Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    24. Lipanj 2021. 14:44

Još octanisept obsvezno i krema za bradavice, s ukoliko imaš uvučene ili ravne ne bi bilo loše ni izdajalicu imati iako realno ne znam di je čistit i sterilizirati ovdje.
    I ponesi koju jednokratnu pelenu (2-3) za bebu za svaki slučaj, ako se baš usred noći ukaka da ih ne tražiš.
    Mrežaste gaćice, dva ručnika ponesi. Sobe su uredne, ja sam s još jednom curom u sobi, kupatilo je ok, svaki dan dode čista ali realno može svatko izs sebe pobrisati malo. 

• Toncica24
    24. Lipanj 2021. 14:46

matea1989

Maryy29

matea1989

Cureee sretno, neka bude brzo i bezbolno ❤️❤️❤️ jedva sve pročitala…
    Jučer sam bila ukomirana ali danas sam već puno bolje. Nisam nešto puno spavala ali dobro je, malena je predivna, hoće sisati ali mlijeko još nije nadošlo pa su joj jutros dohranu dali, al bude i to s vremenom 😊😊
    Što se tiče osoblja u rodilištu i babinjačama u kbc Split ja sam stvarno bez prigovora, svi su ljubazni, spremni pomoći i možeš ih pitati i zvati za što god. Što se hrane tiče ono prava bolnička al ajd prolazno.
    Danas su mi rekli da ću morati 15 dana sama sebi davati injekcije fragmina jer sam u trudnoći koronu preboljela.
    Evo i slikica od mene i Rite
    https://ibb.co/nc3TtFm

Matea prekrasni ste, ja sam brzo tu. Pa me zanima kakvo je stanje u rodilistu i odjelu jel ti sta treba i to, kad budes imala malo vremena da bolje napises🙈

Ponesi svoje spavaćice po mogućnosti na špaline jer je pakleno vruće u sobama, a ne smiješ klimu radi beba. Dobiješ njihovu spavaćicu za porod i još jednu nakon ali jedva sam je čekala skinuti. U rađaonama ti je klimatizirano i dosta ugodno.
    Za bebicu ponesi koju tetra pelenu da imaš za obrisat ga i držati, jer oni su ovdje limitirani s tetricama, a ja primjerice nisam ponila ali snaći ćemo se s ovim što imamo. Bočicu za adaptirano mlijeko ponesi jer ovdje daju u čašicama i prva 24 h ne daju dohranu jedino sisa ako imaš sreće… Ako ne, imaš vrlo nervoznu i gladnu bebu… Moja se srećom tek navečer kasno unervozila pa ajde nekako smo i to pregurali do jutra.
    I obavezno ponesi wc papir i vlažni toaletni papir, ulošci mislim da ti neće biti potrebno cijelo pakiranje ukoliko misliš uzimati Chicco al to opet ovisi o krvarenju, kod mene je već danas puno manje, tipa ko 2. dan menge… Ali sve ovisi…
    I grickalica, integralnih keksića obavezno…. I brufena si ponesi ako te punti budu bolili pa bolje imati uza se… Ii ne mogu se više sitit, ali ako te šta zanima posebno pitaj. 😊😊

Hvala i mene sve to ceka za misec dana.
    Jesi ti rodila malo prije termina? A neznan ako mi padne na pamet pitat cu jer nisan jos torbu pripremila.
    E i mene cekaju te inekcije to mi je vec ginekolog to spomenia na proslim pregledima.
    Ma zivo me zanima u cemu cete doma jel stave bebu u jaje il moze ona neka dekica sta je vec.
    I zanima me sta ce ti rec po ovim vrucinama kako da je obuces?
    Pa ces mi pisat kroz ovaj misec sta si trosila od robe najvise 
    Ovo je pakao u Splitu bas ono pakao nema zraka.

1.8. Curetak stigao 💗

matea1989
    24. Lipanj 2021. 14:47

A ovo za injekcije za one koji su preboljeli koronu su nam jutros rekle doktorice u viziti, uzeli su uzorak krvi, i rekli da će sve objasniti. I ja i cimerica smo imale koronu, ona u 11. mj. , ja u 12. Ja sam ta to ranije čula samo iz priča, moja mi ginekologixs nije ništa rekla.

• Maryy29
    24. Lipanj 2021. 14:48

matea1989

Još octanisept obsvezno i krema za bradavice, s ukoliko imaš uvučene ili ravne ne bi bilo loše ni izdajalicu imati iako realno ne znam di je čistit i sterilizirati ovdje.
    I ponesi koju jednokratnu pelenu (2-3) za bebu za svaki slučaj, ako se baš usred noći ukaka da ih ne tražiš.
    Mrežaste gaćice, dva ručnika ponesi. Sobe su uredne, ja sam s još jednom curom u sobi, kupatilo je ok, svaki dan dode čista ali realno može svatko izs sebe pobrisati malo.

Ahaa, imam jos malo mista mogla bi rucnu izdajalicu stavit.  Cula sam za pelene da ako hoces sama presvuc koju. A reci mi samo jos jesu te uspili klistirat kad si dosla u predradjaonu, mene prije cetri god jesu, a priju prije tri miseca nisu pa je bilo ajme.
    I ne sicam se jel triba mrezaste i ulozak za box dole. 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Lipanj 2021. 14:51

Cure moje evo da vam se javim
    U 12.06. Stigao nam je IVO🙏🥳🥳.
    mali dugonja 2860 g i 50 cm. Ipak su procjene uzv krive na kraju, a apgar-ako se tako kaže mu je 9/10.
    Mene je izmrcvarilo do kraja. Jer se na kraju nisam otvarala pa su dali drip i eto u podne bilo gotovo.
    Šivana sam i boli me stražnjica, hemoroidi izašli i imam neki pritisak. Popila sam brufen pa ce valjda djelovati 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

matea1989
    24. Lipanj 2021. 14:54

Znači ovdje je u peleni jednokratnoj, preko tetra kao široki povoj i odjelce sa stopicama dugo, tako sunje obukli i još ih pokrivaju nekim poplunom ... moja se stalno otkrivala, vruće joj, ps je i ja fino otkrijem, vidim na njoj da je topla. Cimerica je svog mslog u tom poplunu ljuljuškala, pa je sinoć sestra kad je došla ih presvlačiti i kupati rekla da mu je pretoplo tako i da je pregrijan.
    Ja sam za izići kupila duge hlače sa stopicams, body na bretele, i kao neka benkica/majica preko toga, a izići ćemo u jaju. Cimerica svog planira u onom jastuku iznijeti, tako da ima raznih opcija... Doduše, ja imam od bolnice do stana ravno 7-8 min autom... To samo da se poslikamo ispred pa će doma u nešto komotnije 😊 
    I trebaki bi izići u subotu ako bude sve ok, četvrti dan po porodu, tako su nam rekli.

matea1989
    24. Lipanj 2021. 14:56

Maryy29

matea1989

Ahaa, imam jos malo mista mogla bi rucnu izdajalicu stavit. Cula sam za pelene da ako hoces sama presvuc koju. A reci mi samo jos jesu te uspili klistirat kad si dosla u predradjaonu, mene prije cetri god jesu, a priju prije tri miseca nisu pa je bilo ajme.
    I ne sicam se jel triba mrezaste i ulozak za box dole.

Za box ti ne treba mrežaste ni uložak, meni su oni dali iako sam ja ponila svoje u vrećici. Klistirali me nisu, jer sam doslovno dva sata prije nego sam došla imala veliku nuždu pa su rekli da ne treba.

• Seka33
    24. Lipanj 2021. 14:57

MATEA1989, jeli znas koliko se sad lezi u ST za vaginalni ili carski? Meni je sutra termin, nadan se da nisu vratili na 6 dana za carski sad kad nema posjeta... pa ako si slucajno ista cula dok si tu kolko se stoji.

Sanjarka88
    24. Lipanj 2021. 15:02

Clio35

mali dugonja 2860 g i 50 cm. Ipak su procjene uzv krive na kraju, a apgar-ako se tako kaže mu je 9/10.
    Mene je izmrcvarilo do kraja. Jer se na kraju nisam otvarala pa su dali drip i eto u podne bilo gotovo.
    Šivana sam i boli me stražnjica, hemoroidi izašli i imam neki pritisak. Popila sam brufen pa ce valjda djelovati

Upadam kao padobranac...
    No cestitke draga Clio na malom smotuljku 💙💙💙 nek je živ i zdrav a tebi brz oporavak želim 🥰🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matejaa95
    24. Lipanj 2021. 15:04

Clio35

Etooo napokon si i ti docekalaaaa. Bas mi je drago i oporavi se sto prijee. Malenom zelim sve najbolje. Kad stignes napisi i ti iskustva sa doktorima i babicama i stanjem u bolnici😀 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.