Ljetne bebe 2021.💛

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mila12

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Twetyce drzi se ❤️! 

sassy

Broj poruka: 710

Prijavi adminu

Primi moje saucesce Tweetyca , jako mi je zao sto se to desilo i pogotovo sada da to sve prolazis. Suze su mi krenule dok sam citala tvoju poruku. Znam da ne postoje nikakve rijeci utjehe i da ce ti najbolja utjeha biti muz i tvoja bebica kada dodje na ovaj svijet ❤️ Ako ti treba nekom da se izjadas anonimno uvijek mozes tu, sve smo podrska. Probaj fokus prebacit sada na sebe i bebicu koliko mozes i izborit se radi male. Saljem puno zagrljaja i nadam se da ce mala vratiti osmjeh na tvoje lice i da cete moci brzo do hr. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Susika

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Tweetyca moja sucut za mamu.. drzi se i samo hrabro, mama ne zeli da budes tuzna ❤ isplaci se i misli na bebu

sassy

Prijavi adminu

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa od jutros i to u pofinim komadima, zuckasta sluz s smedjim i crvenim tragovima. Bolova jos nema al sam sinoc imala jako nemirnu djevojcicu cije mrdanje mi je potaknulo bilo i bolove. Bas me panika neka hvata. Usitnilo.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Tweetyce moja sućut! Jako tužno i stresno u najgorem trenutku. Drago mi je da se držiš misleći na mamine riječi. Mama je mama, a sad si i ti mama tako da ćeš još i više razumjeti i osjećati maminu ljubav prema sebi. Ciklus života, jedan život se ugasio, a drugi se rađa, ona će opet donjeti radost. Od mame ostaju uspomene i lijepa sjećanja to je ono što hrani dušu. Odtugovat moraš i to je tako samo po sebi, uredu je biti slomljena i ne imati snage a sigurna sam kad dođe trenutak da će se skuoiti sva snaga i pomoći da se malecka rodi ❤

url=https://lilypie.com]

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Sassy navijamo da danas krene i da vec sutra grlis ljubis mazis svoju mrvu! Pratimo zbivanja....a čekamo i Amber!

url=https://lilypie.com]

CrazyDiamond

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Tweetyce, žao mi je, moja sućut... Drži se koliko možeš... 
    A kad dođe čas za rođenje, želim ti da imaš svu potrebnu snagu i volju 💪💗 još malo i to će doći 💕

sassy

Prijavi adminu

Mallla

Sassy navijamo da danas krene i da vec sutra grlis ljubis mazis svoju mrvu! Pratimo zbivanja….a čekamo i Amber!

Hvala Mallla, nema jos nekih bolova, povremeno ledja bole i krenu ko nisko naprijed bolovi kao menstrualni ali smiri se pa se pojavi i tako. Sve je to dosta nepravilno pa cekamo. Sutra je i redovan pregled pa cemo vidjeti sta kaze dr.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

ana0310

Broj poruka: 1238

Prijavi adminu

tweetyca

Nazalost nece, ali hvala… Mama mi je preminula, nadali smo se da ce izgurat i upoznat malenu ali eto… Cak ni putovat nisam mogla ovako kasno u trudnoci tako da me sad i vezano za cijelu trudnocu pere niz emocija. Moj jedini cilj trenutno je da ova mala izadje i da mogu sto prije ici doma u Hrv s njom. Uopce ne razmisljam kako ce van. Na srecu moj partner je tu sa svom podrskom ovog svijeta. ❤️ Ali da nisam apsolutno slomljena jesam, ne mislim da imam nit fizicki nit psihicki snage za porod, a s druge strane cujem mamin glas u svojoj glavi kako me salje u pizdu materinu i govori mi da stavim svoje dijete na prvo mjesto jer bi ona to htjela. (Sorite, nismo religiozna obitelj tako da Bogovi, raj, gledanje od gore i slicno kod mene ne idu… 🙈)
    .
    Amber, nadam se da je sve proslo okej i da si vec sa svojom bebicom ❤️

Tweetyca moja sucut, neopisivo mi je zao sto sve to prolazis sad ❤ drzi se, jaca si nego sto mislis, saljem ti puno zagrljaja

+ 29.10

Rita37🤰

Broj poruka: 976

Prijavi adminu

tweetyca

Nazalost nece, ali hvala… Mama mi je preminula, nadali smo se da ce izgurat i upoznat malenu ali eto… Cak ni putovat nisam mogla ovako kasno u trudnoci tako da me sad i vezano za cijelu trudnocu pere niz emocija. Moj jedini cilj trenutno je da ova mala izadje i da mogu sto prije ici doma u Hrv s njom. Uopce ne razmisljam kako ce van. Na srecu moj partner je tu sa svom podrskom ovog svijeta. ❤️ Ali da nisam apsolutno slomljena jesam, ne mislim da imam nit fizicki nit psihicki snage za porod, a s druge strane cujem mamin glas u svojoj glavi kako me salje u pizdu materinu i govori mi da stavim svoje dijete na prvo mjesto jer bi ona to htjela. (Sorite, nismo religiozna obitelj tako da Bogovi, raj, gledanje od gore i slicno kod mene ne idu… 🙈)
    .
    Amber, nadam se da je sve proslo okej i da si vec sa svojom bebicom ❤️

Moja iskrena sucut za gubitak majke... 
    😔 I samo bebica moze utjehu donijeti....  Sretno na porodu...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.