Amber - je je, ja sam se bas bas ugodno iznenadila. I ponasanje prema pacijenticama im je vrhunsko, mozda mi je cak i malo drago da sam zavrsila tamo jer sam sad mirnija oko samog poroda :)
a sto se tice gacica, vjerojatno cure misle na ovehttps://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-m-p3838985857497.html
5 u pakiranju :)
E to je to. Ja nisam uzela mrezastw ali svejedno je to neki materijal prozracni. Samo ne kuzim jel u te mrezaste ide ulozak jos ili se bace jer vec imaju ulozak?
U te mrežaste još ide uložak, gaćice moš iskorisit i još koji put ako ne procuri, ne treba ih mjenjati na svako mjenjanje uložaka
Clio cestitke na Ivi !
Hvala matea inf zlata vrijede.
Mi smo s pregleda.
2500 kg kaze doktor ,sve oke i pregled za 2 tjedna.
Idemo polako ali sigurno u zadnji misec trudnoce 😍
1.8. Curetak stigao 💗
Clio cestitke na malom Ivi, a tebi brz oporavak zelim🤗
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Dobar dan cure, sorry sto me ovoliko cekate al mobitel goriii!
Stigla nam je Sara u 11:25, po najvrucijem danu u Metkoviću (nismo došli do Dubrovnika). 3450g čiste ljubavi, 49cm. Rodila sam tako brzo da sam još šokirana kako je sve išlo. Nisam ni pukla, ni rezana. Ona je super i ja sam super. Osjecam se kao da mengu imam i to je sve od nazovimo bolova. Od prvog truda do gotove priče svega 4h. Bolilo je junački al je tako brzo prošlo. Ona sada pajki, 2 puta je pokušala sisat pa se učimo jedna na drugu. Ovo je malo rodilište pa sam sama što minodgovara sada...a sve je kao u hotelu....imam klimu, imam tv (koji nisam palila jer mi paše mir). Hrana dolazi iz restorana, obilna i ukusna al meni je želudac malo u kolapsu pa nisam sve pojela. Ako vas zanima mogu napisati i detaljno tijek poroda. Uglavnom rodila sam opet s nepravilnim trudovima i pravilo 5-1-1 kod mene ne prolazi. Došla sam otvorena 8cm. Ukupno sam prezadovoljna!
Clio čestitam na malom Ivi! Donio nam je sv.Ivo najvecu radost!
Matea1989 samo da znas da se ti i ja znamoooo....kad stavim sliku vidjet ces! Kolegice smo između ostalog i jako me razveselilo kad sam vidila.da si to ti 🥰
Kaća i moje trakice rasplakale ste me....hvala na podršci i znate da sve tko ikqd zakorači u LH svijet kad tad dođe do ovog divnog cilja....isplati se svaki trud!
Lucky pa ženo odma lageri mliko....pravi sapune, slqdolede di ces veci eko eko....☺
Sve sam procitala al nisam popamtila!
Tipkqt cemo se sigurno dok sam u rodilistu kad god Sara spava....imam mir, dobro sam i bit ce mi drago nastaviti pisati.....jos ne mogu vjerovati da sam gotova ❤
url=https://lilypie.com]
Mallla cestitaaam! Super si ti to odradila. Malo te curka zezala bi nebi al vidis isplatilo se cekat njezin trenutak pa je islo glatko 🥰👌🥳🥳🥳
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ajme koliko divnih vijestiiii!!!! Cestitam Clio, Mateja, Malla!🎉🎁🎀🎊❤😍🤗😙 Divnooooo, sve lijepi porodi, predivne bebice i imena! Zelim im svima zdravlje i sretan i dug zivot!
Da te mrežaste ne moraš bacati poslije svakog mijenjanja uloska...ja čak od običnih gaćica nosim u koferu samo jedne..jer mislim nositi samo te mrežaste...prozracnije su i onda bolje u slučaju rana od pucanja
Raven7 imam neke menstrualne bolove kroz cijeli dan i u više navrata komadića sluznog...cekam samo da počne ono pravo pa da i ja mogu za bolnicu 😄
Mm već spava, kaže da bude spreman za vcrs 🤣
.
Mallla se još ne javlja..vjv se već mazi sa svojom curicom 😁😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Čestitkeeee cure! Koje lijepe vijesti danas. ❤️ Biti će da stvarno djeluje pun mjesec, još čekamo Mimicu ako se ne varam!!
Sortiraj odgovore
Najstariji