Rio istina, ali srecom uvijek bude netko kome je stalo i kome posao sestre nije samo posao nego poziv
Kolacic vjerujem da je bilo stresno, drzite se...meni nikad nije raden ctg u trudnoci, protoke je dokt gledao nekom drugom metodom, objasnjavao mi je ali nemam pojma.
Mare predivan ti je decko 😍
Spavanje moj malac je jeo u 21 h i nije htio spavati pa ga je muz donio u dnevni, ljuljuskao i stavio u babybjorn iako sam rekla da ga treba uspavati a ne razbudivati. Mali je nakon toga sve izbljuckao. Zaspao tek u 23 h, i sad se izdajam pa me ceka sterilizacija. Nikad kraja danasnjem danu...
Ne znam ima li ovdje pusaca. Ja sam prestala u trudnoci i nedavno opet pocela, kupila sam elektricnu i zapalim samo nakon izdajanja kad znam da me ceka sljedece tek za 7 sati
Curly hvala ti na objasnjenju, nema jos tu dijagnozu ali svejedno sam pocela obracat paznju na to lagano bljuckanje, kada vrati sadrzaj pa ga opet guta.
Klinasti imam, pomaze i super nam je. 😊
Drago mi je da je tvoj mališan prošao sva cijepiva bez popratnih tegoba.. Uzivajte u setnjama. 😍
..
Lordy joj pa vi ste se bas namucili s tim refluksom.. Meni on uredno dobiva na tezini, samo lagani bljucka pa ja to pratim.. Hvala na odgovoru 😊..
..
Rose super je bebac napredovao.. 👌👌 Samo tako naprijed.
..
Kolacic uhhh, ne bih ti bila u koži.. Nije mi svejedno bilo procitati ovo tvoje iskustvo s pregleda, a kamo li jos to dozivjeti.
Najmrze mi je kad se doktori tako zagledaju i izgledaju smrtno ozbiljni.. Ajmeee, ono trnci me prođu od toga.
Bitni da je na kraju sve bilo u redu.. 😍
..
Mrs. P Greta je bas lijepo napredovala, super. Samo tako i dalje. 👌👌
Maree Ivano je pravi slatkis.. Super da ste zajedno sada svi.. Uzivajte u svakom trenutku. 😘
..
Marmar super izgledas.. Predivan trbuscic. 😍
..
Evo nas u izdajanjima.. Iskreno, ovo mi tako oduzima vrijeme.. Ali isplati se, stvarno lijepo napreduje..
Kronicno sam umorna.. 🙆♀️🤷♀️
Evo i nas u izdajanjima. Tata hrani malenog, a mama skuplja mlijeko za sljedece obroke 😁
Lakse je kad vidim koliko nas ima u istim mukama 🤗 Prave smo mljekare 😂
P.S. Moj L spavao od 20h do maloprije 💪🏼
Evo i mene u nocnoj smjeni izdajanja :)
.
Mi smo imalo šok terapiju za mamu 😔🙉🙄🙄
Sinoc se mala nakon setnje zakacila na cicu, trajalo je skoro sat vremena sa prekidima i hvatanjima. Plakala je puno, ja mislila da je gladna ostala pa joj pripremila bocicu koju je odbila. Krenem je presvlaciti i bljucne malo, okej pobrisem i ja otvorim ladicu da uzmem pelenu kad bena odjednom bijela od mlijeka, povraca i uspravim je malo sto jw rezultiralo slapom bljuvotine do pola sobe 😔😔😔
Svi me uvjeravaju da je to normalno, da se prejela. Ali ja nisam dosla k sebi od tog prizora jos uvijek...
.
Sad panicno strepim nad njom i dajem na bocicu da se ne ponovilo 🙄
Curke, dal je moguce da beba stara 2tj ima grčeve? Iskljucibo je dojena, ali koristim šeširiće
Da, moguce je, zna se javiti vec u 2., 3.tj☹i ja dojim na sesirice
Kod mene ista stvar...i ja koristim sesirice...
Dobro jutro cure😊
Evo dok čekam taj blaženi zvuk podrigivanja, da se javim da smo mi ok. Počeli su nam grčići tako da se lovimo svi skupa pa ne stignem iskreno tipkati. Jučer je jadna da se utješi valjda cijeli dan htjela biti na sisi, nakon sto se probudila oko 9 ujutro, prvi put je zaspala malo duze tek oko 10 navečer😔😔
Vidim da ste vi dobro sve.
Curly, i ti si se javila. Svaka cast na kombinacijama hranjenja i dolasku u termin🤓😊🥳 Kako si ti?
Mare, Ivano je presladak. Želim vam svu srecu doma😘
Mrvičak, moja poznanica, ovo joj je drugo dijete, malog drzi potrbuske i spava tako, kaze da ju nije strah. Ne znam, mene nekako,jos nekih stvari je. Ja svoju drzim malo preko dama, vježbamo vrat, ali nisam sigurna da bi je pustila da spava...mislim da bi gledala u nju cijelo vrijeme🤷♀️😅
Trudnice, kako ste vi sve, bliže se termini za nove krafnice?😁
Šaljemo ❤ svima!
Jutro curke!
Iza nas teška noć, no ne toliko grozna kao neke.
Izdajanje noćno je užas živi. 😐
Grčevi — savjet: upalite napu na najjače, našu Gretu primiri. 🙂
Zmya hvala draga na detaljnom pojašnjenju, nisam to znala sve, a svakako je dobro znati. Ljubim. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice 😆
Sretni puni tjedni i ako ko ide na pregled 😁
Slonic nek si se javila, glavno da je sve ok.... ti mi strsis bez spola bebe ne znas ili?
Ivana mislim da ni ti nisi na listi. Pa ako cu te ubacit napisi termin i spol bebe 🤗😍
Anavo mene satrasne noci i dizanje, budjenje.... na wc i kukovi 🤣🤣🤣 ali tjesim.se jos malo pa sam mirna... onda ostaje samo budjenje 🤣🤣i ostale slatke muke koje muce novopecene majke...
Svaka vam caat zene za izdajanja po noci... ja bi davno odustala... mene mala kolko je zezala.po dani , ali po noci je mirno dojila i spavala...
Trudnice naše veselimo se i vašim bebama krafnicama. Kako ste vi? Jeste spremne? 💕💕💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji