Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flo
    14. Srpanj 2020. 19:23

Maree Ivano je prekrasan ❤️
    Marmar izgledas 🔝🔝🔝 i ja cekam hoce sto promijeniti za sv Duh, do naseg termina moze biti jos sto cudesa.
    Mi idemo u utorak na more, nosim i torbu i papire sa sobom ☺️😂

Rose1
    14. Srpanj 2020. 19:35

mrvičak

Mare bas mi je drago da je kuci i da ste skupa 💕🙏.
    Zmya, moras nositi steznik ili to svojevoljno? Znam da postoje različita mišljenja pa se i ja mislim da ili ne.
    .
    Moja malena otkrila spavanje na trbuhu i sada jedino tako želi. Naravno zbog novih preporuka mene strah, iako znam da mi je David jedino tako i spavao. Što vi kažete na to?

I ja se dvouimim oko steznika bas zbog tih razlicitih misljenja...
    Sto se tice spavanja na trbuhu ne znsm sto bih rekla. Mi smo svi tako spavali. Neki dan mi ga patronazna stavila na trbuh da vjezba glavicu, a i rekla da neke bebice jako vole trbuh. Rekla da ga ne pustam samog. Znam da prijateljica svog stavi povremeno na trbuh

💙

Rose1
    14. Srpanj 2020. 19:39

marmar

dana130

Rio, izdrzat cemo nego sta 💪s pratnjom ili bez, ali drzim fige da se mozda i, kod vas nesto promjeni 😘
    Mare ajme preeeeslaaadak je 💙💙💙 bas mi je drago da ste napokon skupa kodnkuce.
    Marmar hvala draga 😘 a ti izgledas top 😘
    Panda nije ni losa ideja 💪 mene je muz bio pitao da li je u njemackoj dopustena oratnja pa da odemo kod mojih ingore rodim 😂
    Pcelice bravo za napredovanje 💪
    Mokvice i ja se nadam da ce svuda dopustiti 😘
    Ja kao da cijeli dan osjecam neke kontralcije. Pogotovo kod okretanja i dizanja. Cak i lad hodam. Do sad bi se eventualno zgrcio dok bi sjedila.

Joj, blago vama za pratnju, daj Bože da se i nama smiluju…zaista kroz sve to ne želim prolaziti sama 🙏 Ako šta čujete ta Sv Duh - odmah pišite 😅
    .
    Hvala vam drage curke za komplimente. Eto silno povraćanje je ostavilo svoje. Moram priznati da je doktor danas napokon reagirao na moje žalopojke o povraćanju od samog početka i stalne oscilacije u količini i učestalosti (a nikad prestanku) i ponudio mi neke pretrage. Međutim, iskreno, neda mi se sada ići istraživati o tome kad sam u samom finalu, izdržat ću još koji tjedan, šta sad 🤷.
    Dao mi je zeleno svjetlo za more, torbu nosim za nedajbože, sve me strah tog Splitskog mučilišta, najviše horora sam se ipak naslušala od za tamo 😵

Ma bas se sad sjetio istrazivati😤sto je do sad cekao?
    Uzivajte na moru🌊🌞
    Nemoj se bojati, sve je to tako individualno, nekome super, nekome grozno...i to vrijedi za sva rodilista

💙

Ninnek
    14. Srpanj 2020. 19:48

Curke, dal je moguce da beba stara 2tj ima grčeve? Iskljucibo je dojena, ali koristim šeširiće

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

14. Srpanj 2020. 19:50

Mare Ivano je pravi bomboncic 🍬
    Marmar odlicno izgledas 😉
    Zmya hvala ti :) bit ce sve ok s kukicima ne sumnjam!

zmya
    14. Srpanj 2020. 20:07

Mrvicak meni su rekli da trebam nositi zbog male dijastaze. Al obuirom na to koliki mi je trbuh bio nakon poroda brijemda bi ga uzela bez obzira na to trebala ne trebala. Fakat pomogne pri ispuhivanju

Vrapčić123
    14. Srpanj 2020. 20:33

Ninnek neki bi rekli možda da nije moguće, no ja tvrdim da je jer ih moja ima tako reći od početka. Na početku noću, a sada i tijekom dana, ima noći da uopće ne spavamo od grčeva. Također je prijateljica imala istu situaciju, a malena joj imala oko 2 tjedna tek. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    14. Srpanj 2020. 20:46

Hvala vam svima 🤗
    Ma ja vjerujem u svoju curicu i da je ona samo jako zivahna. Nista ne krivim doktoricu ili osoblje jer su biki skroz smireni. Ali jednostavno ti ne moze biti svejedno kad cujes i vidis da nesto nije u redu. Sad cu dva tjedna mirovat i malo smanjiti tempo pa cemo vidjeti kak ce srceko raditi 29.7. ❤ Samo sam vam htjela prenijeti svoje danasnje ne bas najugodnije iskustvo s kontrole. Nije uopce problem da se ona mice i giba, samo mislim pozitivno da je to danas bila neka faza, a da nebude u pitanju tahikardija ili nedaj Boze srcani problemi 🙏. 
    Pusa svim mamicama, bebicama i trudnicama sa njihovim krafnicama 🥰🤗

Rose1
    14. Srpanj 2020. 20:57

Ninnek

Curke, dal je moguce da beba stara 2tj ima grčeve? Iskljucibo je dojena, ali koristim šeširiće

Da, moguce je, zna se javiti vec u 2., 3.tj☹i ja dojim na sesirice

💙

Rose1
    14. Srpanj 2020. 20:59

zmya

Mrvicak meni su rekli da trebam nositi zbog male dijastaze. Al obuirom na to koliki mi je trbuh bio nakon poroda brijemda bi ga uzela bez obzira na to trebala ne trebala. Fakat pomogne pri ispuhivanju

I onda je brzi oporavak ili? Jel se ta dijastaza povuce i bez steznika? Ja mislim da je i ja imsm. Netko od cura je opisao kako se moze napipati. Sutra cu malo zvatio fizioterapeuticu

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.