Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    24. Studeni 2020. 09:17

Ja nemam pojma sto od ovoga spada u osnovno, a sto ne pa cu si produziti policu za svaki slucaj....kazu da mi je ponisteno dopunsko 17.10., kad sam mijenjala prezime prije 3 mj nesta su tete tu kod nas zbrljale i nije se automatski produzilo. Jutros sam bila vaditi krv, ali mi nisu nista rekli, vidjet cemo hoce mi stici racun😅

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

lucijaa117
    24. Studeni 2020. 09:19

Jutroo 🙋 evo ja se vec dva dana budim s nekakvim osjecajem ko da mi nesto stoji u grlu 🤣 Lagani grcevi, umor i pisanje (ovu noc sam 6 puta isla pisat) i tjt od mojih simptoma 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Kiflica
    24. Studeni 2020. 09:25

Samoja draga, strasno mi je zao... nemam rijeci. :( Razumijem kako se osjecas, prije 4 mjeseca sam prosla tvoju bol. Jedina utjeha koju ti mogu dati je da sam opet trudna nekoliko mjeseci kasnije i da vjerujem da ces i ti vrlo brzo opet imati svoju bebicu. :* 
    Dobrodosle nove cure! :) 
    Mene muce mucnine cijeli dan, ali jako mi pomaze caj od đumbira. Smije se do 5 grama svjezeg đumbira oguliti, nasjeckati i skuhati 15 min u cca 1 l vode. To pijuckam pomalo cijeli dan i puno mi je izdrzljivije! Preporucam! :) 

mara5
    24. Studeni 2020. 09:28

Ja cu svakako imati dopunsko, bolje da imam neg da de brinem sto placam sto ne..samo sad sam preko alianz a prebacit ci se na hzzo

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    24. Studeni 2020. 09:29

AnaB, probaj caj od đumbira, mozda ce i tebi pomoci, vidim da imas bas strasne mucnine. Cula sam od jos nekoliko cura da su bas zbog prenatala povracale i prestale povracati kada su ih prestale uzimati. Ja sam isto prestala piti prenatale jer su mi pokvarili krvnu sliku. Inace sam imala super krvnu sliku, zdravo se hranim, zeljezo odlicno, a zbog prenatala mi je zeljezo postalo previsoko, pa su mi doktori rekli da odmah prestanem piti. :) 

Kiflica
    24. Studeni 2020. 09:49

Netko je spominjao kozmetiku i farbanje. Citala sam da bi trebalo pricekati s farbanjem kose prva 3 mjeseca, a kasnije da se smije. Iako uvijek je bolje sto manje kemije, ali nema nekih izravnih dokaza o tome sto se smije. Recimo, bolje je stavljati pramenove, nego bojati tjeme kose, jer tako kemija ne ulazi kroz kozu u krvotok. Ja koristim prirodnu sminku alverde, malo se sminkam, prirodni dezic od biobaze, intimni gel bio baze, a kanim busicu mazati kokosovim, bademovim i maslinovim uljem naizmjenicno. :) 

mara5
    24. Studeni 2020. 09:56

Kiflica

Netko je spominjao kozmetiku i farbanje. Citala sam da bi trebalo pricekati s farbanjem kose prva 3 mjeseca, a kasnije da se smije. Iako uvijek je bolje sto manje kemije, ali nema nekih izravnih dokaza o tome sto se smije. Recimo, bolje je stavljati pramenove, nego bojati tjeme kose, jer tako kemija ne ulazi kroz kozu u krvotok. Ja koristim prirodnu sminku alverde, malo se sminkam, prirodni dezic od biobaze, intimni gel bio baze, a kanim busicu mazati kokosovim, bademovim i maslinovim uljem naizmjenicno. :)

Kiflice ako već koristiš alverde onda možeš probati i njohovo ulje za trbušćić, mislim ja sam se jednom namazala neću dati nikakvu recenziju  ali jako fino miriši mmm

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    24. Studeni 2020. 10:03

Mara, mmm, probat cu, hvala! Dobro za znati da je fini miris. Da ne mirisim muzicu cijelu trudnocu ko salata  hihi

Maša🤰🏼
    24. Studeni 2020. 10:11

Cure koje tablete folne koristite? Neznam koje da kupin 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

mara5
    24. Studeni 2020. 10:13

Ja još uvijek pijem folacin od solgara, mislim da ću tak ostat do pregleda pa ću onda viditi.. pila sam jedan mjesec premama duo bile su mi ok 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.