Ooo Trudy pa bebinjo super napreduje! Bravo vi! 🙂
Gledam ja kako moj Petar dobiva na kilazi tj ne vazem ga orobat cu danas sutra, al sav se zaokruzio 🤣 bebe od 5 mjeseci i 8 kila sh mi izgledale ko mit a sad gledam, uf uf haha.
Bebac on zadnja dva dana po cijeli dan sisa i spava i onda mi se zadnje dvije noci budi po svakih sat ipo vremena prdi kaki kenjka. Ja ko drogirsns ne vidim na oci opet ne znam koliko je ni sto pojeo al ako zaspe valjda mu je dosta. Okice su mu danas isto bolje, lagano su mutne bjeloocnice, crvenilo nestaje, lakse mi je! Necu ga jos danas nigdje vani vodit ako bude sve ok ujutro cemo u setnju. Ovdje su opet krenule vrucine, on je nocas u kratkom bodiju spavao i otkrivao se cijelo vrijeme a samo sam ga sa plahtom pokrila. Na kraju sam plahtu razvukla iznad njega i zakacila je da ‘lebdi’ iznad njega a ne dodiruje ga da je ne izgura. Show.
Imam pitanje za mamice koje doje. Znaci on sad meni sisa u prosjeku krace nego prije i zaspe na sisi totalka. Manje od 15 minuta jede a ja imam jos mlijeka. Sljedeci podoj bi kao trebala mu ponovno dati tu sisu da izvuce mast jel? Kako da znam kad je sisa skroz prszna da je dosao do toga? Htjela bi vidjeti hoce mu se kakica promjeniti ako sisa vise tog masnog? Curkaju mi sise pa mi se cini da imam malo vise mlijeka. Mozda da probam izdojiti malo prije sisanja, nekih 5-10 minuta?
Hvala vam svima na utješnim riječima 💕 Trudimo se i dalje, nema odustajanja. Najgora su ta popodnevna cendranja i jecanja i njegovo nezadovoljstvo. Slomi me to. Vagala sam ga na vagi za povrće u protvanu jučer 😂 Dobio je Otkad je izašao iz rodilišta 160grama, dakle u 5 dana. Ne znam jel to ok ili nije.
Fluffy, počela sam prije par dana s masiranjem u toploj vodi i onda krene baš jako kapat mlijeko. Bilo je nešto kvržica, ali uspjela sam razbit.
Epiziotomija, koliko vam je prošlo dana otkad ste počele normalno funkcionirat, sjedit i kretat se bez bolova? Znam da je Rose imala malo većih problema s tim i da se odužilo to sve, šta je s vama lakšim slučajevima?
Rio, citam jutros jos polupospana, da se spremas za petrovu, mislim, si evo krenulo je, a ono ides pregled. Nadam se da ces onda bar brzo bito gotova tamo 😘
Baby girl 💜
Hvala cure za info o steriliziranju.
Imam jos jedno pitanje za Mimozu i Enu. Cure, kako se ovdje zove caj od lista maline? Moze neka slikica koji ste vi kupile i pile?!
Rio, citam jutros jos polupospana, da se spremas za petrovu, mislim, si evo krenulo je, a ono ides pregled. Nadam se da ces onda bar brzo bito gotova tamo 😘
Dana i meni se tocno to dogodilo 😂. Vec sam joj zeljela poslati poruku za srecu 🤣😂
Jutro curke 🥰
Vidim da nam uskoro dolaze male krafnice, sretno i nek dođu na ovaj svijet sto brze i lakse za vas 💗
Kolacic ja steriliziram bocice do starosti djeteta 3 mjeseca nakon svakog koristenja i perem sa baby frosh deterdžentom. Al nista nece biti ni ako se rjeđe sterilizira 😊
Vrapcic jel pomoglo ista oko grcica od granula sto je muz isao kupiti? Kako se drzite? Saljem veliki zagrljaj ♥️🤗
Idem sad citati malo zaostatke da vidim ima li sta novog 😊
Bezzo 160 g u 5 dana je odlicno, vise od prosjeka 👍
Zmya nadam se da ce ce proc okice sto prije proc 😉 meni je patronazna s prvim bila savjetovala da malo izdojim tog prvog mlijeka da brze dodjem do masnog.
Oporavak od epiziotomije skoro mjesec dana kod mene. Sad nekoliko dana sjedim normalno, prije ssm si nosila kolut za sjedit sa sobom..
Bezzo ja sam laksi slucaj, par savova unutra I vani, prvih 2 tjedna mi je bilo neugodno ali nije jako bolilo, sjedila sam kratko bila vise polulezeci. Nakon toga 1 dan peklo za poludit mislim da su mozda savovi ispali I poslije toga super.
Mi prijavljujemo tjemenicu 🙄 znate gdje ima za kupiti taj cesljic uski, ljekarna? Probat cu prvo s bademovim, ako ne prodje mislim da ste mustelin sampon spominjale? Ljekarna ili dm?
Bezzo meni je patronažna rekla prvi put kad je došla da je prosjek 25g po danu.Moja je taj put u 4 dana dobila 100 g i rekla je da je to ok.
Rosso jel tvoj pocica iz jedne dojke ili iz oba dvije za jedno hranjenje?Moja isto sisa 5-10 min noći jednu dojku svako 2 h,a po danu je češće,pa nema pravila,nek je grintava,nekad joj se spava,pa je stavljam jer neće dudu.Jel tvoj oće dudu?
URL = https: //lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji