Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    22. Srpanj 2020. 12:31

Rio13

Evo ja stigla doma. Ctg uredan, plodna voda mlijecna, prstic i dalje prisutan 🤣 petak kontrola. DOKLE VISE BEBO O??? Na trijazi me samo pitali jel se sto prominilo od ponediljka 🤣🤣 vec sam na bok bok sa svima tamo haha

Zbilja mu se ne ide van. Jesi mozda pitala do kad cekaju da samo krene? 

Baby girl 💜

Rose1
    22. Srpanj 2020. 12:39

Vrapčić123

Curke pozdrav! ❤️❤️❤️Prvo da vam se zahvalim, zatim vas čitam kada stignem. Svima vama hvala i Anavo za preporuku za šeširiće!Uglavnom malena je dojila 20 min, pa pauza pa 20 min u potpunom miru, baš spokojno. Izgleda mi siti i zadovoljno, vidjet ću za koliko će biti gladna, no ovo je VELIKI pomak. Nadam se da će tako nastaviti. Ljubim vas sve! Puno mi značite! 😘😘😘

Bravooo draga. Sa sesiricima? I mi s njima i strah me uopce bez njih, ali pokusat cu, stalno odgađam

💙

Rose1
    22. Srpanj 2020. 12:40

Rio13

Evo ja stigla doma. Ctg uredan, plodna voda mlijecna, prstic i dalje prisutan 🤣 petak kontrola. DOKLE VISE BEBO O??? Na trijazi me samo pitali jel se sto prominilo od ponediljka 🤣🤣 vec sam na bok bok sa svima tamo haha

Ma bas uziva u trbuscicu i nece jos van, zna gdje joj najljepse❤

💙

• Slonić12
    22. Srpanj 2020. 12:57

Rio13

Dana pitala u ponedjeljak, do 41+3 cekaju sto je nama iduci utorak. S obzirom da je plodna voda mlijecna, to bi moglo uskoro krenuti, a i pregled plodne vode zna potaknuti trudove navodno. Bio je neki super doktor, za zafrkanciju i ful opusten. Mene pregled plodne nije bolio iako sam se pripremala na to. Sestra isto jako draga. Stavila mi je ulozak i objasnila da mogu krvariti. Pomogla mi da sidjem jer me ukocilo u trtici pa nisam mogla sama. Bas sam se ugodno osjecala na pregledu ☺️ Osobno, najbolji pregled do sad u Petrovoj iako su svi bili korektni do sada.
    Rose u petak klima ide na zid pa vjerojatno to ceka 🤣 nadam se da uskoro ide van 🥳

Rio, kako gledaju plodnu vodu? Kad su ti radili zadnji ultrazvuk?
     Jel’ bi preporučila nekoga od doktora, pretpostavljam da je sada tebi stalno netko drugi s obzirom da ideš često. 
    Razmišljam da si promijenim dan za pregled da izbjegnem Golužu koji je ponedjeljkom. Kontrola mi je za dva tjedna s 37 tjedana. Htjela bi kod Velene Radosevic, petkom, a onda ću već biti 37 + 4 pa ne znam jel će to bit prekasno. 
    Hmmmm...

Sorry puno pitanja! 

Lordy
    22. Srpanj 2020. 13:03

Bibs dude- gdje kupiti,a da ne treba naručivati ili naručiti,a da je dostava nekim čudom besplatna.Mi imamo nuk i mam,al neće nikako da prihvati,možda sa bibs upali😂

URL = https: //lilypie.com]

zmya
    22. Srpanj 2020. 13:06

Rio koje veselje u tebe. Neka nama onda lavica hip hip hura 🙂🙂🙂🙂 
    Vrapcic drago mi je zbog vas, drzimo fige za dalje. 
    Rose moj se voli mazit a ja ga naucila. Sisa pola sata a sada zna sisat po 15 minuta i isto bit miran koju uru, ovisi i raspolozenju. E sad ovo sto on cicka malo pa odkunja oa onda opet malo mi generalno nije problem nego me ta njegova kakica brine pokusavam skontatinsto se dogodilo zadnjih tjedan dana da je sad tamnija tj tamno senfastija. Uzimam zeljezo al uzimam ga vec mjesec dana. 🤷🏼‍♀️
    Slonic pregled plodne vode se zove amnioskopija. Meni nije bio ugodan ko Rio, dapace, jako bolno i nelagodno, radili su mi je tri puta onaj dan kad sam zavrsila u bolnici, vjerojatno su mi prva dva pregleda i pridonijela pucanju vodenjaka. 
    Ja sam upravo narucila svoj rodjendanski poklon! Nosiljku Ruckeli! Jedva cekam da mi dodeeee 🥰🥰🥰

zmya
    22. Srpanj 2020. 13:08

Lordy ja sam nekidan u bebenova uzela Bibs dudu. Nisam znala da je imaju. Moj je ispljune u roku keks jos mu je prevelika. Najdraza mu je definitivno ona Mam start 0-2 dudica, iste takve ima Twistshake samo mrvicu tvrde i te hoce. Bibs mi pljuca a Nuk ako bas mora. Ovu Mam bas gusta sisat. 

zmya
    22. Srpanj 2020. 13:11

I samo da kazem ona yi home kamers sta smo narucili ko babycam, detektira plac, detektira kad netko dolazi ulazi u sobu, prostor generalno, javlja kad detektira motion. Ima hd sliku ludilo sve se lipo vidi, dvismjerna komunikacija, cak kad javi nekakav alert lijepo snimi tih par sekunda da se vidi sto je detektirala. Pa da znate!

• Bebac24
    22. Srpanj 2020. 13:14

Zmya ako zelis posalji mi sliku na bpilar333@gmail.com da vidim tu kakicu, mozda uopce nije problematicna. 
    Sta se tice dojenja.. Moj isto zna jedno dojenje se najede pa drugo takorec policka. Nebi ja sad po ovim vrucinama uskracivala prvo mlijeko. Nego jednoatavno onda kad pocicka malo tu opet dala istu pa presla na drugu. Dok cujes da aktivno guta tu prazniju znaci da jos ima. Kad pocne vuc 4-5x da bi gutnuo znaci da je pri kraju pa mozes zamjeniti 😊bar tako kod nas funkcionira. Pa govorižmiz svog iskustva.
    Super za okice. Da i kod nas je bas zatoplilo ali daju kisu vec cetv petak 😬

Vrapčić123
    22. Srpanj 2020. 13:19

CurlySue hvala na savjetu za položaje za podrigivanje. Mislim da sam sve shvatila. 😘 Kupili smo granulice, jučer počeli s njima pa ćemo vidjeti. Drži fige da budu ok. 🤞 Nakon koliko je tvom pomoglo?
    Ena super napredak kod bebolino! Čestitam! 💪
    Hvala na dojmovima i usporedbama  vezano za moje mlijeko. 🙂
    Bezzo moj savjet je prvo ručno izdajanje. Dakle dobro izmasiraj cice, nakon toga lijepo rucno izdoji koliko ide. Nakon toga stisni zube i na izdajalicu. Meni je na početku krv išla doslovno, mlijeko je bilo pinki boje zbog krvi, sad se izdajam bez ikakve frke, evo tipkam ovo i izdajsm se. Trebaju bradavice "otupjeti" na ta silna natezanja. Ne boli ništa, samo je iritantno za poludjeti. Al što se mora nije teško. Držim fige! Ovako je meni profunkcioniralo, doduše ja imam manje mlijeka, no nešto ga ima, a tako da smo mi pola na ad pola moje mlijeko. Također pij punooo tekućine. Navodno pomaže pileća juha. 🤔 I da, dijete ti može biti gladno, oprosti što te plašim, ali mi smo završili u bolnici zbog toga jer je sirotica bila gladna između ostalih problema koji su bili prisutni Sad lijepo izdajam i znam koliko pojede točno. Ona sita, ja mirna potpuno što se toga tiče. 🙂 Ali ako želiš da ti dijete isključivo doji moraš prvo nuditi dojku pa ad, da inače ćeš imati problema kao ja da ti mala krene odbijati dojku. 🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.