Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    21. Srpanj 2020. 18:28

Haha rio ne brini, necu prije tebe sigurno. Vidis da ss od pocetka njih, dvoje prate,pa mozda cekaju jedno na drugo 😂

Baby girl 💜

Rose1
    21. Srpanj 2020. 18:30

Trudy tako i ja, ja inace nisam ni minutu bila doma, onda znas kako mi je bilo sve ove mjesece. Njemu je isto trbuscic meksi, bas je pedijatrica rekla da nije napuhan, ali i podrigivanje forsiram, vadim cicu svako toliko jer jede ko lud, prebrzo. Hvala😘da, da, na pregledu bili i ima 4360 i 57cm💙kaze da jako lijepo napreduje

Zmya bas mi drago da je mis mali bolje💙uzivajteee
    Fluffy bas si to dobro rekla, ne znam bih li se smijala ili plakala. Sad smo na 4360, izasli s 2830mjesec i 6dana ima frajer. Patronazna mi rekla nakon 2tj da mozemo van, ali ti ja nisam mogla zbog šava, izlazimo zadnjih tjedan dana
    Tebi jos bolje da muz nije u dobrim odnosima, bar ne dosađuje. 
    Znaci i ti sa sesiricima, dosta nas tu sa sesiricina, a od mojih prijateljica niti jedna. Strah me uopce probati bez njih. Mislim da je nists ne muci nego joj tskav ritam trenutno, mislim da je Mrvicak pisala da njezina tsko. Mijenjat ce se to...
    Mila samo neka spavs, nemoj buditi
    Ena tako i moj kad prducks, ali i place i izvija se, ali prestane kad zavrsi prditi. Pun je zraka, iako pedijatrica kaze da je solidno. Bar za sada. 
    Mrs.p i ja se bojim cjepiva, ali temp je cests nakon cijepljenjs☹

💙

• RitaM
    21. Srpanj 2020. 18:32

Drage mame, bebice su vam preslatke! 😍
    Pratim sve oko dojenja i mogu vam rec da me hvata strah!
    Dana, i kod mene malo tog mlijecnog kao, 37tt... Procitala sam da je to normalno pa sad ne znam.
    Rio, samo opusteno kakva i jesi, svaki cas ce to. Drzim fige! ❤🍀
    Trudnice, u kojem polozaju spavate? Ne mogu se namjestiti. Na boku me isto strah da gnjecim malog jer sam malo prema prsima okrenuta. Jel to uopce moguce? Tko je ono pitao bio dr za to spavanje, moze li takav blagi pritisak dok spavamo nastetiti malenima? Vrapcic, jesi ti mozda pitala svog dr oko toga jos davno, nesto mi je u sjecanju... Utjesite me molim vas 😂❤💕

Vrapčić123
    21. Srpanj 2020. 18:39

Jao si ga vasim frendicama,svekrvama ,susjedama,rodicama i jadnim,ucviljenim, nesretnim muzevima. nisu ni svjesni kakve ste zmije ispod lijepog lica .
    rado sam vas citala a sad ste samo jos jedan kokosinjac..

Omg, što je ovo? Kog vraga nas čita ako joj ne pašemo? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fenjer
    21. Srpanj 2020. 18:49

RitaM

Drage mame, bebice su vam preslatke! 😍
    Pratim sve oko dojenja i mogu vam rec da me hvata strah!
    Dana, i kod mene malo tog mlijecnog kao, 37tt… Procitala sam da je to normalno pa sad ne znam.
    Rio, samo opusteno kakva i jesi, svaki cas ce to. Drzim fige! ❤🍀
    Trudnice, u kojem polozaju spavate? Ne mogu se namjestiti. Na boku me isto strah da gnjecim malog jer sam malo prema prsima okrenuta. Jel to uopce moguce? Tko je ono pitao bio dr za to spavanje, moze li takav blagi pritisak dok spavamo nastetiti malenima? Vrapcic, jesi ti mozda pitala svog dr oko toga jos davno, nesto mi je u sjecanju… Utjesite me molim vas 😂❤💕

Ja zadnjih tjedan dana mogu samo na ledima spavati, na bokovima me tako jako hvataju bh kontrakcije i beba me lupa po mjehuru, ne znam kako mogu na ledima, ali evo samo leda 🙈 
    Caj od lista maline smo rekle da se pije od punih 36 tjedana? Jedna salica najprije pa dvije ili odmah dvije? To sam zaboravila, a nisam zapisala 🙈 
    I cure, mene je nekako strah prestati piti magnezij, i ovako me bh ubijaju, necu moci zivjeti bez mg 😢

Vrapčić123
    21. Srpanj 2020. 18:51

Kaktusica super ste odspavale curke. Drago mi je da ste dobro. Pusa tebi i Petrici.😘😘 I da, mene je isto mučili to stezanje maternice, brzo će ti to proći. Sad je sve super. 👍
    Dana jastucic je krasan. 😍
    Mimoza uspjet ćete vi. Držim fige! 🤞 Hvala na svijetu za povećanje količine mlijeka. 😘

21. Srpanj 2020. 18:52

Rita, ja takodje spavam na bokovima, nekad mi se čini kao da se oslanjam na stomak više nego bokove. Nekad i na leđima, stvarno mi je teško naći bilo kakav položaj da paše 😩
    Mame, da li je istina da se bebe pred porod umire? Moja nema mira haha, udarce osjetim jako nisko, pa sa strane, pa u želudac.. Izgleda da se njoj ne ide nigdje 🤣

Vucica
    21. Srpanj 2020. 18:54

Mi se cijeli dan mucimo s grcicima... Dala sam mu par zlicica caja od komoraca, ali stalno se grcio dok na kraju nije poceo plakat pa sam mu dala Espumisan, prije toga se iskakio posteno I dosta gusto, nakon kojih pola sata poceo prditi ja ne vjerujem da toliko plinova stane u ta mala crijeva...
    Sad ne znam jel ga mucilo sto nije mogao dobro kakit I sto mislim da je od Espumisana, ili zbog plinova gdje je espumisan pomogao 🙈 ima tko kakav savjet? Nastaviti ili ne, davati po potrebi samo? 

Vrapčić123
    21. Srpanj 2020. 19:12

Fenjer neka si se ti nahodala i našetala okolo. I zbilja si u pravu, iskoristi još ovo vrijeme... Sada je malo kompliciranije ići van stana bilo gdje. Kad se sjetim kako sam se ja brzo inače spremala, ovo sad je užasno sporo. No sve za naše slatke bebice. 🧡💙❤️
    Flo super za štitnjaču. A guk je od čokolade 100%

Kolacic
    21. Srpanj 2020. 19:22

Fenjer dijelim tvoj strah oko prestanka uzimanja magnezija. Stvarno kad ga ne popijem, jako mi je teska noc kak me sve boli 😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.