Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    18. Lipanj 2021. 01:02

Clio onda se možda vidimo sutra 😄 Mislim da će me ubiti za kile. Par dana jedem minimalno da ne bi još koji natukla 😅
    Mateja ja ti nemam pojma jer mi nije spominjala da ću u ambulantu ići, al ja još imam vremena do te faze. Možda Clio bolje zna. Ona dođe kod drugog dr u ordinaciju dva puta tjedno, kod Marić. Po pričama je najbolja. Ima još par koji su dobri. Inače je šef patologije trudnoće u bolnici. Čut ćeš za nju u bolnici sigurno, a možda ti bude i na porodu. Meni je super. Mislim da sam upola mirnija sa svojim problemima samo zato što sam kod nje. I baš je detaljna i efikasna, sve živo pregleda i vodi brigu o svemu. Ja sam baš prezadovoljna.

Lullaby
    18. Lipanj 2021. 01:09

Mateja ti bi privatno išla ova dva tjedna? Možda da odeš na ginekologiju kako su ti rekli i vidiš stanje. Znači ambulanta ti je tamo di i rodilište. Rađaona je lijevo, ambulanta desno. Gore je još patologija trudnoće i drugi odjeli. Dođeš na ulaz i imaš par tipki za pozvoniti, pa im objasniš što ti treba. Puste te unutra, pričekaš odmah kod ulaza pa će sestra izaći po tebe. Tako su mene kad sam se prijavljivala za pretrage.

Hedwig.Z
    18. Lipanj 2021. 02:11

Cure, ne mogu spavati od uzbuđenja, osjećam se kao da bi mogla osvojiti svijet i još pokoji planet 🥰 
    Naša Zoe se rodila sinoć u 23.20h. 🥰🥰
    A porod... U 8h ujutro gel koji me nije otvorio. Onda u 14h ponovno. Otvorio me 1cm do 16h i tad su mi probušili vodenjak i dali drip. Tad je i muž došao tako da je cijelo vrijeme bio sa mnom ❤️ i tad počinju trudovi, najprije lagano, kasnije ufff.. Nije bilo neke stanke medju njima. Na 5cm sam pitala epiduralnu, potpisala i papire jer nisam mogla više. Tad je primalja samo pokupila papire i rekla da će mi najprije dati injekciju protiv bolova pa da ćemo vidjeti za epi. Mooozda je malo djelovala, ali tad  sam se i brže počela otvarati tako da ništa od epi. Na kraju mi je i drago. Popucala nisam apsolutno ništa, rekla je babica da imam samo kao jednu malo jaču ogrebotinu i da to će za cijeli ti odmah.
    Ali zaista, cure moje, kad je izašla i kad smo ju vidjeli.. Sve je prošlo u sekundi! Zoe je duga 50cm i teška 3190g. 🥰

minilamb
    18. Lipanj 2021. 03:14

Lulu.Lu

Cure, ne mogu spavati od uzbuđenja, osjećam se kao da bi mogla osvojiti svijet i još pokoji planet 🥰
    A porod… U 8h ujutro gel koji me nije otvorio. Onda u 14h ponovno. Otvorio me 1cm do 16h i tad su mi probušili vodenjak i dali drip. Tad je i muž došao tako da je cijelo vrijeme bio sa mnom ❤️ i tad počinju trudovi, najprije lagano, kasnije ufff.. Nije bilo neke stanke medju njima. Na 5cm sam pitala epiduralnu, potpisala i papire jer nisam mogla više. Tad je primalja samo pokupila papire i rekla da će mi najprije dati injekciju protiv bolova pa da ćemo vidjeti za epi. Mooozda je malo djelovala, ali tad sam se i brže počela otvarati tako da ništa od epi. Na kraju mi je i drago. Popucala nisam apsolutno ništa, rekla je babica da imam samo kao jednu malo jaču ogrebotinu i da to će za cijeli ti odmah.
    Ali zaista, cure moje, kad je izašla i kad smo ju vidjeli.. Sve je prošlo u sekundi! Zoe je duga 50cm i teška 3190g. 🥰

Da ja prva čestitam, ipak nesanica čini svoje hahah😊 Živa, zdrava i čestita neka vam je❣❣🌞👶🌸

Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
    Baby girl L. is coming 🌞🌸

🌼TiKi🌼
    18. Lipanj 2021. 05:13

Lulu.Lu

A porod… U 8h ujutro gel koji me nije otvorio. Onda u 14h ponovno. Otvorio me 1cm do 16h i tad su mi probušili vodenjak i dali drip. Tad je i muž došao tako da je cijelo vrijeme bio sa mnom ❤️ i tad počinju trudovi, najprije lagano, kasnije ufff.. Nije bilo neke stanke medju njima. Na 5cm sam pitala epiduralnu, potpisala i papire jer nisam mogla više. Tad je primalja samo pokupila papire i rekla da će mi najprije dati injekciju protiv bolova pa da ćemo vidjeti za epi. Mooozda je malo djelovala, ali tad sam se i brže počela otvarati tako da ništa od epi. Na kraju mi je i drago. Popucala nisam apsolutno ništa, rekla je babica da imam samo kao jednu malo jaču ogrebotinu i da to će za cijeli ti odmah.

Cestitam od ❤️. Mazite se i pazite 😍🥰😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Olivera
    18. Lipanj 2021. 05:36

Lulu.Lu

Čestitam💗
    Dobro nam došla Zoe (predivno ime) 🤗🎉

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MaryClear
    18. Lipanj 2021. 05:49

Čestitam svima koje su dosad rodile! Lulu.lu bas mi drago da je sve dobro prošlo i da si ti sretna i zadovoljna cijelom situacijom. Uzivaj u malenoj 💞😘🥰❤️💐💐

Tinchy_07
    18. Lipanj 2021. 05:52

Lulu cestitke na maloj Zoe. Maloj princezi dug i sretan zivot, a tebi brz oporavak. U sto ne sumnjam obzirom da tako pozitivno zvucis. Predivno sta je muz mogao bit na porodu.
    Tonks sretnoooo, danas se mazis da svojom bebicom

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Lipanj 2021. 05:54

Lulu. Lu česritam od srca🥰🥰. Zelim ti brz oporavak a Zoe predivan život🥳🥳🤩🥰

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Lipanj 2021. 06:05

Matejaa ja trudnoću od početka vodim kod dr. Hoti zbog svoje dijagnoze. Kao što je lullaby rekla i ja sam prezadovoljna s njom. Znaći privatno vodi praksu kod dr. Marić u City galeriji i radi u bolnici. Ja sam evo sve do sam kraj išla samo kod nje privatno, ali me prosli tjedan narucila u subotu u bolnicu na ctg i eto danas opet. Kad si pri kraju onda tu kod nas ides jako cesto na ctg.
    Probaj nazvati ordinaciju dr. Marić i tražiti ili odes u bolnicu ko sto ti je lullaby rekla. Mislim da su tamo više manje svi gin. dobri. Neki dan kad sam imala trudove i završila tamo u noći primio me Domagoj Jurin i on je stvarno super gin. Ali eto lullaby i ja nismo baš tipične trudnice tako da smo mi kod nje. Ona mi je spasila zivot prije 10god i iskreno trenutno samo njoj vjerujem 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.