Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    12. Svibanj 2021. 14:04

Za željezo mi je patronažna rekla da si naribam ciklu i mrkvu i malo limunovog soka istiskam, to pomiješam i svako jutro natašte jednu žlicu. 

Lullaby
    12. Svibanj 2021. 14:06

Mara stavi meni pls za termin 7.8. kada budeš mijenjala. 
    Cure super za preglede. Koliko vidim više manje je svima sve ok i bebice dobro napreduju.
    Ne znam kako je vama koje mirujete, ali meni je baš koma zadnje dane, jedva izdržavam. Baš sam nervozna dosta, sve me živcira i još me hvata slabost čim ustanem. Ništa mi se ne da, a mogu 100 stvari gledati, čitati...uff..valjda će biti bolje. Nadam se lošem vremenu da je lakše izdržavati 😅

Lullaby
    12. Svibanj 2021. 14:07

Ja prvi put čujem za hobotnicu? 🙈

Mallla
    12. Svibanj 2021. 14:16

E da Susika da jos dodatno pojasnim sta pricam. Npr. Ti otvoris komplikacije 17.5. I tada predas potvrdu o placi odnosno iznose o isplacenim placama posljednjih 6mj tj. Od 10mj do 3mj (isplata u 4mj). E sad ako ti je plaća veća od 4200 ti ćeš za dane provedene na komplilacijama dobiti satnicu koja odgovara plaći od 4200. A npr. 20.5. Otvoriš rodiljni u obzir ti se uzima ona potvrda o plaći koju si predala za otvaranje komplikacija. A u konačnici to znači da bi u 6mj dobila prvo isplatu plaće od poslodavca za onih 16 dana do kad si radila, onda za 17., 18. I 19.5 bi dobila satnicu od 4200, a ostatak radnih dana bi dobila satnicu iznosa rodiljnog koji odgovara prosjeku tvoje plaće. Kad smo na rodiljnom računa nam se radni sati × prosječna satnica = iznos koji dobijemo.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    12. Svibanj 2021. 14:16

Lullaby

Ja prvi put čujem za hobotnicu? 🙈

Pogledajte o hobotnicama za palčiće 😊

• Mimica2
    12. Svibanj 2021. 14:17

Aaaaa ovo za hobotnicu i ručnik, prvi put čujem 😍 Bravo za pregled 🙂 Joooj, idemo ka cilju polako 😅Ana, jel i ti vodiš trudnoću do kraja kod ginekologinje ili si pred kraj u trudničkoj ambulanti? Ja sam svakih 10 dana kod ginekologinje tj patronažne jer ima prostor tamo i na želju mogu svaki put uzv napraviti

Termin 18.06

Lullaby
    12. Svibanj 2021. 14:20

Ajme sad sam čitala baš o hobotnicama za palčiće. Ima li se to kupiti možda? Vi to nosite u bolnicu baš ili ćete kad dođete doma?

Mallla
    12. Svibanj 2021. 14:25

Planiram da mi bude gotova prije poroda pa da koju vecer spavam s njom pod majicom a upije moj miris i onda da odma u bolnici stavim to maleckoj, a doma nastavimo koristiti iako nije ni doma kasno poceti.
    Moja starija ima tjesilicu, nekog medu, kojeg je dobila kad je imala 3mj i isto sam spavala par dana pod majicom s tješilicom i onda joj dala. Značajno je utjecalo na mir!

Susika
    12. Svibanj 2021. 14:37

Hvala vam cure, Ivančica, Negativ Malla znači ukoliko mi se prosjek plaće gleda od prije, tj. taj mjesec kada otvaram rodiljni se ne gleda, onda super, nije mi tolko bitno.. Ugl. i ja se još uvijek nadam da ću uspjet dogovorit tih 45 dana prije bez tog uvjeta s komplikacijama al čisto da se informiram

Mallla
    12. Svibanj 2021. 14:45

Susika ne gleda se taj mjesec! Sretno i da uspijes u naumu.
    Negativ svrha je bas taj osjecaj da je mama blizu. Ono sto bebe najbolje umiri je miris mame i onda je ta tješilica zapravo "zamjena". Bebe su u nama bile 9mj, 
    a osim toga kad se rode mi smo im hrana, utjeha, sve. Ako beba treba ostati s nekim drugim i postane nervozna igračkica na koju je navikla i koja miriše na mamu čuda radi. Može to naravno biti i neka majica, al ove tješilice i hobotnice su praktičnije, pogotovo hobotnice. Naravno mogu bebe i bez toga nece se nista lose dogoditi za njihov razvoj, al ovaj put planjram iskoristit sve opcije da nam suživot bude prakticniji.
    Moja 4 godisnjakinja ima svoju tješilicu koja je samo za krevet, može bez nje nije previše vezana...al je zagrli kad ide spavat i mazi je često. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.