Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    26. Srpanj 2021. 11:37

sassy

Cini mi se da je neko vec pitao za ovo ali ne sjecam se odgovora, da li ste vi primijetile nesto sitno kao bradavice (isprva sam mislila pristici sitni) na sikama i na vratu u trudnoci? Vidim da se kod mene svako malo pojavi nova ali su jako male i boje koze. Da li ce nestati nakon trudnoce? Da li treba mazati necim?

Mirjam je mislim pisala o ovome, ja također imam... Sad trenutno ne diram ništa... Po vratu ću sigurno namazat sa nečim to se treba osušit i otpast će.. Jedino sad bradavice ne znam, jer ih ja imam i na njima par komada🤷🤷

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    26. Srpanj 2021. 12:03

Da i ja sam već jednom pitala, nadam se da ne stignemo na red od sinčića 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lumile
    26. Srpanj 2021. 12:05

Dominique_i_bebita

Drage buduce mamice svima podrska, nisam bas stigla citati ali popratila sam zadnje dvije bebe! Cestitke Ivancice i Lumile!! 🥳🥳🥳🥰
    .
    Mateja tebi sretno! Tvoj pocetak me podsjetio na moj porod..nadam se da ces se ti ipak brze otvarat i bez dripa!! Al damo hrabro, sve se to izdrzi i prode, a onda ide velika sreca! ♥️
    .
    Mi smo inace super, beba ima 5 dana, papa, spava, kaka i jako je dobar i sladak 😍
    Mene skoro nis vise ne boli osim bol u ledima kao trudovi, ne znam dokle ce to..to dok se maternica spusta nazad u svoj polozaj..valjda bi uskoro trebalo prestat.

Hvalaa.. što se tiče te boli u leđima, i mene to još nekako drži, al proći će kako se sve bude vraćalo u normalu... 😊😊😊

Pjegica.
    26. Srpanj 2021. 12:10

Te sitne kao pristice oko bradavica sam i ja primjetila ali samo tu nigdhe drugdje nisam se previse obazirala na to pa ako netko zna ima kakav savjet zanima i mene 🤔

Mila12
    26. Srpanj 2021. 13:34

Evo ja imam na sikama te pristice jos od prosle trudnoce 🤭 doduse, meni ne smeta, cak doduse su sad ostali kao fleke neke a ne pristici vise xd

Rio
    26. Srpanj 2021. 14:24

Bok curice, ja primljena u bolnicu noćas oko pola 2 s trudovima na cca 8 min razmaka…evo me ležim 12h poslije i dalje sa trudovima. Otvorena tek 3 prsta 🤣 najavili su mi porod do ručka, ali ništa… idem sad na ctg i pregled kroz koju minuticu pa ćemo znati vise. 
    Trudovi nisu neizdrživi, čekam one od kojih ispadaju oci 🤣
    Čestitam na bebicama curama koje su rodile ❤️❤️❤️ 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

sassy
    26. Srpanj 2021. 14:58

Sretno Rio ❤️
    Ne mogu da vjerujem da su krenule radjat cure iz 8mog mj, vec me trema neka hvata 🙈
    Jesi li imala jos neke naznake za porod osim tih iznenadnih bolova? Vodenjak? Sluzni?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Amber
    26. Srpanj 2021. 15:10

Evo me konacno na forumu :) prvi dan godisnjeg prije porodiljnog sljedeci tjedan - bas je divno nakon sto nikako posao nije uspijevao stati! Cijeli dan sam po kaucu, citam nesto, proucavam kak cemo dijete prijaviti kad se rodi (je, malo sam zadnji cas cekala), skakucem po lopti, radim random stvari po stanu... Ne znam da bih mogla duze od koji dan ovako, vjeorjatno cu do kraja tjedna visiti s plafona, ali zasad mi je super.

Bila sam na pregledu kod babice u subotu, kak je to tu kao i u Svedskoj sve dosta njezno, rekla mi je samo da misli da necu roditi jos dva tjedna i narucili me natrag za 40+2 s uputama kakve metode prirodne indukcije mogu probati kad sljedeci put dodjem - membrane sweep su predlozili (kak se to zove na hrvatskom, jel netko zna) tad i eventualno jos dva dana kasnije, a onda cemo razgovarati o drugim opcijama. Nakon svih briga da bismo mogli imati nedonosce zbog korone, ovo mi je skroz novost tak da sve moram istraziti :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    26. Srpanj 2021. 15:12

Meni jos uvijek skroz nerealno da je to to za koji tjedan. Ogromna sam i skroz spremna i sve mi je neugodno, ali nekako mi samo intelektualno drzi vodu da cu skoro biti necija mama. Mislim da kad dobijem te prve trudove cu biti u totalnom soku :D cure koje ste blizu termina, nadam se da ce nam se cim vise pokrenuti prirodno! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Matejaa95
    26. Srpanj 2021. 16:12

Drage zene,majke,kraljice. Nakon 13 sati pakla dosla sam na 8 cm i bila je visoko. Trudovi jedni za drugim neizdrzivo. Nisam znala ni di sam ni sto sam. Ne zelim plasiti nikoga tako je meni bilo . Doktor odlucuje  a carski jer nisam imala snage vise za zivot. Uspavali me skroz. Nisam ju jos vidla jer sam tek budna sat vremena. Znači nikad vise porod na ovaj nacin. I drip su staviti.

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.