Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    16. Svibanj 2021. 17:32

Da li ima smisla stavljati neki uložak, nešto ako cijelo vrijeme dok smo doma curi iz nas? Evo u uputama mi piše da kad sjedam u auto, na sic stavim prvo plastičnu vrečicu pa na nju ručnik za svaki slučaj.
    I meni je bolnica doslovno na 5 min i želim doma odraditi maximalno 

Termin 18.06

Bojana2017
    16. Svibanj 2021. 17:38

Raven7

Bojana i ostale cure koje ste rodile, sto preporucate nor ako trudovi dodju na 5 min ici ili ne ici onda u bolnicu? Evo iz primjera Bojane to se ipak oduzilo 🤯🥴 svakako bih doma bila do samog kraja ako mogu, ali kako prepoznati pravo vrijeme odlaska u bolnicu?

Pa iskreno ne znam šta da kažem. Ja sam prvi put mislila kad dođu trudovi na minut dva to je to, kako neću odmah roditi 🤷🏼‍♀️😂
    Sad znam da to ne mora da znači.
    Mislim da zavisi od osobe do osobe, od toga koliko je bolnica udaljena. Svakako ne bih predugo čekala ako je bolnica udaljena 🤷🏼‍♀️
    Nadam se da će mi ovaj put otvaranje ići malo brže bar 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    16. Svibanj 2021. 18:43

Tweetyca, ni ja ti nista ne kuzim ovaj madarski, znam nesto malo, kcer zna vise od mene 😂 jos da ti ne pricam da je on u svicarakoj sada jer tamo radi a ja sama ovdje, pa jedino s kim pricam je svekrva i to na njemacki 🤣 i par frendica na engleski. U trgovini se znam sporazumjet li-la! A ti? 

Reven, ja stvarno nisam pametna kad ici. Eto ja kad sam osla u radaonu tada otvorena 8cm sa trudovima, rekli su mi kako necu do jutra roditi jer sam prvorotka a rodila sam nakon 3h. Svakako nebih isla dok ih nepocmem osjecati barem na 5minuta pa onda lagano krenuti za svaki slucaj 🤷🏻‍♀️

• Toncica24
    16. Svibanj 2021. 18:44

Kad smo kod poroda,cure koje ste vec rađale ,u kojem ste tjednu rodile?na termin ili prije ?

1.8. Curetak stigao 💗

• Raven7
    16. Svibanj 2021. 18:59

Hvala vam cure na odgovorima. Ocito nam ostaje cekanje pa kad odlucimo, odlucimo 😅🤗

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    16. Svibanj 2021. 19:00

Nisam rodila na termin! Rodila sam 2 dana prije!
    Kad pukne vodenjak Franka imas vremena za sve obavit doma pa bolnica, cca 2h vremena za doc u rodiliste.
    Meni su poceli bolovi oko 1h u noci, nastavila sam spavat i tek kad samnskuzila da me svako toliko ptobude reko to je to. Pocela sam brojati na aplikaciji svako koliko se javljaju i koliko traju.
    Trajali su 30 do 60 sec. Nepravilno, i šarali su na 20mim, 10min, 5 min, 15 min, 3 min i tako. U 6 ujutro sam poslala gin poruku koja mi je odgovorila ajde u rodiliste, ne moras zuriti al ajde.
    Imam do rodilista sat ipo. Dosla sam oko 9 u rodiliste, otvorena 2 cm, u terminu...kaze ekipa rodit ces danas. E tu su meninpoceli slabit trudovi. Dali su mi pilwtes loptu pustili me da šetam i oko 11 dr. Dao ponudu bušenje vodenjaka i drip. Ja sam pristala, u 12h sam ušla u rađaonu, drip i bušenje, iduca 3 sata sam samo preživljavala. U 15h i 13min rodila se moja mrva. Dakle kad pogledate ima tu posla za odradit i ne bi bila rodila taj dan da nije bilo dripa. U svakom slucaju ako vidite sa su bolovi neizdrživi i česti nema se što čekati...posebice ako i ne prestaju nakon odmora. Ono kad ne prestaje sta god vi radile da olaksate.
    Mozete ponjeti koju tabletu jer nije garancija da cete je dobiti u bolnici ako zatreba.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    16. Svibanj 2021. 19:03

Planiram isto biti doma sto vise al tons porodima je jako nepredvidivo. Vi sto ste udaljeni 15ak min ok al sve vise po meni nije za igru...ako to potraje koji sat valja ici provjeriti sto se zbiva

url=https://lilypie.com]

MariLove12
    16. Svibanj 2021. 19:08

Joooj bas je dobro citati vasa iskustva! 🙈🙈 Odma me neka trema pocne loviti pomiješana sa uzbuđenjem. Jedva čekam! 😁 Kako znati kad sta kako, nemam pojma, valjda ćemo po nekoj intuiciji znati kada krenuti, ali i ovdje tražiti savjete kada stisnu bolovi. Mallla ovaj dio vezan uz bolove zvuči dobro. Veselim seeee ostatku priča 😬😀🙈

It's a boy! 💙

Mila12
    16. Svibanj 2021. 19:21

Tweetyce tvoja prica je jos zanimljivija jer ni ti ni on niste svedani a tamo zivite , pa jos dok si u estoniji uf 🤗 Super da znas svedski, koliko si vec tamo? I super da znaju ljudi engleski. Ovdje nitko ne prica engleski, i to me malo smeta jer kad je nesto bas hitno tesko se sporazumit, vise njemacki znaju, zbog austrougarske jel. Ali ni to ne bas svi.. 
    e njegova mama isto zna ruski 😂 ali nismo bas pokusavale jer ide bolje s njemackim 
    Ma malena ce sigurno dobro. Malo je vise zeznuto sto mora i svedski uciti uz tvoj hrvatski i njegoj jos. Moja prica evo i hrvatski i madarski. A prije dok je bio plan preselit u svicarsku smo odustali nas radi toga jer onda bi morala i njemacki uz to sve 😬🤷🏻‍♀️ Ali djeca stv brzo uce, ja se evo iznenadim svakog dana. Sa mnom je po cijele dane na hrvatskom, kako ok nije tu onda ju uci svekrva madarski 2x tjedno kad se vide i mogu ti rec upija ko spuzva. Pa kako sta ona nauci tako i ja pokusam da mogu sto vise ju podsjetit na nekakve rijeci 

Mila12
    16. Svibanj 2021. 19:22

Pa ja svako drugo slovo fulam dok pišem 👏😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.