Vucica imas u dm i tanki cesljic i mustelu... mada sam ja kombinirala mustelu i ulje... kako kada...
Epiziotomija ja uspjela sjest 17 dan prvi put nakon poroda.... zavisi valjds jesu vanjski ili unutarnji savovi kako se ko oporavlja... ali nadam se da ce lakse bit drugi put 🤦♀️
Trudovi -meni isto pukla plodna pa sam odmah isla... trudove da sam cekala ne bi nikad 🤦♀️ali imam 1,5 h do bolnice pa nisam htjela riskirat..
Zmya valjda brzo prodju te oke... da ga u vrecicu stavis skroz pamucnu ako imas tako si mirna da se nece otkrivat
Pozdrav cure moje, javljam se s plaze, lijepo pušika, ja u hladu cak mi se ni ne kupa. Uzivam samo u mirisu mora i šušuru oko mene. Sretno da nam dodju krafnice nove danas ❤️❤️
Trudy bravooo, odlicno ste napredovali...i ja sam to jucer pomislils za maskicu🤯😤😡
Bebac bravo za spavanje
Fluffy ma odlicno ti je napredovala, ne brini, bit ce to sve super. Doci ce mlijeko, ja sam na špricu davala koliko je bilo malo
Selena kad sam bila otvorena 1cm i pol izdrzala jos cca 10dana, ali mozda sam i ranije bila otvorena toliki, ali nismo mjerili. Gledso mi samo duzinu cerviksa-25mm od 29tj , rodila u 37tj
Zmya tako i moj zadnje nocu kenjka, prducka i kad se pokaka, umiri se, a nekad se umiri i kad se dobro izprducka. Drago mi je da je Petar bolje. Sto se tice dojenja, moj papa10-20min i bude miran 3,4sata. Zna ponekad manje povuci pa trazi za2sata, ali rijetko. E sad, iskusnije ce mame reci. Ja dam svski put drugu, jedino ako je ful malo posisao i brzo trazi, onda dam istu. Sto se tice izdajanja, negdje sam citala da je ono rijetko njima ko nama juha, tj.tekuce, a ono masno ko nama glavno jelo. Ako bis samo masno, trebalo bi sw malo izdojiti, ali je li to potrebno, reci ce iskusnije mamice
Vrapcic jeste kupili one granulice?
Lordy da, jednu mu dam po podoju. Hoce dudicu, nekad nece, ali umiri ga u pravilu
Flo o bas lijepo uzivas, odlicnooo🌊🌞
Vucica ja sam u magicbaby kupila onu ko mekanu cetku i uski cesljic-valjda je to to. Ima i u dmu. Prijateljici pomoglo bademovo, nadam se da ce i vama🙏da, ima i mustela za tjemenicu
Dana joj da, kad se sjetim, dan po dan, tjedan po tjedan sam krizala🙏
💙
Anavo, moja je bila malo zuta pa je drzim na svijetlom mjestu ispod prozora...sad je vec dobila normalnu boju. Fino dobiva na kilazi tako da me to tjesi. Ja sam isto super, hvala na pitanju😘 malo nam jos treba vremena da se uhodamo u “novo normalno” 😂...ali dolazi sve polako na svoje. Moja je inace jako grintava kad je presvlacimo...jel to slucaj i s drugim bebama 😂?
Bezzo, ee samo tako masiraj i stavljaj bebu na cicu...bebe jace povuku na pocetku nego sta mi mozemo izvuci ili izdajalica. Onda prati mokre pelene da znas jel dobiva dovoljno. Ja sam u prijelaznom peridu znala napravit jos malo dohrane pa bi davala ako bude nervozna.
Epiziotomija- evo meni je postalo bolje cca 7 dana od poroda...iza toga je svaki dan sve laksi i laksi. Osjetim jos malo ko zatezanje ali nema vise one jake boli..i mogu sjediti poprilicno normalno. Patronazna u ponedjeljak je rekla da su mi ostala jos 3 sava koja nisu ispala. Mislim da sam ih ukupno imala 7 vanjskih. Za unutarnje ne znam🧐
Trudybravooo, odlicno ste napredovali…i ja sam to jucer pomislils za maskicu🤯😤😡
Bebacbravo za spavanje
Fluffyma odlicno ti je napredovala, ne brini, bit ce to sve super. Doci ce mlijeko, ja sam na špricu davala koliko je bilo malo
Selenakad sam bila otvorena 1cm i pol izdrzala jos cca 10dana, ali mozda sam i ranije bila otvorena toliki, ali nismo mjerili. Gledso mi samo duzinu cerviksa-25mm od 29tj , rodila u 37tj
Zmyatako i moj zadnje nocu kenjka, prducka i kad se pokaka, umiri se, a nekad se umiri i kad se dobro izprducka. Drago mi je da je Petar bolje. Sto se tice dojenja, moj papa10-20min i bude miran 3,4sata. Zna ponekad manje povuci pa trazi za2sata, ali rijetko. E sad, iskusnije ce mame reci. Ja dam svski put drugu, jedino ako je ful malo posisao i brzo trazi, onda dam istu. Sto se tice izdajanja, negdje sam citala da je ono rijetko njima ko nama juha, tj.tekuce, a ono masno ko nama glavno jelo. Ako bis samo masno, trebalo bi sw malo izdojiti, ali je li to potrebno, reci ce iskusnije mamice
Vrapcic jeste kupili one granulice?
Lordy da, jednu mu dam po podoju. Hoce dudicu, nekad nece, ali umiri ga u pravilu
Flo o bas lijepo uzivas, odlicnooo🌊🌞
Vucica ja sam u magicbaby kupila onu ko mekanu cetku i uski cesljic-valjda je to to. Ima i u dmu. Prijateljici pomoglo bademovo, nadam se da ce i vama🙏da, ima i mustela za tjemenicu
Dana joj da, kad se sjetim, dan po dan, tjedan po tjedan sam krizala🙏
Sjecam se. I kako si pomicala ciljeve i suoer ste doguri 💙
Baby girl 💜
Cure koje radate u puli, jeste vidjele 💪
https://ibb.co/34SZZhd
Baby girl 💜
Curke pozdrav! ❤️❤️❤️
Prvo da vam se zahvalim, zatim vas čitam kada stignem. Svima vama hvala i Anavo za preporuku za šeširiće! Uglavnom malena je dojila 20 min, pa pauza pa 20 min u potpunom miru, baš spokojno. Izgleda mi siti i zadovoljno, vidjet ću za koliko će biti gladna, no ovo je VELIKI pomak. Nadam se da će tako nastaviti. Ljubim vas sve! Puno mi značite! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji