Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosa207
    24. Lipanj 2021. 15:16

Čestitke svima!!! 
    CrazyDiamond - Ista situacija. Od početka 3.mjeseca većinom ležim jer sam nakon bilo kakve aktivnosti osjećala pritisak nisko u trbuhu. Beba se već tada okrenula na glavicu i bila skroz nisko u zdjelici. Cerviks je tada bio na 3,1, a idući pregled nakon mjesec dana 2,9 i tako je stajao sve do sada. Jučer na pregledu kaže doktorica 1,6. Ušla sam u termin pa i nije toliko zabrinjavajuće, ali da se smirim koliko mogu još barem dva tjedna.  Stalno mi je govorila da ne trebam strogo mirovat, ali nikakve duge šetnje niti išta slično i čim osjetim pritisak da se vratim u ležeći položaj. Tako sam i radila. Nije bilo lako biti kući većinu vremena, ali eto izgurali smo. Držim ti fige da sve bude u redu i da bebica dođe što kasnije😁

ana0310
    24. Lipanj 2021. 15:17

Clio cestitam, brzo se oporavi 🥰🥰

2021. M 💗

sassy
    24. Lipanj 2021. 15:27

Clio cestitam 🎊🎊🎉🎉 zelim ti brz oporavak i da uzivas s bebicom.

Tweetyca- super vijesti da je sve u najboljem redu, dr ti je jako pedantna, svaka cast

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Aneee
    24. Lipanj 2021. 15:27

Clio35

Cure moje evo da vam se javim
    U 12.06. Stigao nam je IVO🙏🥳🥳.
    mali dugonja 2860 g i 50 cm. Ipak su procjene uzv krive na kraju, a apgar-ako se tako kaže mu je 9/10.
    Mene je izmrcvarilo do kraja. Jer se na kraju nisam otvarala pa su dali drip i eto u podne bilo gotovo.
    Šivana sam i boli me stražnjica, hemoroidi izašli i imam neki pritisak. Popila sam brufen pa ce valjda djelovati

Čestitam draga 🥰🥰 i brz oporavak ti želim ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Amber
    24. Lipanj 2021. 15:40

Tweetyca - dobro da je sve dobro. Bas mi je drago vidjeti da taj manje intenzivni sustan funkcionira dobro kad nesto nisu sigurni, osjecam se onda nekako kao da nije da ne rade jer nece nego da ne pretjeruju, a kad treba naprave. I hvala za info o dijastazi, ja bas mislila da je to po sredini trbuha, pa mi je ovo bilo suspektno, ali bolje da nije, mozda fakat samo jako rastegnuta linea alba

Clio - divno ime i mali djecak! Cestitam, drzi se u oporavku, nadam se da ce brufeni skoro odraditi svoje :) 

Ja sam isto imala koronu u trudnoci, nisu nikakve injekcije rekli, ali Engleska mozda ima neki drugi protokol, tko bi to znao. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    24. Lipanj 2021. 15:42

E cure koje ste u bolnici, koliko je tocno tih jednokratnih gacica potrebno? Imam one s ugradjenim uloscima, koje se bace nakon jednog nosenja. Vidim spominjete neke pakete, ali ne znam koliki su ti paketi o kojima pricate 🙈 imam toga 20, jel treba u bolnicu oba paketa ili samo jedan? Bit cu vjerojatno 24-36 sati tamo

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Dominique_i_bebita
    24. Lipanj 2021. 15:45

Clio jesti ti Ivana pa si prizeljkivala na sv.Ivana roditi? Hehe (ako sam dobro zapamtila) bas ti se lijepo poklopilo! Cestitam od srca tebi i malom Ivi, ima super zastitnika. Brzo se oporavi  😘

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Susika
    24. Lipanj 2021. 15:46

Clio iskrene čestitke i brz oporavak 😍😍😍🥰

Amber
    24. Lipanj 2021. 15:53

tweetyca

Amber - je je, ja sam se bas bas ugodno iznenadila. I ponasanje prema pacijenticama im je vrhunsko, mozda mi je cak i malo drago da sam zavrsila tamo jer sam sad mirnija oko samog poroda :)
    a sto se tice gacica, vjerojatno cure misle na ovehttps://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-m-p3838985857497.html
    5 u pakiranju :)

E to je to. Ja nisam uzela mrezastw ali svejedno je to neki materijal prozracni. Samo ne kuzim jel u te mrezaste ide ulozak jos ili se bace jer vec imaju ulozak? 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Raven7
    24. Lipanj 2021. 15:59

Clio cestitkeee💙💙 prelijepo ime 🙏🏽😇 i jos na svetog Ivana🥰😍
    Ana b jel se pokrece ista kod tebe?
    Gdje nam je Malla? 💙❤️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.