Cure kako stojite sa robom, ja sam jučer primjetila da me hlače stiskaju u struku.?Normalno ih zakopčam, ali kad sjedim baš mi smetaju.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure kako stojite sa robom, ja sam jučer primjetila da me hlače stiskaju u struku.?Normalno ih zakopčam, ali kad sjedim baš mi smetaju.
ista stvar sa mnom, iako sam zbog mucnina izgubila 3 kile
Inače zimi više nosim najlonke i haljine i tunike preko, tako da imam zalihu, ali izgleda ću morati po neke hlače, ako ne do Božića, onda poslije Božića sigurno 🤭🙈🙊
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Inače zimi više nosim najlonke i haljine i tunike preko, tako da imam zalihu, ali izgleda ću morati po neke hlače, ako ne do Božića, onda poslije Božića sigurno 🤭🙈🙊
ma u prvom mjesecu kad budu sniženja
Ja sam traperice otpisala.. Nosim samo rastezljive stvari bez patenta i tunike..
Trbuh mi se poceo vec nazirat, ali kilaza mi je i dalje ista
Nije da baš nešto primjetim neki trbuh, osim navečer, ali do sad sam nosila traperice isključivo sa remenom, a sada mi smetaju i bez.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Meni se već lijepo vidi a tek ću u 11 tj imam samo jedne hlace koje uspijem zakopčati a da mi je udobno. Da li inače naručujete online trudničku odjeću, imate neku stranicu za preporučiti?
It's a boy! 💙
Mučnine od jučer mi je slabo, ali bez povraćanja uglavnom kroz cijeli dan, al od četvrtka uzimam duphaston pa nekako mislim da možda i on ima veze s tim
Odjeća radim od doma i na mirovanju sam, tako da pidžama za noć i pidžama za dan su moji outfiti 🤣 kad izlazim iz kuće nosim hlače bez patenta i kopčanja ili haljine, jer inače nosim sve jako usko, pa se ne osjećam ugodno više da me stišće nešto po trbuhu.
Dakle ja sam u 10. tjednu i ništa specijalno. 🤷🏻♀️ Malo mi nekad bude zlo ujutro ili navečer, ali daleko je to od pravih mučnina. Ja se ne vrijeđam na statistiku 😊, samo moram naglasit da iz mog iskustva to nije točno. Mučnine imalo doslovno 10 % žena koje poznajem - sve ostale nula bodova.
Ja nemam speciale mučnine ali sam izgubila 3 kg i bas se dosta vidi, puno ljudi je primjetilo, ali mislim da je to samo zato sto sam stalno na wc-u. 😂 a traperice sam kupila nedavno nove 34 i još plivam u njima (i to u dijelu trbuha). Trbuh nula, nula! Ali inače nemam nis na trbuhu pa vjerojatno nije ni čudno. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji