Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    21. Srpanj 2020. 19:24

RitaM to i mene muci jer nekako kad legnem na lijevi bok ona poludi 🤣🤣🤣onda mislim da je gnjecim mada joj je na toj strani noge i ruke... ja spavam na boku jednom i drugom dok se ukocim...pa se vrtim , budim svako malo.... joj kad se sjetim s prvom malom sam spavala do poroda po cile noci... eventualno wc... na ledjima isto odavno ne mogu bas.. ali nekako se znam i napola namistit izmedju boka i ledja...
    Rose super za pregled, lipa je to vec kilazica 💙
    Fenjer ja sam malo iza 36 tj. Pocela sa jednom salicom, danas sam digla na dvije salice... pa sta bude... 
    Mg dodatni sam stala jucer pit... strah me radi probave vise nego kontrakcija... ali ima ga nesto i u Novalacu sta pijem ... neka kontrakcija ne bi li krenilo nestoo 
    Posteljica jesu vama te stupnjeve zrelosti govorile? I moze li ona potaknit da to krene ako je vec u 3 stupnju ranije ? Ja sinoc malo googlala.pa se nisam odusevila 🤦‍♀️😁

• anav05
    21. Srpanj 2020. 19:25

Vucica

Mi se cijeli dan mucimo s grcicima… Dala sam mu par zlicica caja od komoraca, ali stalno se grcio dok na kraju nije poceo plakat pa sam mu dala Espumisan, prije toga se iskakio posteno I dosta gusto, nakon kojih pola sata poceo prditi ja ne vjerujem da toliko plinova stane u ta mala crijeva…
    Sad ne znam jel ga mucilo sto nije mogao dobro kakit I sto mislim da je od Espumisana, ili zbog plinova gdje je espumisan pomogao 🙈 ima tko kakav savjet? Nastaviti ili ne, davati po potrebi samo?

A ja Dori dajem redovito, 3x15 kapi dnevno...vidim da joj je lakse...pa probaj davati redovito i pratiti🤞😘

Rose1
    21. Srpanj 2020. 19:26

dana130

Mokivce, marmar 😘Marmar ja se zbilja nadam da ste od sljedeceg tjedna samo vas dvije 😂
    Sad vidim ovu elektricnu sgo je ena stavila i lad nije na popustu dode 1875kn, kod nas 2200 😑 ja sam njihvou uzela obicnu rucnu za pocetak.
    Evo moja se curica danas bas nekako slabo javlja, znam da je receno da je normalno sve manje. Inace kad jedem bas divlja, danas jedva nesto malo. Ali, je reagirala na nektarine i breskve pa sam malo mirnija.
    Curke pitanje, iscjsdak, znam da je normalan. Nisam previse upamtila jer nisam ni, imala. Evo danas poslije svalog brisanja mlijecno bijeli, ne rasteze se. Normalno?

Normalno za slabije javljanje. Meni se skroz umirio tu vecer i drugo jutro rodila. Iscjedak isto normalan, ne brini

💙

Rose1
    21. Srpanj 2020. 19:32

Trancie 😘meni nisu govorili te stupnjeve posteljice🤷‍♀️prvi put jucer cula za to kad ste pisali

💙

Vrapčić123
    21. Srpanj 2020. 19:38

Curke jel vama mlijeko ovako vodenasto i rijetko? Ovako kao moje ili ipak gušće? 
    https://ibb.co/D8dBKGK

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    21. Srpanj 2020. 19:40

Vucica

Mi se cijeli dan mucimo s grcicima… Dala sam mu par zlicica caja od komoraca, ali stalno se grcio dok na kraju nije poceo plakat pa sam mu dala Espumisan, prije toga se iskakio posteno I dosta gusto, nakon kojih pola sata poceo prditi ja ne vjerujem da toliko plinova stane u ta mala crijeva…
    Sad ne znam jel ga mucilo sto nije mogao dobro kakit I sto mislim da je od Espumisana, ili zbog plinova gdje je espumisan pomogao 🙈 ima tko kakav savjet? Nastaviti ili ne, davati po potrebi samo?

I ja ga dajem i ne znam vise sto bih mislila o njemu. Jedan dan mislim da cu mu prestati davati, drugi dan da mu pomaze...ma ne znam. Prducka, cini mi se da ima manje zraka u trbuscicu...s druge strane i prije je prduckao. Ne voli prduckanje pa place, izvija se...Forsiram podrigivanje i obozavam taj zvuk jer znam da ce mu biti lakse

💙

Rose1
    21. Srpanj 2020. 19:41

Vrapčić123

Curke jel vama mlijeko ovako vodenasto i rijetko? Ovako kao moje ili ipak gušće?
    https://ibb.co/D8dBKGK

Koliko ti stoji u frizideru? 

💙

dana130
    21. Srpanj 2020. 19:43

Zmya petar je predivan 🥰
    Rose kako lijepo leon napreduje, bravo ❤️ ajde nadat cu se tvom scenariju onda, mozda sutra rodim 😂
    Rita mislim da ih ne mozemo zgnjeciti. I ja spavam na boku, ali tako kao sto kazes prema prsima, pogotovo vidim po tragovima od majice kad se probudim pa sve utisnuto u tijelo  😂
    A nema bas neki drugi polozaj za spavat pa se ne brini 😘
    Vrapcic 😘😘
    Nadam se da ce gretici brzo proc grcevi 😑 najgore je kad ih gledamo, a ne mozemo pomoci, ali sreca i to je prolazno.
    Renata evo bas sam danas pitala, moja se danas bas nekako primirila.
    Trancie meni nitko posteljicu ne spominje, a gotovo nikakvu zrelost 🤷‍♀️ to sam isto prvi put cula kad si ti pisala

Baby girl 💜

Rose1
    21. Srpanj 2020. 19:45

Dana hvala, da, lijepo se zbucio i izduzio💙drzim figice da krene🤞

💙

mimoza
    21. Srpanj 2020. 19:47

Svea ja nisam jos pokleknula i dala mu flasicu, premda mu po cijeli dan pipam fontanelu, jer me strah da ne bi dehidrirao. Kada zaspi, budim ga 😰 treba proci nalo vremena da se naviknem i da budem sigurna da se moze najesti i dojenjem. 
    Rose maleni Leon divno napreduje 🥰
    Renata cestitke na punih 39.tj jos malo je ostalo 🥰
    Vucica jesi li mu radila one vjezbe s nogama, da izbaci te plinove? Da vozi biciklo ili da mu spajas koljeno sa laktom suprotne ruke, moj se pravo isprdi tako i bude mu mnogo lakse.
    Sesirici mi smo ih takodje koristili jos od rodilista i poslije flasice mu je bilo lako da uhvati bradavicu kd je na njoj sesiric, ali posto sam od nedjelje navece odlucila izbaciti flasicu, u isto vrijeme sam skinula i sesirice. Juce je bilo malo patnje i placa i par puta sam ih vracala, ali danas dojimo cijeli dan bez sesirica i super nam ide. Mnogo bolji osjecaj je bez njih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.