Napokon sam stigla procitati sve zaostatke koliko me nije bilo, ali ovih zadnjih 5-6 stranica je.predivnih! Sreetno svima i cestitke onima koje se vec maze sa svojim bebicama 😍😍. Koje uzbudjenje. Mi imamo jos dosta, ali vrijeme leti pa se necemo ni okrenuti dok nam stigne nasa malena princezica. Suosjecam s vama u borbama s nesanicom i nemirnim nogama 😩😩. Bas me veseli procitati lijepa iskustva iz rijecke bolnice jer i nas ceka za cca 2 mjeseca 🤞. Samo hrabro curke, cekamo da nam se javite sa strucicama u rukama 😍❤
Clio i Mimica sretno. Nadam se da se vec mazite sa svojim smotuljcima srece💕
Bome je krenuo pravi baby boom
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mimica sretno!
Baš vodenjaci su hit!
Usput trudove imam cekam polszak u rodiliste drzite fige.
url=https://lilypie.com]
Krenulo se zahuktavati polakooo😍🙏🏽
Sretnooo cureee💙💪🏽
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Par nasih prijatelja zapelo kako bi se ja trebala cijepit sad jer su ovde poceli cijepit trudnice i to me bas zivcira jer ne mislim da se ikoga tice kad cu ja sta radit. nit mi pada na pamet cijepit se dok ona ne izadje, ne dopustaju ostala cjepiva u trudnoci ali ova koja su vani doslovno ni godinu dana su odjednom okej… A mozda me samo peru hormoni i svadjala bi se. Ali bas bi. 😅
To mi je trajna osobina licnosti 😂😂 ovdje doduse daju tri druga cjepiva u trudnoci pa taj argument dismissaju ali slazem se s tobom apsolutno da se osim tebe i tvog doktora zaista nikoga ne tice koje medicinske odluke ti donosis u trudnoci za sebe. Ajde nek oni budu trudni u pandemiji pa hrabri onda 🙄
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Danas cu imatii 3 upisaaa 🤭🤭🤭 Malla sretno, vjerujem da su Clio i Mirjam vev odradile 😁🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ajme meni je bas uzbudljivo kad cure koje se dopisuju vec 7 mjeseci krenu radjat, jos uvijek mi je skroz nestvarno da su od plusica na stapicima ispale bebe. Sretno Clio i Mirjam, nadam se da je sve vec gotovo :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
E a natrag na medicinska pitanja. Prije par tjedana mi se pojavila bijela pruga ispod pupka (tamo gdje bi bila linea negra) siroka oko 2-3 cm i seze do vrha pubicne kosti. Izgleda toliko bijelo u usporedbi s ostatkom roxog trbuha, kao da je totalno neprokrvljen taj dio. Zna li tko sto o tome? Ne brine me diskoloracija nego razmisljam je li to mozda dijastaza, bas mi izgleda kao da bi moglo biti tamo gdje su se razdvojili misici… ne znam ata da radim, jel cinim onim vjezbama da je to gore sve skupa, premda mi pomazu za bol u pelvisu…
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Malla sretnooooo i da bude cim manje bolno
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Tia12 - 05.06. DEČKO 💙✔
Hejs - 10.06. DEČKO 💙
Bela23 - 13.06. CURICA 🧡✔
Amelia92 - 14.06. CURICA🧡
paulaa - 14.06. DEČKO💙✔
Mirjam2 (Mimica)- 18.06. DEČKO💙 / DE