Ja nemam nekih simptoma, osim sto me grcevi malo hvataju u stomaku....gin mi jucer kaze da je to implatacija. Bila sam sada izvaditi krv i mokracu, nalazi tek cetvrtak, petak 🤔
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora sori ako si već pitala, no jel jučer bio prvi pregled?
Bit će to sve ok, ja isto nemam simptome... imala sam grčeve, a sad imam samo bol u desnoj preponi.
možda budemo one sretnice bez mučnine
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro, evo da se i ja malo javim, iako vas čitam redovno 📖
Samoja jako mi je žao💔, ali budi hrabra draga. Isplači se koliko god ti treba, a nakon toga duboku udahni i kreni dalje. Pitala si ako se ne varam da li da prihvatiš tabletu s obzirom da već krvariš, nisam stručna, ali s obzirom da već krvariš mislim da će tableta nemože škoditi.
Mirjam draga, žao mi je i zbog tvoje druge bebice, sada se posveti pozitivnim mislima i samo hrabro dalje, znam prijateljicu koja je imala istu situaciju i sada ima prekrasnu trogodišnjakinju, ❤️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ja sam inače dobro, osim što mi se ne da ustat jutros🙊🥱
Muž me pika već peti dan i ide to nekako, nego ostaju mi male plavice na mjestu uboda, ali sam čitala da je to moguće, nadam se da ne radimo ništa krivo.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mislim da je Clio pisala da i njoj ostaju modrice, i mislim da je rekla da je to ok.
ma nemoj ni ustat, odmaraj
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam super. 😁 i također se nadam da će me zaobići mučnine. ☺️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Lora sori ako si već pitala, no jel jučer bio prvi pregled?
Bit će to sve ok, ja isto nemam simptome… imala sam grčeve, a sad imam samo bol u desnoj preponi.
možda budemo one sretnice bez mučnine
Nije bio pregled, samo konzultacije...prvi pregled je sa 7tj, dala mi je termin 7.12. i slala me jutros odmah krv vaditi da vidimo jel sve u redu ovako....
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutro ❤️❤️
Ja isto nemam bas nikakvih simptoma jos :)
Daj mi recite dali cete si vi radit dopunsko osiguranje? Ili mislite da mi netreba?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji