Hvala ti Vrapcic 😘😘
.
Danas trebamo poceti piti d3 kapi… Imate kakvu preporuku koje da uzmem?
Vucice draga grceve imaju i bebe na ad.
Tako da nemoj se bedirati.
Njima trbuscic nije razvijen, i to njih bolucka.
Nama su u bolnici napisali k1d3. Cisti d3 ide kasnije. Ali ja cu davati svako par dana, tj one dane kad ne idemo van. Jer i oni znaju izazivati bol u trbuscicu. I preporuka je uz njih davati probiotik.
Pogotovo deckicima jer oni cesce imaju grceve od curica. Mimoze nase 😊🥰
A zlata mala, srce mi se slomi kad ga cujem tako… Nama pise d3 bas na otpusnom, gledam neke waya koje sadrze d3 I probiotik mozda bi to bilo dobro uzeti? Nismo jos pedijatra rijesiti pa cu mu kupiti bez recept pa mi je svejedno samo da su dobre
Moja frendica koristi za svoje cure te Waya, kaze da su njoj stvarno dobre.
Ja pijem ove Waya forte vec nekih mjesec dana, savjetovala mi je ginekologica.
Nadam se da sam pomogla...
___
38+2
Rose smijes lupocet nama su davali svaki dan, nadam se da ce brzo proci bol. Piski pod tusem ako ti je lakse. 😘
Vucica, Mrvicak hvala vam, nadam se da ce tako biti i kod nas😘
Mrvicak cak i nije bilo zatisje, ali sam ignorirala do navecer...drzim figice da izdrzite cim dulje
💙
Hvala ti Vrapcic 😘😘
.
Vucice draga grceve imaju i bebe na ad.
Tako da nemoj se bedirati.
Njima trbuscic nije razvijen, i to njih bolucka.
Nama su u bolnici napisali k1d3. Cisti d3 ide kasnije. Ali ja cu davati svako par dana, tj one dane kad ne idemo van. Jer i oni znaju izazivati bol u trbuscicu. I preporuka je uz njih davati probiotik.
Pogotovo deckicima jer oni cesce imaju grceve od curica. Mimoze nase 😊🥰
A zlata mala, srce mi se slomi kad ga cujem tako… Nama pise d3 bas na otpusnom, gledam neke waya koje sadrze d3 I probiotik mozda bi to bilo dobro uzeti? Nismo jos pedijatra rijesiti pa cu mu kupiti bez recept pa mi je svejedno samo da su dobre
Moja frendica koristi za svoje cure te Waya, kaze da su njoj stvarno dobre.
Ja pijem ove Waya forte vec nekih mjesec dana, savjetovala mi je ginekologica.
Nadam se da sam pomogla…
___
38+2
Hvala ti draga vidim da te s d3 I probiotikom imaju waya I biogaia, probat cu waya naci ako ne onda ove druge 😘
Hvala ti Vrapcic 😘😘
.
Nama na otpusnom pismu pise babytol D3+K1, pedijatrica mi je rekla da koristim ukoliko kolicina adaptiranog mlijeka ne prelazi 100ml, a nama ne prelazi jer mu samo ponudim ako je gladan. Babytol se uzima u ljekarni bez recepta
Cestitam svima na punim tjednima, i sretno na nadolazecim pregledima. 🎊🥳
Selena znam da ti je tesko, ali sve su ti rekle cure. Drzi se i bit ce to sve dobro 💕
Javljam samo da idem u porod.
5cm otvorena, ne osjetim nista. Pa mi nista ni nije jasno 😅
🥳🥳🥳 Sretno, da sto brze zavrsi!
Hvala ti Vrapcic 😘😘
.
Nama na otpusnom pismu pise babytol D3+K1, pedijatrica mi je rekla da koristim ukoliko kolicina adaptiranog mlijeka ne prelazi 100ml, a nama ne prelazi jer mu samo ponudim ako je gladan. Babytol se uzima u ljekarni bez recepta
Cestitam svima na punim tjednima, i sretno na nadolazecim pregledima. 🎊🥳
Selenaznam da ti je tesko, ali sve su ti rekle cure. Drzi se i bit ce to sve dobro 💕
Te imamo i mi. Nismo na ad. Zasto ti je to rekla za ad? Kakve veze ima ako prede tih 100ml?
Sortiraj odgovore
Najstariji