Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Studeni 2020. 21:25

MaryClear

Mirjam2

chocolina

Jel vama vrijeme leti? Evo bas gledam, pa danas sam vec 11+3 😯 Skoro sam i zaboravila da moram vadit krv i urin na pregled jer mi je u cetvrtak pregled. Jedva cekam 🤩🤩🤩

Ja sam preuzbuđena jer sam usla u 12.tt.. Onak prvo tromjesečje uskoro iza mene, pa kak tak brzo?! 🙈🙈
    Dobrodošla, Mara Kokosica 🍀

ČESTITAM!🥰🥰🥰 🎉🎉🎉🍀🍀🍀

Ajoj odahnut cu ctek 14.12 kad mi na pregledu kaze da je sve ok 🙏
    Nego jel tko sta kupio danas? Ja se počastila peglom za kosu, moja taman krepala neki dan 😊

chocolina
    27. Studeni 2020. 21:30

Ja danas nisam zelila ni blizu shopping centra.. mama me pokusala odvuc al nisam se dala 😎 Zapravo mi nista nije sad hitno za kupit, ja sam vise tip da cu radije dat koju kunu vise pa u miru shopingirat. Tako da smo danas samo otisli baki na groblje jer je godisnjica, popili zadnju kavicu u kaficu i svak svojoj kuci. Sutra moram cistit kucu a tako mi se nedaaaa.. muz mi jos slomio drsku od mopa, i nikako mi nije jasno kako mu je to uspilo, pa kojom snagon moras trljat pod da to unistis 🤬 Poludila 🙄

mara5
    27. Studeni 2020. 21:39

Mirjam2

MaryClear

Mirjam2

chocolina

Jel vama vrijeme leti? Evo bas gledam, pa danas sam vec 11+3 😯 Skoro sam i zaboravila da moram vadit krv i urin na pregled jer mi je u cetvrtak pregled. Jedva cekam 🤩🤩🤩

Ja sam preuzbuđena jer sam usla u 12.tt.. Onak prvo tromjesečje uskoro iza mene, pa kak tak brzo?! 🙈🙈

ČESTITAM!🥰🥰🥰 🎉🎉🎉🍀🍀🍀

Nego jel tko sta kupio danas? Ja se počastila peglom za kosu, moja taman krepala neki dan 😊

Jaooo pegla, to mi bas treba.. koju si uzela? Nisam se ni sjetila pogledat

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Dreamer97
    27. Studeni 2020. 21:42

Nesto me kao bolelo kod levog jajnika.. kratko bi trajao bol ali me svakako plasilo..

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Dreamer97
    27. Studeni 2020. 21:43

E i da, rekla je da vidi na levom jajniku neku cistu, ali pretpostavlja da ne to “zuto telo” .. zna li neko sta to znaci

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

27. Studeni 2020. 21:49

mara5

Mirjam2

MaryClear

Mirjam2

chocolina

ČESTITAM!🥰🥰🥰 🎉🎉🎉🍀🍀🍀

Jaooo pegla, to mi bas treba.. koju si uzela? Nisam se ni sjetila pogledat

Uzela remington pro ion, pa ako potraje desetak godina ko ova stara, sretna ja 🥰

Samoja6
    27. Studeni 2020. 22:14

Cure samo da vam javim da je evo danas napokon sve završeno... Ovaj cijeli tjedan je trajao kao vječnost, nikad kraja i pakao... Danas mi je malo lakše... Rekla je sestra na ginekologiji da nikad više spontanih nije bilo koliko ove godine... Eto, jedino što sam još novo saznala je krvna grupa i baš mi je drago da jesam jer sad znam da ni to nemože utjecati na buduće trudnoće... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

chocolina
    27. Studeni 2020. 22:41

Samoja6

Cure samo da vam javim da je evo danas napokon sve završeno… Ovaj cijeli tjedan je trajao kao vječnost, nikad kraja i pakao… Danas mi je malo lakše… Rekla je sestra na ginekologiji da nikad više spontanih nije bilo koliko ove godine… Eto, jedino što sam još novo saznala je krvna grupa i baš mi je drago da jesam jer sad znam da ni to nemože utjecati na buduće trudnoće…

Super da si bolje! Sad polako.. odmor pa u nove pobjede 🤞💪

• Raven7
    27. Studeni 2020. 22:49

Dreamer97 
    Ne znam kakav je to ginekolog iskreno, ali zuto tijelo se vidi drugacije od ciste...moj je odmah rekao di je zuto tijelo, odakle je bila ovulacija...mislim, jel ginekolog ili nije 🤷🏽‍♀️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Nina27
    27. Studeni 2020. 23:12

Meni isto vrijeme presporo prolazi. 😂😂 taman ušla u 7. tjedan, ali mi je to sve sporo. Mislim da kasnije počne brže letit vrijeme. :D i da - grozno kad nikom ne smiješ / ne zelis još rec, čudno teku razgovori. Tko će izdržat još 3 i pol tjedna. 😅
    Iako, rekla sam šefici na poslu, ali zamolila da nikom drugom ne kaže. Samo da ostanem dalje skroz doma radit. I fkt je preeeedivno reagirala. ❤️ Mislila je da dajem otkaz pa je skoro strefilo. 😂
    U ponedjeljak idući pregled - jeeedva čekam. 

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.