Rose ja isto jela punjenu papriku,al bez paprike jer je ne volim.Imamo i mi vrtuljak od prve male,još ga ne doživljava.Ja od hrane jedem sve,negdje sam čitala da ne lubenica zbog napuhivanja,a cure na proljetnim preporučuju jer povećava količinu mlijeka.Rota prva mala je dobila s 2 mjeseca i to je skupila kad smo išli na 2 pregled kod pedijatrice.Dobila visoku temperaturu,odma išli na pedijatriju,tamo je zaprimili i rekli da ima rotavirus,bili u bolnici 7 dana,nije dobivala nikakvu terapiju.Sad smo mislili ovu malu cijepiti,al sam ipak odustali.Nije to neka bolest,je da iscrpi organizam,al brzo prođe.
URL = https: //lilypie.com]
Bokić svima!
Tek sam sad uhvatila vremena za forum. Od jutros sam u kuhinji; ručak, kolač pa čišćenje, evo sad sam se izvalila na kauču.
Selena drago mi je da ste još uvijek 3u1. I čestitke na punih 34! 🎉🎊
Trudy super za pregled. Momčić lijepo napreduje. 🤗
Rio imaš malog tvrdoglavca, ne popušta. 😉
Panda sretnooo! Neka bude što brže i bezbolnije! 🥰
Panda sretnooo 🍀💕
Evo i mene malo da ulovim vremena za napisati. Petra je cicoljupka definitivno. Mebibje tek jutros nadoslo mlijeko tako da je stalno na sisama pa joj dodam Nocalaca jer je malo zuta pa da se nahrani i iscisti. Bila nam je jutros i patronazna, kaze da ima dobar hvat i da super sisa. Kaka svako malo, dudu nekad hoce nekad ne... Zaspe kad ju tata ceska po ledjima.
Ja slabije krvarim nego nakon prvog poroda. Posto nisam imala epiziotomiju stvarno super i hodam i ne boli me nista, samo maternica kad dojim al to je dobro. I idem.na wc br.2 normalno. Anemicna sam pa pijem heferol.
Jednog dana mozda i kosu uspijem oprati 🤪
Dana pitala si za polikliniku, meni su samo.ctg radili bez uzv.
Curly puno ti hvala na odgovoru😘pojela sam papriku😉
Pcelica mozda je Rio pisala za haljinicu🤷♀️ja nisam...da, super mi se cine te podloge, nisam ni znsla dok Trudy nije spomenula
Lordy i ja pojela punjenju papriku bez paprike😂🤣😂ne volim ni ja
Kaktusica drago mi je da se tako dobro opravljas. Super sto je mlijeko krenulo i sto mala hoce cicati💗💪
💙
Mi nemamo vrtuljak pa ne znam što reći za njega, al super su mi ove casmatino ako imate mjesta. Mi smo ih planirali jer su mi baš top, ali smo na kraju uzeli puzle radi manjih dimenzija.
Rio mislim da bi ako ne prije beba O mogla za vikend jer će imati klimu, a i muž će biti doma kako je zaželio (ako se ne varam tvoj je rekao da pričekaš malo dok on bude na go) 😀
Rose ne znam dal si ti stavila sliku u onoj crvenoj haljini, zaboravila sam kako se zove str. s koje je naručena. Ako koja od kokoši 😂 zna na koju haljin mislim i odakle je bila bi vam beskrajno zahvalna na pomoći
Koje puzzle si uzela na kraju? 😁
I jesi zadovoljna s njima?
Mi jos nismo uzeli.
Od cijepljenja na Rotu odustajem. Vec vidim da ce mi decko reci da sam luda. On mene bas izludi jer nis ne kuzi i svski put pogrijesi pa kaze imala si pravo😤😤😤on se čudi svemu
💙
Mi nemamo vrtuljak pa ne znam što reći za njega, al super su mi ove casmatino ako imate mjesta. Mi smo ih planirali jer su mi baš top, ali smo na kraju uzeli puzle radi manjih dimenzija.
Rio mislim da bi ako ne prije beba O mogla za vikend jer će imati klimu, a i muž će biti doma kako je zaželio (ako se ne varam tvoj je rekao da pričekaš malo dok on bude na go) 😀
Rose ne znam dal si ti stavila sliku u onoj crvenoj haljini, zaboravila sam kako se zove str. s koje je naručena. Ako koja od kokoši 😂 zna na koju haljin mislim i odakle je bila bi vam beskrajno zahvalna na pomoći
Btw ne znam tko je stavio haljinu, ali mislim da je bila donnel haljina u pitanju 😅
Btw ne znam tko je stavio haljinu, ali mislim da je bila donnel haljina u pitanju 😅
Ako je donnel, onda je moja😂🤣😂
💙
Pozdrav cure ..vidim sve ste hvala Bogu dobro mi se borimo sta da vam kazem sa dvije bebe je ....uzivajte sa svojim bebicama ..Selena ne brini kako smo mi sve izdrzale izdrzaces i ti ..sve sto mozes i zelis rjesi sad to ti je moj savjet kad dodju male krofnice zaboravi neces znati gdje je lijevo a gdje desno...ne zelim date plasim al udahni i gledaj samo pozitivno..neko je od vas pitao za vrtuljak ja ga imam..momcima drzi paznju 15 min.kod nas svetli vrte se neke zivotinje i pusta muziku ...sad da kazem da mi ne treba ne mogu al da je hitno nije ..al ako vam neko zeli pokloniti uzmite jel i 15 min.je wow za zo vrjrme vjerujte mozete dase okupate 😂😂😂saljem vam svima puse i javicu se ponekad kad mogu al vas citam izmedju uvjek
Pozdrav cure ..vidim sve ste hvala Bogu dobro mi se borimo sta da vam kazem sa dvije bebe je ….uzivajte sa svojim bebicama ..Selena ne brini kako smo mi sve izdrzale izdrzaces i ti ..sve sto mozes i zelis rjesi sad to ti je moj savjet kad dodju male krofnice zaboravi neces znati gdje je lijevo a gdje desno…ne zelim date plasim al udahni i gledaj samo pozitivno..neko je od vas pitao za vrtuljak ja ga imam..momcima drzi paznju 15 min.kod nas svetli vrte se neke zivotinje i pusta muziku …sad da kazem da mi ne treba ne mogu al da je hitno nije ..al ako vam neko zeli pokloniti uzmite jel i 15 min.je wow za zo vrjrme vjerujte mozete dase okupate 😂😂😂saljem vam svima puse i javicu se ponekad kad mogu al vas citam izmedju uvjek
Drago mi je da si dobro i da se javiš😊
Pozdrav i tebi i dečkima! Sve ok kod vas?❤
Sortiraj odgovore
Najstariji