Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    18. Lipanj 2021. 06:18

Cestitam Lulu, mozda i je trajalo cijeli dan al kad vidis svoju bebicu nema lijepse nagrade😊🥳🥳
    Ja sam spremna za nove pobjede💪😂😂 javit cu se cim budem u stanju, bez brige😉

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Lipanj 2021. 06:35

Tonks6

Cestitam Lulu, mozda i je trajalo cijeli dan al kad vidis svoju bebicu nema lijepse nagrade😊🥳🥳
    Ja sam spremna za nove pobjede💪😂😂 javit cu se cim budem u stanju, bez brige😉

Sretno. Mislimo na tebe 🙏🙏♥️♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Aneee
    18. Lipanj 2021. 06:46

Lulu.lu čestitam na princezi 🥰 predivno....još jedno lijepo iskustvo s poroda 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    18. Lipanj 2021. 06:47

Lulu.Lu, čestitke na malenoj Zoe 🥰🥰
    Tonks, sretno!! 🍀🥰
    I svima nama na pregledima danas sretno, Lullaby, Clio ☺️🥰

Termin 18.06

Aneee
    18. Lipanj 2021. 06:49

Tonks6 sretno...mislimo na tebe 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    18. Lipanj 2021. 06:50

Lulu čestitam na klupku sreće! Zoe dobro nam došla ❤ Potrajalo je cijeli dan al kad je nagrada na kraju tako divna sve se može! A taj gel ko gel rijetko sam čula da je nekom napravio posao kako treba, samo odulji cijelu priču.
    Tonks sretno danas!
    Pre dobro, svaki dan po jedna bebuška....najbolje ljeto ikad! 🥰
    Mene je sinoć prvo skrpala nesanica, pa žgaravica, pa se beba razbacala po stomaku, pa kad bi ona stala onda bi počeli neki mini trudići...uočila sam 3, pa se ona opet razbaca...al u konačnici sam zaspala i dobro odspavala. Danas imam cijeli plan aktivnosti i onda sam potpuno spremna. Čak ću u auto ubacit sve ako me slučajno negdje zatekne potreba za odlaskom u rodilište. 

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    18. Lipanj 2021. 07:18

Lulu.Lu čestitke 🙌😊😊😊 sve se isplatilo 😀
    Tonks tebi srećno i javi nam se naravno, čim uspiješ 😍😍😍
    Sve druge cure srećno na pregledima i javljajte kad završite situaciju.
    U međuvremenu, ako kojoj krene držim fige 🤞
    Malla i kod mene skoro ista situacija sa spavanjem, osim tih trudića, žgaravica tu, mala aktivna, nikako se namjestitim🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mare87
    18. Lipanj 2021. 07:21

Kiflica

Cocolina, sretno, tvoje navijacice su tu! ❤
    Lulu.lu, thnx za info za HM popust! Wuhu, idem skicnuti!😊
    Mare, javi kad budes imala vremena i snage dojmove iz Ri rodilista-zanima me posto cu tamo roditi, i jel nesto falilo pa da treba uzeti itd…🤗
    Strije - za sada jos nista, no prerano je za veselje, cesto dođu tik pred porod. Sklona sam, pa se mazem kad se sjetim, cca 2 puta tjedno. Isto toliko puta se sjetim skuhat si neki caj trudnicki ili od maline i napravit koju kegel vjezbicu ili masirat međicu…nisam bas nesto redovita i pitanje je radim li to ispravno, ali ajde…

Nisam citala zadnjih 30ak str., ali da odg. sto se tice Ri rodilista, nije nis falilo.. je sve staro, ali od opreme ti treba jedino tvoja rucnik, japanke, boca/čaša i osobne stvari koje ces koristit..
    Znaci u wc ima toaletnog i cak su stavljene jednokratne gacice i ulosci za uzet.. spavacice, tetrice i ciste plahtice isto daju oni i mijenjaju kad se zaprlja.. 
    Hrana je sasvim u redu, ja nisam imala potrebu ni jednu grickalicu pojest koju sam uzela sa sobom. 
    I ako sta zatreba pozvonis im - i drzis dugme dok ne dode sestra, jer one ne vide iz koje sobe zvoni. Znaci drzi zvonce, ne pustaj.. 😁

Rio
    18. Lipanj 2021. 07:51

Kako je lijepo citati ovako divne vijesti iz dana u dan!! Čestitam svim curama koje su napokon upoznale svoje male stanare, srećice, bebice… ❤️ 
    Prenosite baš pozitivnu energiju putem ovih slova i hvala vam na tome! 😍 

Nama se posteljica podignula u 31.TT, mali se isto okrenuo tako da od carskog neće biti ništa, idemo prirodno! 🥰
    Zanima me kako ćete vi spavati s bebicama po noći? Otvoren prozor ili ne? Kratki rukavi i vreća za spavanje ili dugi i vreća… Mene ubija vrućina…općenito je ne podnosim, klimu imam u dnevnom ali ne dopire do sobe kad je upalim. 

Inače evo mog mrguda : https://ibb.co/7kdNqfk 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Tinchy_07
    18. Lipanj 2021. 07:58

Rio

Kako je lijepo citati ovako divne vijesti iz dana u dan!! Čestitam svim curama koje su napokon upoznale svoje male stanare, srećice, bebice… ❤️
    Prenosite baš pozitivnu energiju putem ovih slova i hvala vam na tome! 😍

Nama se posteljica podignula u 31.TT, mali se isto okrenuo tako da od carskog neće biti ništa, idemo prirodno! 🥰
    Zanima me kako ćete vi spavati s bebicama po noći? Otvoren prozor ili ne? Kratki rukavi i vreća za spavanje ili dugi i vreća… Mene ubija vrućina…općenito je ne podnosim, klimu imam u dnevnom ali ne dopire do sobe kad je upalim.

Inače evo mog mrguda :https://ibb.co/7kdNqfk🤣

Super sto ipak ne moras na carski. Lijepo je cut da se digla i da je sve u redu.
    Ja namjeravam otvoren prozor, ali samo ventus, dugi bodic i hlacice/duga piđama, bez vrece, mislim da ce bit dovoljno pokrit sa tetrom jer u Istri je vruce.
    Mene vise brinu komarci od vrucine, imamo komarnik, ali opet nekako uđu, kako zastitit bebicu

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.