Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Srpanj 2020. 09:18

Selena i kod mene je bio razlog sitnija građa i to sto se beba rano jako nisko smjestila. Sve je bilo sterilno
     Ti ipak imas blizance, a oni se gotovo uvijek rode ranije i ti si super dogurala i nadam se da cete izdrzsti jos🙏

💙

Trudy
    22. Srpanj 2020. 09:40

Panda3

Dobro jutri svima!
    Selena i ostale koje danas zaokruzuju okrugle tjedne cestitike! 😘 Drago mi je da ste jos uvijek u komadu Selena, vjerujem da ces bez problema doci do zeljenog 37. tjedna 😉
    Ja evo cijelu noc pratim kontrakcije, mozda sam par puta malo zaspala, ali jos su uvijek dosta nepravilne, ugl su oko 7 minuta. Buduci da mi do bolnice treba samo 5 min, rekla sa decku da ode na posao, pa cu ga zvati kada da se vrati. Sluzni cep i dalje ispada.
    Kada ste vi krenule prema rodilistu, ne ni htjela doci prerano pa se tamo patila, udobnije mi je ipak biti doma. Da li da cekam razmak od 3-4 min, ili 5, i koliko bas budu pravilne? Puna sam pitanja, znam 😬

Meni si rekli kad ne mogu vise pricat dok traje trud- e onda je vrijeme za bolnicu 😁

• Bebac24
    22. Srpanj 2020. 09:40

Panda moji su bili 7-5-4-7 ma svakakvi ali sve bolniji pa sam otisla i dobro da jesam jer sam za 2h rodila...
    Nebi ja bas cekala 2min... Nekako uvijek najbolje same procijenimo kad je najbolje otici.
    Ako te pocnu jace boliti bolje otici 😊i sretno naravno 😊
    Dobar dan kokoske, kokosinjac bio na vrhuncu vidim 😂😂😂
    Dosla baba pocistit ga ocito 😂
    Sretno svima koje punite tjedne, i ako koja ima preglede sretno 😊
    Bebice su bas slatke, nisam ih komentirala uopce 😔
    Vrapcic mlijeko ti je taman 😊
    Moj Mikele je nocas prvi put odspavao turu od skoro 4 sata. Kad se probudio ja sam bila toliko naspavana da sam docekala budna drugu turu nakon 2,5 sata 🤭
    Zmya kako je Petar sa okicama? 
    Dora kako su Ivica i Marica? ❤️❤️

Trudy
    22. Srpanj 2020. 09:48

Prezivjeli pedijatricu 😀 prascic ima 5 kg i 56 cm. Dobio preko 1.2 kg 👍 sve ok, jedino sam skoro umrla pod onom maskicom 😷 i onda si zamisljam radjat s tim. Pa ubila bi nekog 💣
    .
    Navijam za krafnice 😉 nadam se da ce stic jos koja danas 😉

• anav05
    22. Srpanj 2020. 09:57

Rose1

Kolacic

Selena drago mi je da ste jos 3u1. 🍀

Mame, koliko cesto sterilizirate bocice, dudicr i izdajalice? Nakon svakog pranja ili? Jel perete izdajalicu i bocicu u perilici sudja ili sa posebnim Baby carlijem?

Ja ti jednom dnevno steriliziram, a perem nakon svskog koristenja s frosch baby

Kolacic, ja isto ovako...

• anav05
    22. Srpanj 2020. 09:59

Trudy

Prezivjeli pedijatricu 😀 prascic ima 5 kg i 56 cm. Dobio preko 1.2 kg 👍 sve ok, jedino sam skoro umrla pod onom maskicom 😷 i onda si zamisljam radjat s tim. Pa ubila bi nekog 💣
    .
    Navijam za krafnice 😉 nadam se da ce stic jos koja danas 😉

Op,op,pa super, bravo vas dvoje😊😊😘
    Joj,jelda? Meni je isto to nezamislivo...ne znam koja sila bi me natjerala da je na porodu nosim!

Fluffy
    22. Srpanj 2020. 10:03

Mrvicak, hvala na info😘
    Rose, moja misica je pala na 2650 u bolnici i s tom tezinom je izasla. Na prvom vaganju kod patronazne u ponedjeljak je imala 2900🤗 tako da smo zadovoljni. Kaka uredno i dobiva na tezini. Al bi isto voljela da sta vise dobije na kilazi jer cu biti mirnija. Ovako me muka ako se prehladi jos ili nesto tako sitna. 
    Vrapcic, super za mlijeko...nadam se da ce i meni uskoro doci ta kolicina. Ona sisa stalno i ne koristimo dohranu. Sto se tice podrigivanja, ni mojoj to bas ne ide...rijetko kad da zaspe u tom polozaju...obicno je iznerviram kad ju podignem podrugnuti..pa se razbudi ili pocne plakati. 
    Bezzo, ja sam ti potaknula to s elektricnom izdajalicom jer je moja beba kad je izasla iz rodilista bila preslaba za potegnuti te sitne kapljice. Onda mi je s elektricnom to nadoslo, ali sam dobila drugi problem a to je da su mi prsa bila uzasno teska jer se dogodio zastoj mlijeka..pa mi je paronazna pokazala tu tehniku rucnog masiranja dojki i mlijeko je napokon krenulo. Topli oblozi oko dojke i masiranje, koje je u pocetku bolno ali spasi 🤗
    Panda, uskoro ce too...ja sam dosla na 7 min razmaka u bolnicu 5 prstiju otvorena. 

selena
    22. Srpanj 2020. 10:07

Rose1

selena

Trancie, Panda, Mrvičak, Anavo, Rio, Pcelica, Rose…hvala cure.. mirujem u bolnici i nadam se izdrzati sto duze, dr. kaze da bi bilo dobro bar do 35, a meni je bio cilj 36…. premda mi se sad to sve cini jako daleko. Nije mi problem sto sam u bolnici vec sto me strah koliko sam sad otvorena. Prije tjedan dana bila za 2 prsta, dr. odgada provjeru sto duze jer kaze da me vaginalni mogu samo jos vise otvoriti…
    Brisevi su svi sterilni, tako da je otvaranje vjerojatno zbog tezine trbuha i moje sitnije grade.

Slazem se, bolje ds odgađaju vaginalni. Moj je isto izbjegavao. Informacija koliko si otvorena ti nije bitns jer otvaranje ne mozes sprijaciti, a pregled moze potaknuti to sve skupa

Koliko si ti bila otvorena i koliko si dogurala nakon otvaranja?
    Citam po netu da netko otvoren sa 2 prsta odmah rodi a netko izdrzi i mjesec dana.

30.07.🥰🥰

dana130
    22. Srpanj 2020. 10:07

Dobro jutro krafnice 😘 svoma koje punentjedne cestitke 😘
    Selena drago mi je da ste u komadu jos. I ovo su vec za vas odlicni tjedni 💪 samo polako. Nelad ti se i ovo cinilo daleko pa ste dogurali. Sjetim se rose, kako si je postavljala rjedne i dosla je do 37 💙
    Trudy, bravo za eugena, divno napreduje 💙
    Panda, sretnoo ako je to to, a sve mi se cini da je krenulo ❤️
    Mislim da samm jos nesto htjela pisati, ali tek se peobudila pa ne radi mozak bas 😂

Baby girl 💜

• anav05
    22. Srpanj 2020. 10:25

Fluffy

Mrvicak, hvala na info😘
    Rose, moja misica je pala na 2650 u bolnici i s tom tezinom je izasla. Na prvom vaganju kod patronazne u ponedjeljak je imala 2900🤗 tako da smo zadovoljni. Kaka uredno i dobiva na tezini. Al bi isto voljela da sta vise dobije na kilazi jer cu biti mirnija. Ovako me muka ako se prehladi jos ili nesto tako sitna.
    Vrapcic, super za mlijeko…nadam se da ce i meni uskoro doci ta kolicina. Ona sisa stalno i ne koristimo dohranu. Sto se tice podrigivanja, ni mojoj to bas ne ide…rijetko kad da zaspe u tom polozaju…obicno je iznerviram kad ju podignem podrugnuti..pa se razbudi ili pocne plakati.
    Bezzo, ja sam ti potaknula to s elektricnom izdajalicom jer je moja beba kad je izasla iz rodilista bila preslaba za potegnuti te sitne kapljice. Onda mi je s elektricnom to nadoslo, ali sam dobila drugi problem a to je da su mi prsa bila uzasno teska jer se dogodio zastoj mlijeka..pa mi je paronazna pokazala tu tehniku rucnog masiranja dojki i mlijeko je napokon krenulo. Topli oblozi oko dojke i masiranje, koje je u pocetku bolno ali spasi 🤗
    Panda, uskoro ce too…ja sam dosla na 7 min razmaka u bolnicu 5 prstiju otvorena.

Bitno da uredno dobiva.
    Moja Dora je od žutice skoro 300 grama u bolnici izgubila, vratila je porođajnu težinu u 10 dana. Samo srtpljenja❤
    Kako se ti oporavljas?😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.