Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    08. Srpanj 2021. 15:12

Drage moje, ja sam sad u velikoj nedoumici....zaprimili me u bolnicu da bi mi sutra inducirali porod, pregledali me i zakljucili da beba nema zastoj u rastu, da je normalna sitnija beba, oko 3100 da ima cca i da nema medicinske indikacije za indukciju. Mogu birati hocu li da mi induciraju porod i da se toga rijesimo ili cu ici doma cekati jos da samo krene. S tim da je kod mene vec danima prisutno otvaranje, i lagani trudovi koje jedva da osjetim, ali kazu da se fino otvaram, ctg ocitava trudove, sve je smeksano i rasireno dole i da bi moglo uskoro i samo... Vec sam u bolnici, spakirana, spremna, imam covid neg.test...bilo bi prakticno samo rodit. A opet, mozda bi bilo bolje pricekati prirodno, nije mi to tesko, ne patim se sa trudovima... Sto vi mislite, osobito cure koje imaju iskustvo prirodnog poroda vs.induciranog poroda?

Kiflica
    08. Srpanj 2021. 15:13

A sestra je komentirala nalaz - da bi ja mogla i danas rodit jos... Tko zna... 

Susika
    08. Srpanj 2021. 15:19

Kiflice moje mišljenje, ukoliko već imaš naznaka da će samo krenut uskoro kak su i rekli u bolnici onda bolje pričekat da samo krene.. bitno da je beba dobro i da ne zaostaje u razvoju. Mene isto čeka inducirani porod za tjedan dana ak se samo ne pokrene prije, a voljela bi nekak radije da samo krene.. Mislim da bi inducirani trajao duže.. možda sam u krivu, ne znam.. al drago mi je da si postavila to pitanje, nadam se da ima iskusnih da udijele savjet.

• Ivančica_Maslačak
    08. Srpanj 2021. 15:19

Kiflica

Drage moje, ja sam sad u velikoj nedoumici….zaprimili me u bolnicu da bi mi sutra inducirali porod, pregledali me i zakljucili da beba nema zastoj u rastu, da je normalna sitnija beba, oko 3100 da ima cca i da nema medicinske indikacije za indukciju. Mogu birati hocu li da mi induciraju porod i da se toga rijesimo ili cu ici doma cekati jos da samo krene. S tim da je kod mene vec danima prisutno otvaranje, i lagani trudovi koje jedva da osjetim, ali kazu da se fino otvaram, ctg ocitava trudove, sve je smeksano i rasireno dole i da bi moglo uskoro i samo… Vec sam u bolnici, spakirana, spremna, imam covid neg.test…bilo bi prakticno samo rodit. A opet, mozda bi bilo bolje pricekati prirodno, nije mi to tesko, ne patim se sa trudovima… Sto vi mislite, osobito cure koje imaju iskustvo prirodnog poroda vs.induciranog poroda?

Hmm pa ako ti nije daleko bolnica i ako nema nekih naznaka da bi moglo biti komplikacija, možda bolje da šetas po kući. Ipak će muž biti s tobom dulje 😊

Mia 🥰 termin 27.7.

Dominique_i_bebita
    08. Srpanj 2021. 15:30

Kiflice evo nisam iskusna ali nekak bih i ja radije pricekala onda da to samo krene ako vec i ide prema tome nego da te mrcvare s dripom i tim metodama..mislim da je manji stres i tebi i bebi, a doma jos mozes u svom komforu bit kolko treba da se pokrene. I predrago mi je da su ipak, nakon svega zakljucili da nema zastoja u rastu! :)
    .
    Preslatke su slike s bebicama <3 koja sreca. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• puterica
    08. Srpanj 2021. 15:34

Bojana i Mery predivne su vam bebice a i vi obje super izgledate.
    Kiflice ja sam cijelo vrijeme bila na dripu pa ni ne znam kakvi su prirodni trudovi pa ti nemam pametan savjet za dati. Ja mislim kad bi ja mogla birati da bi cekala da samo krene.
    Tweetyca i Tockica zao mi je da uz trudnocu morate prolaziti teske bolesti clanova obitelji, ali ja uvijek nekako mislim da se sve dogadja sa nekim razlogom i sigurna sam da ce sve na kraju biti u redu 🙏

• puterica
    08. Srpanj 2021. 15:45

I mi smo danas imali pregled, sve je ok, opet za tjedan dana. Bebac 2700.

Moram se malo pozaliti , vi cete me sigurno razumjeti. 
    Ova trudnoca kao i prosla je bila zeljena i planirana, ali ja jedva cekam roditi. Jucer sam popi...brijala se i sva se porezala jer nis ne vidim a to je samo kap u moru svakodnevnih sitnica koje ne mogu napraviti normalno. Stalno me nesto boli u trbuhu, kontrakcije postale bolne, pa se beba manje mice pa brinem. Od 7 noci u tjednu, 5 ne spavam....i tak, uglavnom dosta mi je.
    A najteze od svega mi je to sto sin ne zeli ni cuti za bracu, uzasno je ljubomoran. Sad moram oprati robicu i vec mi je muka jer unaprijed znam da ce imati ispad kad vidi robicu za bebu na susilici.
    Jednu noc se poposkio u krevet, a to mu se nije dogodilo od kad se sa 2,5 god odviknuo od pelena.
    Sorite cure, ali imam osjecaj da me nitko od mojih ne razumije jer svi trudnocu smatraju necim savrsenim a meni je dosta biti 🤰

ana0310
    08. Srpanj 2021. 16:02

Kiflica ja bi cekala da samo krene, iskreno 😊
    Puterica razumijem te skroz, osim dijela s djetetom jer ce mi mala biti prvo dijete 😅

2021. M 💗

Nirvana2024
    08. Srpanj 2021. 16:26

Hvala, cure 🤗
    CrazyDiamond - Evo ako tebi ili jos nekome pomogne, ja sam slucajno nabasala... u Lesnini imate bas male male krevetice 80x40 cm pa si skicnite, model je Nina i jedan ima klupicu koja se spusta i u razini je roditeljskog kreveta.. ja nemam mogucnosti uzeti veci krevetic u spavacu pa je bilo to, next to me ili ona najmanja velicina Cutie Cloud ili Stokke krevetica koji raste s djetetom.. mislim da jos postoji i Filikid marka.. i cak na Marketplaceu 1 zena prodaje krevetic za 500tinjak kn..

Kiflice - Ja nemam iskustva, prva mi je beba,
    ali isto bih cekala da samo krene, ali samo zato jer su situaciju opisali ovako optimisticno.

Ja se nisam zamarala s depiliranjem, bilo mi je tesko i samo sam si pustila mira, ali sam za porod isprobala Lidera prasak za depilaciju.
    Super je! Iskreno, s obzirom da sve dlake otpadnu, ne bih ga se usudila koristiti vise od 1x, sad cu ga igrom slucaja 2x jer sam isprobavala, ali vec za sljedeci porod znam 😀

Puterica - razumijem te, bas mi je zao, ja ne znam kako je to jer mi je prvo, ali frendice koje su to prosle s tak malim prvim i u iscekivanju drugog djeteta kazu da se sve smirilo samo od sebe dolaskom bebe.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Dominique_i_bebita
    08. Srpanj 2021. 17:08

Hahahah evo nesto za nasmijat se.. prica mi muz upravo situaciju - kolegi s posla rodla žena sinoć. Javlja mu zena da krene prema rodilištu jer su dozvolili da dode vidjet bebu. Covjek najnormalnije krene prema autu, otkljucava ga na gumb, ono nista. Uporan on, pokusava, al ne ide. Zaštekalo nešto, pokušava s ključem onim dodatnim, isto nula bodova. Na kraju je uspio otvorit prtljaznik s kljucem, ispremjestao kolica, srusio sjedala stražnja i tak se uvuko na vozacevo mjesto. Kaze neka ekipa u parkicu sjedi i cudno ga gleda, vecer je, on ulazi u auto kroz prtljaznik  vice on toj ekipi "moj je auto, zaglavio je, zena mi rađa" hahaha ja samo zamisljam situaciju, koji smijeh. Sta je najsmjesnije isto je morao ponavljat kad se vracao. Ja samo zamisljam svog muza kak bi se pogubio u toj situaciji i koji stres to njima predstavlja, show 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.