Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Janaa
    24. Lipanj 2021. 13:40

Čestitke svim mamama i sretno svima kojima je krenuloo!! ❤️

• Maryy29
    24. Lipanj 2021. 13:50

matea1989

Cureee sretno, neka bude brzo i bezbolno ❤️❤️❤️ jedva sve pročitala…
    Jučer sam bila ukomirana ali danas sam već puno bolje. Nisam nešto puno spavala ali dobro je, malena je predivna, hoće sisati ali mlijeko još nije nadošlo pa su joj jutros dohranu dali, al bude i to s vremenom 😊😊
    Što se tiče osoblja u rodilištu i babinjačama u kbc Split ja sam stvarno bez prigovora, svi su ljubazni, spremni pomoći i možeš ih pitati i zvati za što god. Što se hrane tiče ono prava bolnička al ajd prolazno.
    Danas su mi rekli da ću morati 15 dana sama sebi davati injekcije fragmina jer sam u trudnoći koronu preboljela.
    Evo i slikica od mene i Rite
    https://ibb.co/nc3TtFm

Matea prekrasni ste, ja sam brzo tu. Pa me zanima kakvo je stanje u rodilistu i odjelu jel ti sta treba i to, kad budes imala malo vremena da bolje napises🙈

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Dominique_i_bebita
    24. Lipanj 2021. 13:57

Matea predivno, zracis, uživajte zajedno 😇🥰
    .
    Sretno svima kojima se nesto pokrenulooo! Bas su bebe izabrale najtopliji dan 😅 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• mari88
    24. Lipanj 2021. 14:00

Sretno svim curama sto radjaju 🤗
    Ja jutros bila na pregledu, beba je super, sad smo 33+5, procjenjen je na 2300 g. Par tjedana sam mirovala jer je beba bila jako nisko, al cervix je ostalo iste velicine od proslog puta pa ne moram bas strogo mirovat. Napravila mi je bris, dala uputnicu za vadit krv jer sam negativna krvna grupa. Kontrola opet za 3tj 😄

Magdalena2002
    24. Lipanj 2021. 14:04

Janaa

Inače danas nam je termin, pa sam bila prvi puta u trudničkoj u Rijeci na pregledu. Napravili su mi ctg i uzv, nisam dugo cekala, nije bilo baš gužve, svi su bili ljubazni i pristupačni. Otvorena sam 2cm i curka ima oko 3 i pol kile.

Meni je sutra termin, isto idem u TA u Rijeci 😁 Hvala za informacije, super je ako se dugo ne čeka 😁

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bela23
    24. Lipanj 2021. 14:15

Clio, Mirjam i Mallla sretnoooo! 🥳🥳🥳

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

sassy
    24. Lipanj 2021. 14:20

CrazyDiamond i sama sam u toj situaciji s tim da je grlic jos i smeksan i uloziva sam za vrh prsta, od tad ne izlazim iz kuce skoro nikako (i sto bih izasla ne mogu od bolova i zatezanja). Ne mogu reci da sam bila aktivna, pazila sam jako da se ne naprezem i da ne sjedim dugo ali eto opet se isto desilo tako da ne osjecaj krivnju. Sad shvati dr ozbiljno i koliko mozes miruj dok dodjes u sigurnije tjedne, pogotovo kad dodju bolickanja i zatezanja. Ja a i par cura s foruma smo takodjer dobile injekcije za sazrijevanje bebinih pluca. Bit ce to sve ok :)
    .
    Tweetyca - javi update sta dr kaze! Ja isto osjecam vazda ta zatezanja al me nikad nisu slali na ctg

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kaća
    24. Lipanj 2021. 14:27

Cure čestitam svima na porodu. Bez oporavak želim 
    Došla sam zaželit sreću našoj Mallla ima veliku podršku od stare postave cura sa lh trakica ❤️❤️❤️ želimo ti bez i bezbolan porod i još brži oporavak ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Toncica24
    24. Lipanj 2021. 14:29

matea1989

Jučer sam bila ukomirana ali danas sam već puno bolje. Nisam nešto puno spavala ali dobro je, malena je predivna, hoće sisati ali mlijeko još nije nadošlo pa su joj jutros dohranu dali, al bude i to s vremenom 😊😊
    Što se tiče osoblja u rodilištu i babinjačama u kbc Split ja sam stvarno bez prigovora, svi su ljubazni, spremni pomoći i možeš ih pitati i zvati za što god. Što se hrane tiče ono prava bolnička al ajd prolazno.
    Danas su mi rekli da ću morati 15 dana sama sebi davati injekcije fragmina jer sam u trudnoći koronu preboljela.

Ajme divote ,preslatki ste. Uzivajte ..
    Lipo je cut da su oke tu u Splitu.
    Reci mi jesi nosila 2 torbe ,jel ti treba sta za ritu iz kuce il oni sve imaju u bolnici? I evo sta ti je bas potrebno u bolnici za izdvojit od tvoje torbe ?

1.8. Curetak stigao 💗

matea1989
    24. Lipanj 2021. 14:37

Maryy29

matea1989

Matea prekrasni ste, ja sam brzo tu. Pa me zanima kakvo je stanje u rodilistu i odjelu jel ti sta treba i to, kad budes imala malo vremena da bolje napises🙈

Ponesi svoje spavaćice po mogućnosti na špaline jer je pakleno vruće u sobama, a ne smiješ klimu radi beba. Dobiješ njihovu spavaćicu za porod i još jednu nakon ali jedva sam je čekala skinuti. U rađaonama ti je klimatizirano i dosta ugodno.
    Za bebicu ponesi koju tetra pelenu da imaš za obrisat ga i držati, jer oni su ovdje limitirani s tetricama, a ja primjerice nisam ponila ali snaći ćemo se s ovim što imamo. Bočicu za adaptirano mlijeko ponesi jer ovdje daju u čašicama i prva 24 h ne daju dohranu jedino sisa ako imaš sreće... Ako ne, imaš vrlo nervoznu i gladnu bebu... Moja se srećom tek navečer kasno unervozila pa ajde nekako smo i to pregurali do jutra. 
    I obavezno ponesi wc papir i vlažni toaletni papir, ulošci mislim da ti neće biti potrebno cijelo pakiranje ukoliko misliš uzimati Chicco al to opet ovisi o krvarenju, kod mene je već danas puno manje, tipa ko 2. dan menge... Ali sve ovisi...
    I grickalica, integralnih keksića obavezno.... I  brufena si ponesi ako te punti budu bolili pa bolje imati uza se... Ii ne mogu se više sitit, ali ako te šta zanima posebno pitaj. 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.