Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    21. Srpanj 2020. 14:55

mimoza

Kolacic kako ide to s vagom ovdje? Je li treba neki recept od doktora ili se samo onako ode u apoteku i iznajmi?
    Elena hvala puno sto mislis tako, istina je da nemam zahtjevnu bebu, ali veci problem je u meni, mislim u cicama, jer sam imala mastitis i to nam je sve poremetilo sto se tice dojenja. Valjda nisam kasno pocela opet s tim.
    Zasto ne pokusas sa sesiricima? Mozda bebi ne odgovara oblik bradavice, pa poslije mozes da je skines kad beba ojaca. I mi smo do skoro dojili na sesiric, a sad smo ih skinuli.

Mimoza moj decko je isao u ljekarnu i direktno pitao. Rekla mu je zena da se ostavi akontacija i iznajmi se na mjesec dana. Onda ako treba dalje, samo dodes u ljekarnu i produzis za jos mjesec dana. Tako je kod nas u B-W. Ne treba uputnica od doktora.

Kolacic
    21. Srpanj 2020. 15:10

Rio13

Ena zeno vrh si, hvala puno. Djeluje mi to jako prakticno i kao super pomagalo kad imas mlijeka, a dojenje ne ide il nesto trece.

I ja sam kupila istu dvostruku. Na Amazonu je bila za 179€. Ne znam dal je jos ta akcija i dal dostavljaju u Hr, ali pogledaj si tamo.

Kolacic
    21. Srpanj 2020. 15:12

Evo Rio https://ibb.co/bKsSBQq
    Samo ne znam dal dostavljaju u Hr. 
    Ali da znas zbog cijene.

• anav05
    21. Srpanj 2020. 15:25

svea

Vrapčić žao mi je to čitati 😐🤢 držite se…
    Pčelica i Vrapčić vezano uz izdajanje/dojenje - i dalje mogu jako male količine izdojiti. Ali kod mene vam uvijek ide, ni mendela mi ne može izdojit do kraja, iako isto mala količina izađe.
    Sad se izdajam dosta rijetko jer je ona non stop na cici. Evo ne znam koliko pojede i jel joj dosta, bočicu joj ponudim nakon dojenja i većinom popije jako malo, tipa 30ml. Danas ne spava cijeli dan, maloprije je zaspala. Jela je valjda 5 sati, i kakala 5 puta i kakica joj je kao u dojene bebe (bar ovo što sam guglala).
    Na trenutke sam sigurna da je gladna, onda na trenutke ipak mislim da nešto pojede jer ne bi kakala i piskila. Evo ne znam, u strahu sam i brinem se jel mozda sve radim krivo. Tako da vam ja definitivno nisam od neke pomoći, jer sam i sama sa sobom izgubljena.
    Jedino će nam vj vaganje pokazati jel tog mlijeka ima ili ne.
    Cula sam da je moguce da se malo izdoji, a dijete puno izvuče. U danu 20 puta pomislim da cu odustat i dat joj dohranu pa se ipak predomislim jer vidim kako povuče mlijeko kroz šeširiće (bez šeširića nema šanse).
    Inače ona je prvi put povukla sisu prije 5 dana. Prije toga žestoko odbijanje. Tako da ne znam jel naša situacija možda specifična.

Tako ti je i kod mene. Neće bez šeširića. Ali dobro, na vaganju ćeš vidjeti. Ja sam isto full dugo izdajala to malo za obrok, ali gle,imam Novalac spreman. Pa kad idem svoje obavljati, muž smućka ako ne izdojim i dobro.
    Što bi radila krivo? Sve je to ok, samo hrabro❤

ena0206
    21. Srpanj 2020. 15:34

Rio13

Ena zeno vrh si, hvala puno. Djeluje mi to jako prakticno i kao super pomagalo kad imas mlijeka, a dojenje ne ide il nesto trece.

Odlicno je.. Stvarno prava stvar. 

Fluffy
    21. Srpanj 2020. 15:34

Svea, Anavo…ni kod mene ne ide bez sesirica. Bradavice su mi stvarno nikakve pa ona ne moze to uhvatiti. Sto se tice izdajanja..jucer sam izdojila neku malu kolicinu...cca 20 mL i to iz obe dojke, i nakon toga sam primjetila da njoj nije bila dovoljno mlijeka u jednoj, pa sam je stavljala na drugu i tako nam se vrtila situacija cijelu noc posebno jer se budila svako malo. Mislim forsirat je da cica dok se ne ostvari ta ponuda i potraznja, a onda bi pokusala i s izdajanjem. Inace moja non stop kaki pa se nadam da to znaci da prima dovoljno mlijeka

ena0206
    21. Srpanj 2020. 15:35

Fluffy

Svea, Anavo…ni kod mene ne ide bez sesirica. Bradavice su mi stvarno nikakve pa ona ne moze to uhvatiti. Sto se tice izdajanja..jucer sam izdojila neku malu kolicinu…cca 20 mL i to iz obe dojke, i nakon toga sam primjetila da njoj nije bila dovoljno mlijeka u jednoj, pa sam je stavljala na drugu i tako nam se vrtila situacija cijelu noc posebno jer se budila svako malo. Mislim forsirat je da cica dok se ne ostvari ta ponuda i potraznja, a onda bi pokusala i s izdajanjem. Inace moja non stop kaki pa se nadam da to znaci da prima dovoljno mlijeka

Da, meni je pedijatar rekao kad dosta kaki i piski da je to najbolji pokazatelj da dovoljno jede. I naravno koliko napreduje.

dana130
    21. Srpanj 2020. 15:43

Mokivce, marmar 😘
    Marmar ja se zbilja nadam da ste od sljedeceg tjedna samo vas dvije 😂
    Sad vidim ovu elektricnu sgo je ena stavila i lad nije na popustu dode 1875kn, kod nas 2200 😑 ja sam njihvou uzela obicnu rucnu za pocetak.
    Evo moja se curica danas bas nekako slabo javlja, znam da je receno da je normalno sve manje. Inace kad jedem bas divlja, danas jedva nesto malo. Ali, je reagirala na nektarine i breskve pa sam malo mirnija.
    Curke pitanje, iscjsdak, znam da je normalan. Nisam previse upamtila jer nisam ni, imala. Evo danas poslije svalog brisanja mlijecno bijeli, ne rasteze se. Normalno? 

Baby girl 💜

21. Srpanj 2020. 15:55

dana130

Mokivce, marmar 😘Marmar ja se zbilja nadam da ste od sljedeceg tjedna samo vas dvije 😂
    Sad vidim ovu elektricnu sgo je ena stavila i lad nije na popustu dode 1875kn, kod nas 2200 😑 ja sam njihvou uzela obicnu rucnu za pocetak.
    Evo moja se curica danas bas nekako slabo javlja, znam da je receno da je normalno sve manje. Inace kad jedem bas divlja, danas jedva nesto malo. Ali, je reagirala na nektarine i breskve pa sam malo mirnija.
    Curke pitanje, iscjsdak, znam da je normalan. Nisam previse upamtila jer nisam ni, imala. Evo danas poslije svalog brisanja mlijecno bijeli, ne rasteze se. Normalno?

Je, normalno je.. A i oni imaju faze kada su uspavaniji... Ne brini! Probaj popiti hladne vode

• anav05
    21. Srpanj 2020. 15:57

dana130

Mokivce, marmar 😘Marmar ja se zbilja nadam da ste od sljedeceg tjedna samo vas dvije 😂

Ja sam imala takav pred kraj trudnoće, sigurno neka 2 tjedna.
    Sve ok🙂
    Imaju i oni, kao i mi mirne dane...ne brini...😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.