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Evana
    19. Prosinac 2020. 13:47

Orhideja1

Inače zimi više nosim najlonke i haljine i tunike preko, tako da imam zalihu, ali izgleda ću morati po neke hlače, ako ne do Božića, onda poslije Božića sigurno 🤭🙈🙊

ma u prvom mjesecu kad budu sniženja 

• Mare87
    19. Prosinac 2020. 14:28

Ja sam traperice otpisala.. Nosim samo rastezljive stvari bez patenta i tunike..
    Trbuh mi se poceo vec nazirat, ali kilaza mi je i dalje ista

Orhideja1
    19. Prosinac 2020. 14:40

Nije da baš nešto primjetim neki trbuh, osim navečer, ali do sad sam nosila traperice isključivo sa remenom, a sada mi smetaju i bez.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

MariLove12
    19. Prosinac 2020. 14:55

Meni se već lijepo vidi a tek ću u 11 tj imam samo jedne hlace koje uspijem zakopčati a da mi je udobno. Da li inače naručujete online trudničku odjeću, imate neku stranicu za preporučiti? 

It's a boy! 💙

19. Prosinac 2020. 15:24

Mučnine od jučer mi je slabo, ali bez povraćanja uglavnom kroz cijeli dan, al od četvrtka uzimam duphaston pa nekako mislim da možda i on ima veze s tim
    Odjeća radim od doma i na mirovanju sam, tako da pidžama za noć i pidžama za dan su moji outfiti 🤣 kad izlazim iz kuće nosim hlače bez patenta i kopčanja ili haljine, jer inače nosim sve jako usko, pa se ne osjećam ugodno više da me stišće nešto po trbuhu. 

Nina27
    19. Prosinac 2020. 16:16

Dakle ja sam u 10. tjednu i ništa specijalno. 🤷🏻‍♀️ Malo mi nekad bude zlo ujutro ili navečer, ali daleko je to od pravih mučnina. Ja se ne vrijeđam na statistiku 😊, samo moram naglasit da iz mog iskustva to nije točno. Mučnine imalo doslovno 10 % žena koje poznajem - sve ostale nula bodova.
    Ja nemam speciale mučnine ali sam izgubila 3 kg i bas se dosta vidi, puno ljudi je primjetilo, ali mislim da je to samo zato sto sam stalno na wc-u. 😂 a traperice sam kupila nedavno nove 34 i još plivam u njima (i to u dijelu trbuha). Trbuh nula, nula! Ali inače nemam nis na trbuhu pa vjerojatno nije ni čudno. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.