Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    18. Lipanj 2021. 10:20

ana.b.

Bojanabas si zgodna 😍

Hvala 😍😍😍
    I hvala Tweetyca 😊🥰🥰

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:25

Mare87, hvala za odgovor za Ri rodiliste! Bas super, svaki put se ugodno iznenadim kad nesto pitam za Ri! Za izlazak sam odustala od sminkica kombinacije -haljinica. Imam 2 verzije: ako je hladnije, Tweetyna lijeva kombinacija iz C&A, i ako je toplije kombinacija kratki body i kratke hlacice iz HM-a. Ne bi kapu, ali mozda sesiric bi... Malo cemo ohladit auto i kucu klimom, ali ne previse. Bas je jako zagrijalo u Ri, do sada sam spavala s otvorenim prozorom i pokrivena plahticom i laganim pokrivacem, i otkrila bi se i polila bi se vodom ako uskipim,  a od nocas su prave ljetne vrucine - onda zatvorimo sve i klima nam radi na lagano cijelu noc i hladi dnevni boravak i spavacu sobu. Tako cemo i kad beba dođe, jer inace bi svi svisnuli od vrucine. I pod klimom spavamo samo u gacicama i kanotijerici, bez pokrivaca, tako da stvarno ne hladimo na jako. Cini mi se bezveze ubundavati bebicu po vrucini, pa bi ju ja drzala samo u pidzamici s kratkim rukavima i nogavima i nista vise... koliko cujem i u rodilistu su tako... naravno, provjerit cu po njoj, na vratu iza jel joj hladno ili vruce i jos poslusati savjet iz rodilista kako da napravim. 
    Za lampice iznad prematalice - hvala Tweety na ideji! Bas sam mislila sto bi mogla tutnuti u kupaonu da ne palim veliko svjetlo! A imam masu tih dekorativnih lampica, lampiona kuglica, led svjecica i svijeca - kod mene romantika na ful! To cu i tamo okaciti. Zato ni u sobi ne kanim nocna svjetla kupovati nego samo Ikea led svijecu - ona se automatski pali i gasi kako ju namjestis i cak izgleda kao da titra, divna je. 

sassy
    18. Lipanj 2021. 10:28

tweetyca

Sassy - nisam stavljala nista iznad da slucajno ne padne na bebu, jer koliko god mi bilo slatko/lijepo kad su imena ili police iznad, ne znam… Mi smo se odlucili ipak narucit nastavak za komodu za previjanje jer imam osjecaj ako presvlacim ovako da ce mi bit nezgodno. Tako da na taj nastavak planiram zakacit mobil.
    Ovako to kod nas trenutno izgleda.
    https://ibb.co/nf6rNNB
    Bedside crib naravno ide u sobu.
    Na zid uvijek mozes i one sarene kuglice/lampice, meni je to preslatko i moze ti bit taman svjetla za nocna previjanja :)
    Mi smo uzeli ovo u Ikei, znam da je jos netko s foruma uzeo, i bas sam sretna s tim i kolicinom svjetla koju da
    https://www.ikea.com/se/sv/p/kornsnoe-led-nattlampa-vit-kanin-batteridriven-00433720/
    Uzeli smo takodjer i ovohttps://www.ikea.com/se/sv/p/moerkraedd-led-nattlampa-med-sensor-vit-70349860/
    ali cemo vratit - funkcionira tako da ima senzor kad je mrak i onda automatski pocne svijetlit, ali ja bi radije da ima senzor na pokrete ne da svijetli cijelu noc

Ja planiram prematalicu staviti na radni sto jer sam niska za malm komodicu a svakako nemam gdje s radnim stolom (mama ce da odmori od programiranja) pa cemo baby prematalicu i kutije namontirat tu. Svidja mi se ta lampica koju ste uzeli, divno.

Mozda pogledam neke i naljepnice na zid, hmm… meni kao da je neko isisao iz glave sve ideje xD 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:29

S tim da automatski ne onako kako ti trazis, na pokret - nego ako ju upalis jednu vecer u ponoc, ona ce raditi (ako se ne varam 6 h ili vise) i sama se ugasiti. Ako ju ostavis na tom upaljenom modu, sljedecu vecer se ona opet sama pali u ponoc i gasi u 6... 

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:30

A mozes ju i sama ugasiti, naravno, kad god hoces. 
    Ako nađes neku koja se na pokret upali i to samo kratko i lagano, javi - takva bi mi dobro dosla za hodnik...

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:40

Tweety uh, meni slabo dođe od vrucine bez, a i bebica se cudno umiri i ne javlja kad jd meni lose jako dugo, a cim upalim klimu i mslo dođem k sebi - evo i nje, veselo skakuce. 
    Ma, nasa klima je postavljena jako visoko u dnevnom i namjestena da puse u strop, ne na nikoga direkt, na bas lagano, namjestimo ju na 28 stupnjeva. Jer bez nje bi bilo valjda 35. I onda otvprimo vrata prema spavacoj sobi i taj hkadniji zrak lagano hladi i spavacu. Tako da, ja mislim da to nije previse, ali pratit cu kako se bebica ponasa i jos ispitati, naravno...thnx🤗

• Raven7
    18. Lipanj 2021. 10:40

Susika u kojoj bolnici ti radjas? Vidim da smo dan razlike samo 😍😅

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:41

Na trudnickom tevaju su nam rekli da mora prostor biti na 22 stupnja - sto je meni suludo! Toliko pak ne bi hladila ni za sebe, a kamoli za bebu, morale bi zimsku trenerku obuci.😊😃

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:48

Onda mi je jasno zasto bebi treba obuci sve te silne slojeve, ako je u sobi 22 stupnja...ali ako je blize 30, onda mi je suludo ubundavati ju. :)
     Ne peporuca se nikako vise od 6 stupnjeva razlike vanjske temp i klimatiziranog prostora ni za odrasle... 
    Bas me zanima kako je u rodilistu - u cemu su njima bebe i kolika je temperatura, ima li hlađenja ili ne - cule smo sad od nekoga da je bebica bila samo u kratkom bodiju - to mi se cini ok. :) 

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 10:52

A ventilator bi me smetao, isto kao i klima jer ti direkt puse...jednom mi je se cak zakocio vrat na poslu zbog ventikatora... Mislim da je ok ohladiti prostor, ali nikako biti ispod di bas puse. Bar su tako rekli i na trudnickom tecaju - da bebu stavimo eventualno u nosiljku s krovicem da ju stiti od puhanja o dnevnom i skloniti malo dalje od direkt puhanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.