Ja nemam pojma sto od ovoga spada u osnovno, a sto ne pa cu si produziti policu za svaki slucaj....kazu da mi je ponisteno dopunsko 17.10., kad sam mijenjala prezime prije 3 mj nesta su tete tu kod nas zbrljale i nije se automatski produzilo. Jutros sam bila vaditi krv, ali mi nisu nista rekli, vidjet cemo hoce mi stici racun😅
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutroo 🙋 evo ja se vec dva dana budim s nekakvim osjecajem ko da mi nesto stoji u grlu 🤣 Lagani grcevi, umor i pisanje (ovu noc sam 6 puta isla pisat) i tjt od mojih simptoma 🤗
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Samoja draga, strasno mi je zao... nemam rijeci. :( Razumijem kako se osjecas, prije 4 mjeseca sam prosla tvoju bol. Jedina utjeha koju ti mogu dati je da sam opet trudna nekoliko mjeseci kasnije i da vjerujem da ces i ti vrlo brzo opet imati svoju bebicu. :*
Dobrodosle nove cure! :)
Mene muce mucnine cijeli dan, ali jako mi pomaze caj od đumbira. Smije se do 5 grama svjezeg đumbira oguliti, nasjeckati i skuhati 15 min u cca 1 l vode. To pijuckam pomalo cijeli dan i puno mi je izdrzljivije! Preporucam! :)
Ja cu svakako imati dopunsko, bolje da imam neg da de brinem sto placam sto ne..samo sad sam preko alianz a prebacit ci se na hzzo
🙅♀️30, 🙋♂️29
AnaB, probaj caj od đumbira, mozda ce i tebi pomoci, vidim da imas bas strasne mucnine. Cula sam od jos nekoliko cura da su bas zbog prenatala povracale i prestale povracati kada su ih prestale uzimati. Ja sam isto prestala piti prenatale jer su mi pokvarili krvnu sliku. Inace sam imala super krvnu sliku, zdravo se hranim, zeljezo odlicno, a zbog prenatala mi je zeljezo postalo previsoko, pa su mi doktori rekli da odmah prestanem piti. :)
Netko je spominjao kozmetiku i farbanje. Citala sam da bi trebalo pricekati s farbanjem kose prva 3 mjeseca, a kasnije da se smije. Iako uvijek je bolje sto manje kemije, ali nema nekih izravnih dokaza o tome sto se smije. Recimo, bolje je stavljati pramenove, nego bojati tjeme kose, jer tako kemija ne ulazi kroz kozu u krvotok. Ja koristim prirodnu sminku alverde, malo se sminkam, prirodni dezic od biobaze, intimni gel bio baze, a kanim busicu mazati kokosovim, bademovim i maslinovim uljem naizmjenicno. :)
Netko je spominjao kozmetiku i farbanje. Citala sam da bi trebalo pricekati s farbanjem kose prva 3 mjeseca, a kasnije da se smije. Iako uvijek je bolje sto manje kemije, ali nema nekih izravnih dokaza o tome sto se smije. Recimo, bolje je stavljati pramenove, nego bojati tjeme kose, jer tako kemija ne ulazi kroz kozu u krvotok. Ja koristim prirodnu sminku alverde, malo se sminkam, prirodni dezic od biobaze, intimni gel bio baze, a kanim busicu mazati kokosovim, bademovim i maslinovim uljem naizmjenicno. :)
Kiflice ako već koristiš alverde onda možeš probati i njohovo ulje za trbušćić, mislim ja sam se jednom namazala neću dati nikakvu recenziju ali jako fino miriši mmm
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara, mmm, probat cu, hvala! Dobro za znati da je fini miris. Da ne mirisim muzicu cijelu trudnocu ko salata hihi
Cure koje tablete folne koristite? Neznam koje da kupin
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja još uvijek pijem folacin od solgara, mislim da ću tak ostat do pregleda pa ću onda viditi.. pila sam jedan mjesec premama duo bile su mi ok
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji