Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    24. Studeni 2020. 10:17

Meni je dr dala Folbella tablete

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

lucijaa117
    24. Studeni 2020. 10:24

maša25

Cure koje tablete folne koristite? Neznam koje da kupin

Ja sam uzela na svoju ruku premama duo i okej su mi, a sad cu pricekat prvi pregled da cujem sta ce dr rec 😊

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

24. Studeni 2020. 10:41

Samo ja, jako mi je zao, grlim te ❤️ Dobra stvar je  sto si procurila i ne moras na kiretazu pa mozete odmah zapocet raditi na bebi, pa nam se mozda jos i vratis i bit ces dobrodosla 🙏🍀💕
    Hvala vam svima na lijepim rijecima podrške, divne ste ❤️❤️❤️🤗🤗🤗

24. Studeni 2020. 10:45

Kupila sam jutros za mazanje bušića Promaverino bademovo ulje.Nema nikakvog mirisa, testiram navecer. Jedino ne znam koliko puta dnevno se treba mazat? Ja mislila samo navecer pred spavanje....😊
    I opet nisam sarme motala jer nisam nasla kiselo zelje 😩 Pa sam kupila glavicu kelja za varivo 😁

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Studeni 2020. 10:50

Orhideja1

Ja sam inače dobro, osim što mi se ne da ustat jutros🙊🥱
    Muž me pika već peti dan i ide to nekako, nego ostaju mi male plavice na mjestu uboda, ali sam čitala da je to moguće, nadam se da ne radimo ništa krivo.

Draga to je sasvim uredu, meni budu modrice. Ginekologica je rekla da je to sasvim normalno jer razrijeđujemo sebi krv. A, ja sam inace osjetljiva i odmah mi ostaju modrice cim se taknem. Ja sam se već ispraksirala. Bodem se u bedre. Prvo malo umrtvim kockicom leda i onda se ubodem. I opet stavim led da manje modri i to je to. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

mara5
    24. Studeni 2020. 10:53

Za sad ću se mazat navečr,, na vlažnu kožu..a onda ću možda kad odem na porodiljni i imala više vremena biti kod kuće možda uzet neki maslac..pa se još malo mackati 
    Ja sam sarmu jučer jela, nije mi baš najbolje legla.. danas juha od bundevice

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    24. Studeni 2020. 11:05

Kiflica

AnaB, probaj caj od đumbira, mozda ce i tebi pomoci, vidim da imas bas strasne mucnine. Cula sam od jos nekoliko cura da su bas zbog prenatala povracale i prestale povracati kada su ih prestale uzimati. Ja sam isto prestala piti prenatale jer su mi pokvarili krvnu sliku. Inace sam imala super krvnu sliku, zdravo se hranim, zeljezo odlicno, a zbog prenatala mi je zeljezo postalo previsoko, pa su mi doktori rekli da odmah prestanem piti. :)

Ma sve zivo probala ali nije pomagalo...sad stavljam čepiće oni pomazu i stvarno su super....cak mogu jesti normalno..a čepiće mozete uzeti i bez recepta...bar vam u njemackoj...u jutro i na vecer stavim i super...eto otkako sam izasla iz bolnice bude dana kad uopce ne povraćam a bude dana kao danas di sam vec jutros 2 puta povratila...ali to je sasvim u redu s obzirom kako je bilo 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    24. Studeni 2020. 11:07

A sto se tice farbanja, vjezbanja ili ciscenja...ja sam od dr dobila npr preporuke da se bar prva 3 mj izbjegava vjezbanje i kemikalije....a ako vec nesto moram ocistiti obavezno rukavice i maska da ne udisem 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chocolina
    24. Studeni 2020. 11:26

Bas gledam jesam li neki dan nesto vam napisala i vidim da nisam 🙄🙈
    Samoja6 drzi se curo, vec iduci mjesec je nova sansa, vjerujem da je uzasno tesko al glavu gore! 🤗
    Meni mucnine skoro pa prestale, ok je osjecam. Evo ja i malac se probudili oko 10 🤣 Cudo pa me pustio da spavam. Bas nas briga, ionako nema nikog u cijeloj kuci, svi rade samo nas dvoje i pas lijencarimo 😄  I bas razmisljam kad bi bor mogla okitit.. A po internetu samo gledam svijecice koje da narucim za van kuce. Zelim da ove godine sve svijetli 🤩
    Nove cure dobrodosle! Veselim se tipkanju s vama 🤗 

Maša🤰🏼
    24. Studeni 2020. 11:28

A mi smo isli na put danas i sutra inace pijem Folacin ali sam ga zaboravila doma, pa neznam sad dali da ta 2 dana ne popijem ili da si kupim neki drugi ? 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.