Evo stize kod mene beba ali u srijedu! Danas su ustanovili da sam IPAK 41+3 😂😂😂 ovoj komediji nema kraja. Sutra trebam obaviti covid test i doci u srijedu na indukciju.
Vrhunac mog provoda u petrovoj je bio kada sam upoznala anu0310 😂😂
Molite se za mene i moje trudiće da ipak dođu sami od sebe prije srijede 🤞
It's a boy! 💙
Dobro da ste mi za Welledu pisale da nije nesto, skoro sam nju kupila, ali sad ne budem. Pogledat cu za Biobazu i Uriage sastave, thnx! 🤗❤
I za pelene super za znati, cula sam dosta preporuka za Pampers premium pa sam uzela njih i jos raznih nekih drugih marki i vrsta pa cemo probati sto joj pase.
Evo nasla sam da Nivea ima novi puder za bebinu guzu bez talka! Sjecate se da smo pisale pred nesto vremena kako je taj talk kancerogen i u svakom je baby prahu...pa da podijelim s vama na sto sam naisla. Doduse, pojma nemam jel mi uopce treba prah za guzu... jel vi to koristite? Treba li ili ne? 😊
Evo stize kod mene beba ali u srijedu! Danas su ustanovili da sam IPAK 41+3 😂😂😂 ovoj komediji nema kraja. Sutra trebam obaviti covid test i doci u srijedu na indukciju.
Drzim fige da ti ipak samo krene 🤞
A sto se tice termina, meni je sutraaaaa, a jos se nista ne događa... Sluzni cep jos ispada, vec 3 dana pomalo. Secem svaki dan po barem 2 sata - vec 2 para cipela kupila! 🤣😂 Nije pomoglo, ali sretna sam zbog cipela.😊🤣. Ako se ovako nastavi, za par dana cu imati jos par pari cipela...
Datulje jedem svaki dan, plesem, skacem po lopti, orgazmi su također rijeseni😊🙈, pricamo bebi svaki dan kako ce joj biti jos ljepse vani...
Ne koristim puder, nikad ni nisam, ali sam čitala da je dobar za pregibe sko koje buckaste bebe imaju pregibe pa se tu skuplja znoj i mucice i onda se to upali, a puder spašava stvar. Onda barem znamo da treba tražit Niveu. Hvala Kiflice!
A gle uz kokosovo ulje ne bi trebalo biti problema. On je za kožu savršen, kao i za osipe i druga stanja...a mirisat ce guza kao kolacic...ja bas planiram svojoj curi probat s njim jer uocavam da joj koža baš voli masnije pa zašto ne probati.
url=https://lilypie.com]
Ove ljetne bebe su čudo...skoro sve prešišale termin debelo 🤣 carskih minimum...jedna vrlo uspješna generacija!
url=https://lilypie.com]
Oce nam se bar ana porodit 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mary love i kiflice drzim fige da se pokrene 🙂
1.8. Curetak stigao 💗
Mazanje guze- do sad sam samo jednom namazala (ovom kremom https://ibb.co/Jr2zCc6 ) kad se malo počelo crveniti od pelene i vrućine i odmah je crvenilo nestalo. Znaci samo prije nove pelene dobro posusimo guzu i prepone i sve super...nikakve kreme ne stavljamo na guzu ako nije potrebno 🥰
Kupku isto pravimo po preporuci od patronazne u vodu stavimo čašu mlijeka i malo maslinovog ulja...jer ako i beba slučajno polize nešto od te vode nije kemija nego je prirodno, a I super je za kožu 😁😁
E jedino poslije kupke mu namažem tijelo sa hipovim uljem.
Pelene babylove br1 su nam male hahha ali koristimo preko dana...pampers I hipp su mi super...
Robica br56 nam je vecina već malo, a nešto nam je I na knap...ovisi o modelu...jedino od lidla što imamo br 56 to je isto kao 62 tako da jos moze neko vrijeme 😄
.
a što se tiče naskakanja na stomak prilikom poroda, to mogu reći da mi je isto jedna od loših stvari jer mi je doktorica pritiskali iako sam joj svaki put govorila da to ne radi...čak joj je i babica par puta morala reci da ne pritišće jer je trud završio a ona se nasadi kao luda i nije prestajala...znaci mene nisu ni slušali u mojim željama tako da nekad i nemozes protiv njih...još kad si u bolovima nemaš snage s njima diskutirati...lijepo je imati plan, ali 100% vam neće ići po vašem planu to sam sigurna..
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Oce nam se bar ana porodit 😂
Ja se nadam 😂
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji